90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №111

• 28 314
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • София
моля ви за барз отговор ма мн барз след водния какав ми е белта4ен?
Да!Белтъчен ти е първият ден,а след това както следват и така до 29-тия ден!Всичко се повтаря за 3 месеца и след това 3 месеца почивка!Успех!

# 661
Да, белтъчен ти е.

# 662
# 663
  • София
Харизано, жива ли си? Аз точно точех бухалките.

# 664
  • България
http://menumag.bg/recipes/view/1231
интересно предложение.може би тахана трябва да се премахне само.става за гарнитура в почти всички дни.

# 665
Харизано, жива ли си? Аз точно точех бухалките.

Да е дълбока депресията, колко да е дълбока? Joy Joy Нищо ми няма, само надничам! Wink Няма с какво да се похваля надолу.

# 666
здравейте ,красавици Hug
не ми остава никакво време за тук ,но режима си го спазвам Sunglasses след девет дена завършвам първия цикъл и тогава смятам да се претегля /със страх Confused/,но пък се усещам някакси по- олекнала Simple Smile
 режима ми е лесен, още повече че работя в заведение за хранене,всичко  е стриктно само със шоколада във въглехидратния прегрешавам- не мога да се спра на един ред и това е Embarassed-винаги отиват по два- три....
но най голямата ми мотивация са вашите снимки,нана- ти просто оглавяваш всякакви класации ,не си ли мислила да си продадеш снимките на някое от "чудодейните" отслабващи лекарства които все ни показват снимки преди и след  с някакви зашеметяващи разлики Wink Hug

# 667
  • София
 Joy Joy Joy Joy Пухи, разби ме просто. Все си мислех, че съм изобретателна как да изкарам малко пари да вържем бюджета, но затова не се бях сещала. Мерси за хубавите думи, мила.

Аз си стоя и кротко чакам 18 часа да си хапна малко банани и остатакът от суровите лешници.

# 668
Здравейте момичета, не съм писала до сега, но вече месец съм на този режим...само че, нещо не виждам резултати, и съм в чуденка какво да правя...Опитвам се да спазвам режима точно, с водата малко ми е трудно - не мога да пия много, но се опитвам донякъде.Като сантиметри като че ли съм се посвила, но на килограми - не мърдам Sad Имам огромен корем след раждането/преди половин година/, който уви - продължава да си седи..В застой ли съм,какво ли/ама егати и застоя - цял месец/,някой имал ли е подобни притеснения или отново се оказвам изключение от правилото Rolling Eyes Rolling Eyes

Понеже кърмя още, тук бях чела ,че кърмачките могат да не спазват стриктно плодовият и водният ден,та тях ги пропускам засега/все пак токсините ще отидат в млякото,а какво ми е виновно детето за корема,освен че заради него ми е такъв Mr. Green/, освен това да е причината,знам ли.......

# 669
  • София
Аз си разкапах режима 2 дни  Tired
Болна съм, крива съм, всичко ме боли, имам Т и ям пълнозърнест хляб с кисело мляко. То и без това няма никакъв вкус в устата и това най-ми върви..
Утре ако съм по-добре влизам в ритъм

# 670
Здравейте момичета, отдавна ви чета а от 18 дни съм на режима. Искам да ви кажа че сте страхотни и много ме мотивирате. Резултат не знам , че заобикалям кантара отдалеч.  Мисля,че отслабвам и колегите така казват,но  ще изчакам водния и чак тогава ще се тегля
 motor

# 671
  • София
Ох, да се отчета като хората, не на парче

закуска - 3 кафета и 1 ябълка
обяд - грозде и 50 грама сурови лешници
вечеря - 2 банана и останалите лешници

# 672
Днес правих следното, мисля, че е идейно, та може да опитате!

Обелих и сварих (15мин) половин средно-голяма тиква. Излях останалата вода и с пасатора направих всичко на пюре. Добавих подправки (Куркума, смлян Ким, една по голяма скилидка чесън, индийско орехче и сол). Сварих и макарони и воала! Макарони със сос от тиква! Станаха много вкусни! За десерт хапнах и няколко меденки.

# 673
И аз бях плодова днес. Много тичане ми се събра, та почти не съм яла. До момента - един банан, около 50гр кашу и 2-3 парченца (не резена!) диня. След малко мисля да хапна грозде и да наваксам с водата

# 674
  • Пловдив
Хоп и аз съм  все още тук:
З-кафе,2 ябълки
О-салата,кафе
В омлет с кашкавал,1 домат и чаша айран.

Общи условия

Активация на акаунт