Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 86

• 29 750
  • 688
  •   1
Отговори
# 225
kalamitsi, какви са тези приказки мила? Нали знаеш че, форума е място за забавление и отмора, всеки има право на мнение, дори да е различно от това на останалите 99.9 % Hug, всъщност всички ние сме доста различни и това ни прави хора, а израза на позиция е привилегия на смелите Peace Peace Peace

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Мила, кипне ли ми кръвта, положението е извън контрол и се хващам  за оръжието! Дядо ми е бил в четата на Тодор Александров
и имам от неговите гени!

# 226
  • Русе
Ох,момичета,невероятни сте! newsm51 newsm51 newsm51
Цял ден ще ходя пияна, а ако накрая хвана и Диабет,ще е черешката на тортата! newsm10 newsm62
Наденце,каква дъъълга трапеза си ни приготвила,като Великите пости! Ще се съберем всички!
Каламици, станалото -станало! Нали така казват и съседите?! Чети,общувай и се забавлявай ! Нали затова сме се събрали?! Всички чакаме,чакаме и...пак чакаме! Опънаха ни се нервите от чакане! Дай Боже,скоро да ни зарадват с нещо!Колкото и малко да е, ще ни се отворят клапите!
Още веднъж,Честит празник на всички празнуващи!  love001 newsm51  love001

# 227

Цитат
Добро утро и честит празник!
Тъй като съм заявила честна ..................

.........не е съвсем вярно, три те подкрепиха
Точно! newsm10 newsm10 newsm10

# 228
Kalamitsi, много се радвам, че си преосмислила нещата и отново ще пишеш.Аз рядко пиша, но непрекъснато ви чета  и особено твоите постове, която си една от най-върлите фенки на Серхан и сериала.

# 229

Аз като кореняк софиянка от поколения трябва да черпя. Да ви е сладко

# 230
Kalamitsi, много се радвам, че си преосмислила нещата и отново ще пишеш.Аз рядко пиша, но непрекъснато ви чета  и особено твоите постове, която си една от най-върлите фенки на Серхан и сериала.

Пусни от моите снимки, малко да се нахъсам!

# 231
  • Русе
kalamitsi, какви са тези приказки мила? Нали знаеш че, форума е място за забавление и отмора, всеки има право на мнение, дори да е различно от това на останалите 99.9 % Hug, всъщност всички ние сме доста различни и това ни прави хора, а израза на позиция е привилегия на смелите Peace Peace Peace

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Мила, кипне ли ми кръвта, положението е извън контрол и се хващам  за оръжието! Дядо ми е бил в четата на Тодор Александров
и имам от неговите гени!
Щом е тъй,минаваме при теб на опреснителен курс по Военно обучение, събираме арсенала и...само да ни ядосат сценаристите,потерята потегля!  hahaha Само да се сетя къде скрих Калашника?! newsm78

# 232
  • Русе
Мармалон,нали плодчетата са ми слабост?! Обрах ги от тортата,но кафенцето не си давам!
hahaha
Благодаря за почерпката! bowuu Ех,нямате грешка! newsm10

# 233
  • София
Mомичета, вижте на какво попаднах   http://www.televizyondizisi.com/index.php/anket-unutulmaz-dizisi … -gun-yayinlansin/

Според, което представянето на  филма ще стартира на 26, но още не е уточнен окончателно деня на понататъшното излъчване.Тази анкета е с краен срок 21септември, или поне така разбрах с гугъл и  може би проблемите са между АТВ и екипа на филма, за деня в който да го  излъчват, след като искат мнението на зрителите  newsm78
И май-болшинството си иска срядата! Е,и аз гласувах-сряда!

И аз гласувах, но си избрах петък! И така и така висим до посред нощите, поне на другия ден да си отспя, че всеки четвъртък ходех като пребит пес! Но, май съм малцинство в това си предпочитание.  Weary

# 234
Мармалон,нали плодчетата са ми слабост?! Обрах ги от тортата,но кафенцето не си давам!
hahaha

И пеперудките ли хапна?

# 235
# 236
# 237
  • Русе
hahaha

И пеперудките ли хапна?
Ами как?! hahaha hahaha hahahaТе са отгоре! Глазурата и блата ви оставих! Grinning

# 238

[/quote]

Аз да си призная имам страшно много снимки, но не мога да ги качвам, затова копирам от предишни постове в темата.

# 239
  • plovdiv

Малко късно се включвам,но бързам да поздравя всички именници с празника.Наде ,мила на теб специални поздрави!Да си все така усмихната и позитивна,да посрещаш всички трудности с усмивка.Да си здрава като вековечна скала,да те радват близки и приятели и живота да ти спести трудните си уроци и изпитания!!!! newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт