Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 307
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Живот и здраве като приемат и Мирелка трябва да ти купува самолет.Не че е лошо-тъкмо ще можеш да прескачаш за по кафенце  Mr. Green

rotfImbo rotfImbo

Еличке и пилот си имам - майка ми - щото тя казва, че само самолет можела да кара Joy. Колко му е само да ми купят самолет и да прехвърчим до английско да пием по един чай.
Ама с Мирела удрям на камък с възпитание говор, още сме с памперс на вън в къщи без, ма не казва маймуната пиш и това е ако забравя да я сложа на гърне се напишква в гащите Crossing Arms. Не говори само нейните си бля-бля китайски думи. Не е делена от мен, чак се плаша как ще я давам на градина догодина, ще са циркове и половина. Май няма да имам заслуги за самолет newsm12

# 121
Мая, и Момо не говори, т.е. почти не говори- казва на думите само първата сричка или последната - напр. "чорап" е "апа"  Shocked и ей такива. според мен това се дъжи на факта, че почти не общува със себеподобни, поради географското ни и икономическо полжение  hahaha (демек - квартал без кьорава градинка, в който живеят предимно баровци  #2gunfire ). ама ще се оправят, споко. Иначе за ходенето без памперс сме го докарали, но и той рядко казва че има пиш, ние си го каним. За дрискането - положението е същото - дебнем се  Close така че не сте само вие  Hug  Hug

# 122
  • На топло...
Добър вечер и от нас Hug!

Майче, браво на твоя син! Да се изучи детето, всеки език е богатство, без значение кой! Освен това в езикова гимназия и втори език на ниво ще успее да проговори Wink! Това му беше кофтито на МГ-то - втория никой не го броеше...
И за колата честито, да си я караш със здраве  bouquet!

Йоши се оправя вече Praynig, спа много спокойно през нощта. Първата контрола мина чудесно, педиатърката ни похвали, че добре сме обгрижили раната, а всъщност тайната ни е в прополиса във ваната с лайка за промивките.
Утре сме при хирурга и се надявам никога повече да не ми се наложи да го видя този човек, макар засега да изглежда, че много хубаво си е свършил работата...

А Йоши много приказва, плеска наред на немско-български, много е смешен. Мисля да започна да му записвам бисерите Flutter...

# 123
# 124
  • София
Мая, и Момо не говори, т.е. почти не говори- казва на думите само първата сричка или последната - напр. "чорап" е "апа"  Shocked и ей такива. според мен това се дъжи на факта, че почти не общува със себеподобни, поради географското ни и икономическо полжение  hahaha (демек - квартал без кьорава градинка, в който живеят предимно баровци  #2gunfire ). ама ще се оправят, споко.

Не е от това, не се притеснявайте. Мойто като най-много общувало със себеподобни е със същото произношение, казва се последната сричка на думата. Положението е утежнено и от това, че не аз не й казвам думата, а умалителното и тя така ги възпроизвежда та сега си говорим на ичка - ръчичка, ето - нослето, нето - гърнето, чето - крачето, имаме проблем с це защото се отнася за месце и за млекце  Mr. Green Затова пък бисерът ни е касцица - в превод краставица  Mr. Green Ще си проговорят мъниците.

Нана, браво на Йоши  Hug

А преди да наклепаш Йоши как говори немско -български, аз да вредя Сашо с бисер от визатата по немско.
Понеже както ви казах в Германия бензиностанциите не са като тук, има няма 200 м и бензиностанция, в един момент нафтата намалява драстично и почваме да се озъртаме за бензиностанция. Питам аз GPS къде има най-близо и гледам пише след 2 км, след 2,5 км бол бензиностанции изредени. Сашо кара спокоен, минахме 5,10,15 км ни бензиностанция, ни табела за такова чудо. В един момен се светваме че има изходи от магистралата за градове и най-вероятно там някъде ще са бензиностанциите. На следващия изход слизаме от магистралата и почваме да примигваме на насрещната кола да спрат, за да питаме. Излиза една мацка аз инструктирам Сашо за думата на немски означаваща бензиностанция. Мацката обаче не знае грам инглиш и обяснява маха, Сашо гледа умно, вика ме аз отивам и тя започва на мен да обяснявам, аз уж превеждам. Сашо обаче знаейки моите знания по немски решава да се подсигури и той да пита пак и сочи в посоката, в която допреди мацката ни сочеше и обясняваше и й повтаря " танкгещайн", мацката както му се усмихваше така започна да гледа тя умно.  А Сашо сформирал думичка от резервоар на английски и нещо, което му е прозвучало добре на немски и о повтаря упорито и сочи, седнах на тревата от смях  hahaha Joy

Това беше за лека нощ  Hug

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 22:29 от Valliya

# 125
  • На топло...
И аз съм по умалителните  ooooh!, Йоши има същия проблем...
Но пък почти не общува с деца, суупер рядко. И пак много плямпа...
Не се тревожете, всички ще проговорят, даже и ушите ни ще пропищят скоро Crazy!

# 126
И Анита не говори.Има няколко редовни думи и това е-папа(памперс), пий-пий или уда( за вода), ме (месце), та-та-та (царевица), ка (краставица)и общо взето това е.Обаче знае и Хелоу  Joy
Ама кой по-рано, кой по-късно всички ще приказват.Пък и големите не всички сме приказливи.

