90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №111

• 28 339
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
у нас мъжът опитва манджите, дали са добре. Аз съм на диета  newsm47

# 571
  • у дома с любимите си хора
Изкушихте ме вие с тези квадрати и вече са налице-готови за консумация.Ама няма да ги ям,ще чакам да стане време за вечеря.

# 572
  • София
Здравейте момичета  Hug, да се отчета и аз за днес - първи белтъчен:
кафе с 1/4 кафена лъжичка мед  Embarassed
з - ябълка
о - задушено пилешко с чушки
в - мисля кофичка кисело мляко, че нещо доста тежичко ми е от обяд
По колко кофички кисело мляко принципно може да се яде на обяд примерно - 1-2?

# 573
Милички мога ли да си хапна някой картофен чипс, на варива съм?

# 574
Коки, бих измислила нещо по-полезно и хранително от чипса. Ако говориш за купешкия, де. Ако ще го правиш домашен /бях чела в готварския за рецепта в микровълнова/ - хапни си.

По повод колко филии и колко кофички кисело мляко.. за себе си мога да кажа, че ям докато се наям. Имала съм ядене, в което се наяждам от 1 филия, имала съм и с 3. Принципно третата винаги е за кефа, а не защото още съм гладна.  Rolling Eyes

# 575
  • Пловдив
Запис,да ви следя.Не смея да  кажа ,че съм с вас ,но се опитвам.Като съм сигурна,че това е моя режим ,ще споделя резултати.Започнах на 20. 9 от 67 килограма- все още одържам.....
Проблема ми са почивните дни-все се освинвам тогава.Успех на всички. Hug

# 576
И аз ще започна с въпросче Embarassed
В плодовия дни спазвате ли изискването за 3 хранения на ден /или максимум 4/?
На мен днес ми беше първи плодов. Изядох около килограм праскови, две малки круши, 100 гр. сурови орехови ядки и в момента вечерям чепка грозде. Обаче хапвах доста по-често отколкото се изисква, долу-горе през 2 часа. Сгрешила ли съм?

mama66 , и двете сме започнали в един и същи ден от едни и същи килограми, давай смело с нас, ще се подкрепяме Hug
Това е най-добрият режим, не се лишаваш от нищо, отслабваш бавно, но разумно и трайно Peace

# 577
vessit ,в плодовия е разрешено да се яде през два часа и аз си хапвам на всеки два часа - не стоя гладна  Grinning

# 578
vessit ,в плодовия е разрешено да се яде през два часа и аз си хапвам на всеки два часа - не стоя гладна  Grinning

Благодаря, тъкмо прочетох подробно началото на темата и си намерих отговора и смятах да го публикувам за да знаят и други мами, ако си задават същия въпрос, но ти беше по-бърза с клавишите Peace
. Пък и е добре и друг да сподели, че постъпва така и има резултати.

# 579
  • Пловдив
Честно  казано днес съм си гладна.За сега съм на  закуска  кафе и 2 ябълки,после пак кафе и 2 банана . А за вечеря 2 портокала,но не съм сигурна дали ще е само това за днес. Целта ми  е да ми стават старите дрехи била съм 54 -57кг/аз съм 156 см висока/ Сега да смъкна под 60 ,ще бъда доволна.

# 580
  • София
Добра вечер,

доотчитам си вечерята

две палачинки с лютеница и една с мед

# 581
Отчитам си деня:
З-1 праскова
О-1 кофичка кисело мляко,краставици и чери домати
В-същото като обяда
Утре пътувам към София.За закуска съм си приготвила един банан,тъй като е най-лесно да се яде на път.

# 582
  • Варна, България
и аз да се доотчета:
явно бях прегладняла на вечеря, докато се прибера и се натъпках скоростно с:
салата малък домат+1\2 чушка
спагети от полуготовите с лютеница
тъмен шоколад.
Сега ми е тежко... Но и приятно в устата след шоколада  Laughing - обожавам сладкото  Mr. Green

# 583
krisena , разбирам ,явно си опитваш по повечко. Аз говорех примерно снощи , както беше - сръбнах си от бобовата водичка , за да усетя дали не трябват още някакви подправки Peace.Хихи , надявам се да не кача цял кг заради това ми "прегрешение" Grinning. Аз съм желязна днес на плодовия. Преди малко си направих една плодова салата , че направо си бях умряла от глад. Не знам какво ми става по време и след плодовия , но много ходя до вц и то не по малка нужда Embarassed. Извинявам се , че бях така подробна , но исках да споделя. Знам , че плодовете действат , като "метла" ама все пак Rolling Eyes. За довечера си оставих салатката , ще има пиррр Laughing.

1во. 1кг няма да качиш  заради това ти прегрешение, нито пък заради други пробвания, но ще забавиш свалянето затова ти казах, че за мен е прегрешение.
2ро. и при мен е така.

отчитам днешния ПЛОДОВ:
закуска 11:30ч. - банан
обяд 14:30ч. - чепка грозде
вечеря 19:30ч. - чепка грозде + салата

водата е 1,5л. но ще я докарам до 2  Simple Smile

# 584
Честно  казано днес съм си гладна.За сега съм на  закуска  кафе и 2 ябълки,после пак кафе и 2 банана . А за вечеря 2 портокала,но не съм сигурна дали ще е само това за днес. Целта ми  е да ми стават старите дрехи била съм 54 -57кг/аз съм 156 см висока/ Сега да смъкна под 60 ,ще бъда доволна.
Увеличи количеството на плодовете, хапни сурови ядки, може и зеленчуци да добавиш Peace
То сега е вече късно, но сега се прибирам и прочетох поста ти.
Аз съм 158 см и целта ми са същите килограми.  Хайде, ще се подкрепяме newsm10

Общи условия

Активация на акаунт