Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 311
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Хахаха, Юле, ама този ваш Борко страшна диета си е избрал - кърма, кола, шоколад! хич не е глупав! hahaha

Ели, мерси съдействието за колажа. Ще почерпя, ти само се върни Hug

# 136
Привет отново.

Наминавам да почерпя, че остарях с още една годинка  Whistling

# 137
  • Бургас
Ели Честит Рожден ден bdbaloni, много здраве, семейно щастие, любов и всичко Най ти желая. И не казвай остарях с една година, по добре звучи помъдрях с една година.

Боже  ooooh! голям съм заплес сега погледнах в лентичката на Илка. Мила леко раждане ти желая и всичко да мине без усложнения.

Вале извинявай, че ме домързя да избера снимка и да я кача в албума за колажи, а прочетох че Ели си  харесала някоя.

Ели косата на Мирела с нищо не я подхранвам, ако по рядкото миене дава отражение това ще е Rolling Eyes. На седмица я мия два пъти, че много трудно я суша после. Не я мия с някакъв специален шампоан до скоро ползвах душел за тяло и коса на Клоран, от скоро я мия с един детски шампоан за коса на Лореал купен онлайн от Сънсбъри.

# 138
  • На топло...
Ели, всичко най-прекрасно ти желая - здраве, любов и щастие  bouquet!

Илка, дано дочакаш неделята Wink!
Рецептата чак сега успях да я взема от мойта мама. Равни обемни количества мед, зехтин и изцеден лимон се смесват хубаво и се пие три пъти на ден по една лъжица преди ядене. Ако не мине с раждането може да пробваш тоя бабешки лек Peace...

ДоФтура пак ще го гледаме в петък, дано вече наистина е за последно Confused...

Hug

# 139
  • София
Аз съм още тук и примерно си чакаме неделята  Wink
Диданка като нищо да ме изпревари, че уж момичетата повече бързали, а момченцата се преносвали ....  Thinking Тя и Светланка трябва да се отчете, ако не е вече с бебе на ръце  Thinking
Абе много тръпка, много нещо тия дни ще има. Аз от сега да кажа, че следващите 3 дни ме няма, ама не щото ще раждам. Ако има нещо ще свиркам  Whistling

Нуши, мерси са рецептата. Като родя ще видим какво ще правим.

# 140
Елиииии, честит рожден ден!! Жива, здрава и много обичана!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Илка, тука съм. Мойто моме се е запънало като магаре на мост и не ще да излиза  Close ама сигурно, защото е дребно, та има още място вътре, знам ли  newsm78 както ида е, да се роди живо и здраво, пък по-нататъка ще си оправяме сметките с нея  Joy

# 141
Ели, честит рожден ден! Здраве, време за почивка, здрава Анитка и отговорни работодатели на мъжо, за да ти е леко на душата и сърцето!

# 142
  • Бургас
Елито честито! Много любов, късмет и щастие! Послушна Анитка и чудесен празник довечера!  bouquet

# 143
Благодаря ви сладурки. Hug Hug Hug

# 144
  • София
Еличка, честит рожден мила! Да си жива и здрава, много обичана и гледана! Анитка много да те слуша и радва  Hug

# 145
Ели, newsm59! Много здраве, щастие и сбъднати мечти  remybussi! Весело празнуване newsm24!

# 146
Ели много здраве,дълголетие,щастливи мигове със семейсвото и много късмет   bouquet
Илка,Диданка и Светлана-успех ако дойде момента и здрави и красиви бебета  Praynig Hug
Днес гадно време и май няма да става да се излиза и ще се мотаме у дома,така че ще имам време на върля по едно око за хубава новина  Party,чао за сега  Heart Eyes

# 147
  • София
И аз хвърлям, хвърлям ама никоя не ще да се излъже чакат Октомврийски бебета. Само Светлана изчезна  newsm78

# 148
  • Варна
Ели, честит рожден ден! Пожелавам ти само хубави мигове и късмет  newsm59

# 149
  • София
И аз хвърлям, хвърлям ама никоя не ще да се излъже чакат Октомврийски бебета. Само Светлана изчезна  newsm78

Я някоя варненска мама дето има телефона на Светланка да я провери, че взе да ме гложди, тя е с моя термин  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт