Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 315
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Ели, честит празник!   bouquet

Ние бяхме малко на село и сега имам да наваксвам с четене... Утре ще опитам да кача и снимка.

Стиснати палци на бременните мами!

# 151
Айде де,къде се е скътала Светланка ? Thinking да не се е обебила

# 152
Ели, Честит рожден ден и тук! Здраве на цялото семейство, да намерите всоето място в чужбинско и много щастливи мигове!
Стиснати палци на бременилките

Мая
Мирелка наистина е прекрасна, а за косата нямам думи - ние сигурно ще имаме такава в първи клас  Laughing

# 153
  • София
Ели, честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие и само положителни емоции!   bouquet

И аз вече чакам кое ще е следващото ни форумско бебе  Flutter

# 154
  • София
Ели ЧРД!!!! Да си жива и здрава, и многоооооо щастлива!!!  bouquet   bouquet   bouquet

# 155
Честит Рожден Ден, Ели!Да си жива и здрава, много щастлива и безкрайно обичана/b] newsm51

# 156
Ели,   bouquet С пожелания за много щастие и сбъднати мечти!

# 157
дзаааак Party

...еййй, не съм влизала от 100години и к'во гледам - имаме си рожденичкааа Mr. Green
ЧРД Ели   bouquet Hug
мноооого щастие и любов ти желая!!!

гледам, и много бебоци preggo ylinfant Heart Eyes да са ви живи и здрави, момичета Hug

# 158
Добро утро и по една хубава закуска с кафенце за хубав ден
 smile3504 чакам новини за бебоцииииииии  Hug Hug newsm51

# 159
# 160
  • На топло...
Леле, дано всичко е наред със Светланка Praynig!
Хайде, на всички стискам палци за лесно, бързо раждане и прекрасни бебешорчета!

Какво подслушах днес - мъжете ми учат български...
Йоши обикаля и приказва "бок'ук, бок'ук", баща му го поправя "боклЮк, боклЮк" Joy  Joy Joy.
Това по случай направата на шкафа с кошовете за боклук под мивката.

Софи, може и по-често да ни навестяваш Wink, как е сладуранката Hug?

# 161
Нану,  много сладки твоите мъжлета
Аз палците така съм ги застискала, че през половин час влизам да проверявам за Новина : fingerscrossed

# 162
  • Стара Загора
И аз само надничам да видя няма ли нещо, ама да взема и да се разпиша, че много време не съм се появявала.

Ние сме добре, изключвайки това, че от днес е хремавичка Стефи, но с това да се размине само дано Praynig. Бяхме на море за 4 дни в началото на септември, успяхме да хванем 2 топли дни, ставащи за плаж, не беше напразно, окъпахме Стефи в морето, доволна съм Simple Smile Хареса й, но нямаше проблеми с излизането от водата. Върнахме се с разстроено стомахче, не разбрах дали беше нещо вирусно или по-скоро от някаква храна се получи така, тъй като друго неразположение нямаше - нито температура, нито повръщане.

Памперса, както бях писала и преди, го махнахме много лесно, от две седмици и нощния. Можеше да стане и преди повече от месец, но докато се наканим да купим подложка за матрачето, а и имахме половин пакет памперси, повечето от които така и изхвърлихме сухи, та затова чак сега. Нощем един или два пъти я изпишкваме, когато й се пишка става неспокойна и почва да се върти и да мрънка, ако се поразбуди си казва, но не я чакаме. Няма нищо против, почти спяща сяда на гърнето и докато я обуем, вече е заспала Simple Smile. Инциденти сме имали, разбира се, но това е неизбежно.

За говоренето - при нас го няма този момент с повтарянето на последните срички. Казва думички, само ако може да ги каже приблизително правилно, или тя си е нарекла нещо по неин си начин (например пързалка е "банка", люлка е "да" Simple Smile).

Аз съм на работа, нощна съм днес и ще продължа да проверявам през десетина минути за новина, мен също ме съмнява Светлана Simple Smile Почти сигурно има нещо, тя щеше да се обади, ако не беше така. Стискам палци на всички коремчета, браво на бебчетата, до последно си изчакват термина!

Лека вечер, момичета Hug

# 163
 mamma Чакам нови мами  Hug    bouquet  -дано всичко е минало бързо и всички бъдещи мами да са добре и да ни зарадват  Praynig

# 164
Ами и аз чакам, ама нищо ново за сега  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт