Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 317
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Ей, голямо шетане и готвене му дръпнах  smile3544  И акъла ми все във форума.Ама сигурно има нещо не се обажда Светланка.Чакам и стискам палци на всички шкембенца  Hug

# 166
Добро утро на всички!
Дали днес ще има новина?
Ели, снощи и аз до същото време седях, а днес моята маймуна ме вдигна в 6.15  #2gunfire Чакам да стане около 12ч и да вдигам баща и да предавам щафетата  Crossing Arms

# 167
Привет и от нас!
И аз като останалите честичко надничам с надежда да прочета някоя радостна новина.
При нас нищо ново - памперсът не виждам как ще го махнем скоро, категорично отказва да сяда на гърне. Като му предложа, той ме поглежда сърдито и казва : "О, не, не, неееее!". Преди няколко дни го бях оставила без памперс и го питам дали има пиш, той ми казва "Не" и след 2 минутки направи локвичка на пода, съвсем невъзмутимо. Така че ще чакам да мине малко време и тогава пак ще опитам с гърнето или може направо да взема адаптер за тоалетната, може да му е по-интересно и да се почувства като голям човек.
За говоренето - повтаря като папагалче лесните думи, а на по-сложните казва само "Да". Батко му го научи да казва цяло изречение : "Бате, дай пак". Неговото Пак звучи като Паф, но няма значение.
Продължавам да стискам палци и се надявам скоро да имаме наистина прекрасна новина.

# 168
Здравейте, момичета!

Влизам да дам отчет: На 24.09 следобед се роди малата Елеонора. Слава Богу всичко мина добре и вече сме си в къщи. Все още малко трудно си сядам на д...то, но и това ще отмине. Елито е с конюнктивит на едното оченце и в понеделник, живот и здраве ще я заведем на доктор да й изпише някакви капки. За сега й капвам по малко кърма в оченцето, дано да има положителен ефект. На всичкото отгоре Наси е с кашлица и хрема и сме го спрели от ясла за тази седмица. Надявам се да се оправи до понеделник.

Честито на valpurg! Лека бременност, а на финала живо и здраво бебче!  

Нана, големи са ти сладури мъжете, това ли е първата научена думичка "боклук"  Laughing Бързо да се оправя Йоши!

Илка, Диданка, хайде момичета, вие сте наред! Стискам палци!

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 14:46 от Светланаа

# 169
  • Бургас
Светлана честита рожба, много да е здравичка, да те слуша и радва. На теб по бързо възстановяване Hug

Илка каза че ще зачезне за два три дни, ама да не е заради бебчо newsm78, чакаме да се похвали Whistling

Диданке и ти не си минавала днес на отчет, твойта мома да не е подранила Thinking

# 170
  • Стара Загора
Ехеееееее, най-накрая!!!! Светлана, да ти е жива и здрава Елеонора! Да папка и да спи мнооого! Бързо възстановяване!

# 171
  • София
Ехей, най- накрая го дочакахме.
 Светлана, честита дъщеря Елеонора! Да ти е жива и здрава! Много послушна и усмихната!   Hug

# 172
  • Бургас
Светлана, да ти е жива и здрава малката Елеонора! Много късмет в живота и желая! Hug На теб бързо възстановяване! Heart Eyes
От вчера и аз надничам за новини и етооо - много ми стана драго! Simple Smile

# 173
  • Варна
Светлана, да ти е живо и здраво момиченцето! А на теб, бързо възстановяване  Hug  bouquet

# 174
Светле, честито ти дъщеря, да ти е жива и здрава  bouquet! На теб бързо възстановяване и здрав и послушен " батко" Grinning!

# 175
Ехеее, Светланка   bouquet  Честита дъщеря Елеонора!!! Да ти жива, здрава и засмяна, и многоо да се слушкатее Hug Бързо възстановяване Hug Hug Hug

# 176
  • На топло...
Светле, да ти е честита рожбата  bouquet!
Да е здрава, послушна и много усмихната, обичана и обичаща!

А ти бързо да се възстановяваш Heart Eyes!

Хихи, боклук е една от множеството думички, които знаят и двамата (Йоши е пак по-напред с материала) Laughing...

За конюнктивита при новородените - тъй като и Яни имаше на едното оченце.
Често се получава от притискане на слъзното каналче в утробата.
Пробвай с масажче от външния към вътрешния край на окото, с потопена в преварена водичка марличка, няма нужда от кърма или други капки принципно. Минава за няколко дни до няколко месеца Peace.
 При Яни мина за около 2-3 седмици може би. Не вярвах на акушерката, че така ще се оправи, но ето.

# 177
Хей, Светле, ЧЕСТИТО!!!! Да е жива и здрава малката Елеонора, да папка и спинка! Бързо възстановяване на теб Hug

# 178
Светлана, живо и здраво бебче! Много да ви радва, да расте умничка, красива и добра!
За оченцето - можеш да правиш масаж, много често е достатъчен и няма нужда от капки. На Влади едното му оченце беше така почти до 6-тия месец, после мина от самосебе си.

# 179
Светлана, честита рожба!! Да ви е жива и здрава Елеонора!! На теб скорошно възстанояване!! пробвай да седиш върху надут детски пояс, четох че много помагало  newsm78
аз съм си тук, все така, 2в1... малко започвам да се изнервям от това чакане, ама какво да направя. Снощи правих "патешко ходене", довечера пак  Joy

Общи условия

Активация на акаунт