Нана браво на вас  Hug Дано това е последната ви среща с доФтора и всичко да е наред с пишоната.Айде давай снимка на Яни, че да го видим колко е порастнал  Hug

Вале големи скици сте двамката.Как ли й е прозвучало на мадамата  Joy Преслуша ли Шопката-как са?Или й взимат тока дечурлигата или правят третото  Whistling.Щото дълго не се е вясвала тука.

Майче не те мисля тогава-щом и пилот си имаш работата е уредена.Ти за Мирелка не се притеснявай.Всичко ще си дойде на мястото.Търпение му е майката. Hug

Айде лека ви нощ муцунки. Heart Eyes

# 127
доброооо ви утрооо мили сладуранки-хубаво е така като се пише в темата  Heart Eyes
Ние караме трудни нощи,умирам за съннн  smile3507,Радостче вади долни кучешки зъби и е нещо страшно,става нощем ,разхожда се,пишка в гърне и кво ли не.....добре че нямаме темп. Praynig За пампито-вече сме без него,снощи даже спа и през нощта без него-има някой път се изпуска като се улиса в игра,но вече определено е свикнала без него
За говоренето и ние си говорим на бебешки още,ама не се притеснявам.
Майче,браво на малки юнак,честита ти количка,да върви безаварийно,за самолет-когато му дойде времето  Party
Нана-браво на Йоши за бързото оправяне
Днес се очертава пак хубав и топъл ден,мисля да се въззползваме,че после ще стоим повечко вътре.Хубав ден на всички  bouquet

# 128
  • София
Абе как махате памперса нощем?  newsm78 Мене ме е шубе, че ще опикае цялото легло и както едвам си намирам поза, в което да поспя поне малко, кусур ми е да ставам и чаршафи да сменям  ooooh! Иначе на обяд вече 2-3 седмици си спи без пампер и не сме имали изненади, но все пак става въпрос само за час-два сън, а преди това задължително пишка/ака ... май ще изчакам за вечерния памперс до пролетта ... или ако бебока се буди много нощем, ще съчетая бодърстването  Thinking

# 129
Аа, и ние няма да махаме скоро памперса за спането - Момо продължава да пие много бира (безалкохолна, разредена с вода) и пикае постоянно, рядко има сън, след който да не е пуснал, макар и малко в пампата. Ще изчакам мехурът му да започне да събира повече и тогава ще пробвам  Hug

# 130
  • София
Ели, Мимозата е без компютър и затова не се вясва. Твърдо отрича че правят трето, ама тя така не казаче и второ ще правят, та не се знае какви ги вършат. Децата и стапят лагерите. Малкият мъж вика, каката пищи, лудница.

# 131
  • Бургас
Ето малко снимки от малката и компания. http://noemvri2008.snimka.bg/baby/lyato-2010-na-mirela.520714.20785226, само толкова успях да кача.
Вале аресай си някоя с Мирела за албума Hug. Мъжа ти е опасен, пак измислил човека дума да попита за бензиностанция. Аз преди две години на почивка в Турция, оня ми ти турчин ми говори на английски, сина ми превежда аз отговарям на български. Добре че ми е умничко голямото чадо, голям срам брах Embarassed Много съм скарана с езиците, добре е чичко Гугъл преводач Mr. Green
За памперса скоро няма да се маха, за вечерта просто забрави, Мирела се събужда по два три пъти и пие вода като не видяла. Пробвах се да я слагам на гърне като се събуди, резултата разсънена и трудно заспива и на всичкото отгоре вече пикала в памперса. Явно се събужда защото пишка в памперса, още не умее да се стиска. Пробвам на вън по разходки да я изпишквам като клечим заедно, ама само ми подава фалшиви сигнали и се хили докато се държим. Преди няколко дни пожела сама да си клечи и О Чудо изпишка се сама, а резултата напикани боди и панталон, ама сама се изчурка Party

Момо продължава да пие много бира (безалкохолна, разредена с вода)
Диданке така се почва с чашката от малко детето се научило beer, нали засега е безалкохолна Mr. Green

# 132
  • София
Аз само искам да замоля майките, които искат аз да им избера снимки за колажа, да ми пускат линковете на лични, щот като почна да го правя колажа, ще трябва да прехвърля доста страници докато намеря коя къде е пращала линк.
Или ги давайте на Елито, тя е качествения контрол по снимките, Еличке да не ме биеш че пак те изтипосах на топа на устата  Mr. Green

# 133
Няма бе.Аз съвестно ще си свърша работата.
Даже вече съм избрала снимка на Мирелка и ще я кача в албума за колажа-че да са ти събрани на едно място.
Вчера каших и на Ида

Мая я кажи с какво подхранвате тази невиждана красота на главата на Мирелка.Невероятна коса има просто.

# 134
Привет, момичета!  Hug

Диди, мерси за кафенцето!   bouquet

Стискам палци на бременните коремчета и чакам добри новини!  Hug

Да дам и аз глас за колаж с новите попълнения.  Heart Eyes Толкова ги чакахме така че са си част от отбора.  Flutter

Мая, честито!   bouquet Все така с хубави новини да се записваш!

Диди, картофки няма ли за бирата  Wink
Борко е открил колата и шоколада и е трагедия  ooooh! Tired  Аз не давам, той реве  #Cussing out Twisted Evil няма да се разберем с това дете, то се видя  Crossing Arms Close

Общи условия

Активация на акаунт