90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №111

• 28 316
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Всеки може да изчесли за себе си колко вода трябва да пие. На един кг. телесно тегло се полагат 30 мл. вода разпределена правилно през целият ден. Не изпита на два пъти в големи количества, на малки глътки честичко. Знам го от доктор Мария Папазова на която вярвам безпрекословно доказала е всичките си твърдения с изследвания и наблюдения през целият си път като лекар. newsm10
Днес съм на плодове грозде, сини сливи, банани и диня.
Хубав ден на всички Hug

# 646
Вилиан, нямам претенции, че разбирам.. ПРосто както тофуто е соево сирене си помислих, че и соев кашкавал може да има.  Peace

# 647
  • София
Всеки може да изчесли за себе си колко вода трябва да пие. На един кг. телесно тегло се полагат 30 мл. вода разпределена правилно през целият ден. Не изпита на два пъти в големи количества, на малки глътки честичко. Знам го от доктор Мария Папазова на която вярвам безпрекословно доказала е всичките си твърдения с изследвания и наблюдения през целият си път като лекар. newsm10
Днес съм на плодове грозде, сини сливи, банани и диня.
Хубав ден на всички Hug

Именно. Което при моето тегло от 93 кг в момента означава максимум 2,8 литра на ден.
Пет литра са ужасно много.

# 648
Да си кажа и аз каквото знам за този кашкавал!

Това е продукт, който се прави по технологията на маргарина, който също е изцяло растителен. Изполва се масово за пици и закуски, защото при запичане изглежда по същия начин и е по евтин! Естествено е, че хората които биха искали да си купят кашкавалка, биха били доста разочаровани ако знаят, че няма нищо от „истинския“ кашкавал и затова не го пишат никъде, а и засега още се мълчи по тази тема. На запад се сортира в магазините НЕ при млечните продукти, което засега в Бг няма как да стане!

В заключение– може върху пица!

Днес нямам още никаква идея какво ще ям, но може би ще е сладко!

# 649
Значи наистина е вредно Rolling Eyes.Преди диетата си пиех около 2литра количка,2-3 бири вечер,сокчета кафета и т.н.(знам че е вредно )Сега като може само чай и вода, това си пия и едно кафе сутринта Mr. Green Постоянно ми е жадно, не знам как да я намаля тази вода  Sad

# 650
  • sf
Аз по тази схема си изчислих ,че ми се падат по 2,58л на ден. Рядко ги достигам обаче.
Днес белтъчен,но последната ми  четворка се провали,защото с малкия бяхме в болница. Не че съм прегрешавала,ама почти не съм яла. Днес си карам по график, инакче нямам кила нагоре.

# 651
Здравейте момичета,

аз пък да Ви кажа, че квадратите са голяяяяма вкусотия. Даже след работа ще имам гости за тези квадрати Simple Smile) Бях забравила чудния вкус на домашно приготвен сладкиш и другата седмица подробно ще изчета темата с рецептите за още нещо вкусничко. Отчет за днес:
з: 1 ябълка, о: салата домат с една филия хляб и три квадрата..... Simple Smile довечера - пак така, ама по-малко

За водичката - само докато съм на работа пия 1.5 литра. Вечер вкъщи изпивам още един някъде, и без да ми е цел пия по около 2,5 л на ден. Когато ходя на народни пия по още 1,5-2 литра, защото 2 часа интензино движение и просто пукам от жажда. Интересно ми е защо се натоварват сърцето или бъбреците от повече от 3 л, но ще Ви питам на лични да не се разводнява темата излишно

# 652
  • София
Здравейте елегантни девойки! Simple Smile
Аз днес съм плодова и от сутринта се чувствам страхотно! Simple Smile Някак си имам прилив на енергия и усещам минусчета по дрехите които нося.Утре ще се тегля на гладно и ще видя дали има резултат!Отчитам се със закуската - 2 малки банана, обяда може би ще е 2-3 краставици със солчица,а за вечеря може да смеся полодове и да си направя плодова салатка.Ако успея да си купя малко сурови ядки ще ги прибавя и тях.Усмихнат ден от мен! Simple Smile

# 653
Здравейте

аз продължавам да свалям макар и с по-бавни темпове.
днес вече съм 63кг. и до целта имам още само 3. Предполагам, че тях ще ги сваля още по-бавно.
За 16 дни от както съм на диетата съм свалила 4кг.  Дано да продължа да свалям все така и да стигна дори до 57-58кг.  Praynig

Днес съм на плодове.
З: 1 праскова
О: грозде
В: 1 ябълка

Вода пия над 2л. може би стигам и до 3л. не съм сигурна, защото пия от малка чаша и не ги броя.

# 654
аз на моите 60кг. ги изчислих 1,8л. вода на ден...да си кажа изпивам си ги  Simple Smile

sisiiii и аз съм така дупето и бедрата все са ми проблем  Laughing Hug
elinoriks вървим заедно и с еднакви минуси  Hug ти от колко започна  Thinking

# 655
Привет! Simple Smile

Отчет за тези 4 дни. Диетата не е трудна, човек има възможност за много разнообразно меню. Днес ми е плодовият ден. Снощи кантара показа 2,5 кг по-малко, но днес е само с 1 кг по-малко от началното ми тегло. Интересно, а?  Laughing но за 4 дни си мисля, че 1 кг е много добре. То и кантара ми е един точеееен, така че важното е, че върви надолу! Ще е прекрасно, ако това темпо се задържи! Вчера ми беше много странно, че мога да си хапна баклавичка, а на всичкото отгоре след 2 хапки не ми се ядеше повече от нея.  newsm03

Успех, дами! Simple Smile

# 656
  • София
ДД
Отчет за днешния бобов.З-пропуснах я,/тичане по задачи/О-картофи задушени и гъби.В-същото но 1/2.
За водата сте заговорили,тъкмо щях да споделя вчерашния ми разговор с една позната,свалила доста кила след като ходила при някакъв китаец,7-10дни се пие чай за бъбреци от проф.Ламбрев http://www.carmenbg.com/herb_composition.php?lng=bg&id=5 сед това се продължавало на вода за 65 кг 4литра на ден Shocked,не съм питала за изчисленията защото ми се видя" смъртоносно" ще питам довечера.Но тя и майка и отслабнали по 15 кг само с това количество вода-без диета Crazy

# 657
Сега да се включа и аз..За първата четворка съм надолу с 1 кг Simple Smile Доволно Simple Smile Аз си знам, че няма да е като първия път, когато спазвах режима, така че....дано да продължи в този темп  Praynig

# 658
  • България
здравейте Hug

за първи път ядох препечена филийка с лютеница и салатка,ммм то било голяма вкусотия!
за вечеря ще е пица.няма да пропусна и нещо сладичко.друго бях замислила за днес,но и така е добре.
резултат почти няма до сега,но имам огромно търпение.....
утре плодов-много ми е студено през него ден,дори печка си препалвам.
вода и чай пия,но в нормата до 2л.
усмихнат ден ви желая!  bouquet

# 659
моля ви за барз отговор ма мн барз след водния какав ми е белта4ен?

Общи условия

Активация на акаунт