Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 305
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Бубе, дано Янулката се оправи бързо!!! Много  Hug  Hug  Hug
Илка, много лошо това с жлъчката - как мислиш да процедираш с нея по-нататъка? Майка ми имаше проблеми с жлъчка преди Коледа, направи криза, обаче се оказа, че няма нито камъни, нито й е увеличена  newsm78 държаха я 5 дни гладна, само на вода и я изписаха newsm78
Иначе се върна нашият татко наааай-сетне, снощи се прибра  Party  Party  Party сега мога да раждам вече  Joy то като гледам, и на тебе ти е време.
мая, и моя не пуска фандък, едвам го излъгах за второто  Mr. Green  вазектомия му е майката  hahaha hahaha hahaha

# 106
Ехеееее има шанс да я изпишем тая тема по-бързо.

Янулката бързо да се оправя  Naughty, че идват рождени дни.

Мише лека адаптация мила.

Илка как така бе мила камъни в жлъчката-дано не ти създават грижи  Hug

Маичка здрасти  Hug.Затъжила съм се за снимките на бузанка

Колкото до гледането на децата - според мен си има жени, които могат да им се отдадат напълно и такива, които не могат. И нито едните, нито другите са по-малко майки, по-малко жени или по-малко каквото и да било от другите и никой няма право да съди другите!  Naughty

Това е и моето мнение по въпроса.И в крайна сметка всеки сам решава как да си гледа децата и как да си организира живота.

Диданче имаш зелена светлина значи.Пък и Илката ( че чакаше да мине неделя)

Алекса  Hug Натоварването наистина е голямо.Анита съм я оставяла на баба й 3-4 вечери мисля.Когато имаше адски сняг и студ във Варна, а ние освобождавахме квартирата.Но определено няма да е зле от време на време да мога да почивам поне за няколко часа.Смятам, че като тръгне на ясла и двете ще се чувстваме добре.Половин ден там с децата, другата половина с мама.
Ох прекалих с разсъжденията нещо.Лека нощ сладурки

# 107
  • София
А, моля, моля! Никаква зелена светлина за мен!  Naughty Аз чакам другата неделя!   Crossing Arms

А за жлъчката, не са точно камъни, ами утайка, поне така каза доктора. Направих преди 10 дена 3 вечери поред кризи, накрая АГ-то ми пусна изследвания и ме прати по спешност на специалист. Той каза, че най-вероятно причината е в естрогена + противозачатъчните. Каза, че не са чак толкова зле нещата. Изписа ми две лекарства да пия докато родя, а после ще му мислим. Смятам да пробвам да се справя само с диета, която няма да ми е чак толкова трудна, защото трябва да изключа от менюто яйца, шоколад, свинско и патладжани. Яйцата и шоколада така или иначе смятам заради кърменето да ги намаля максимално, свинско не ядем по принцип, само тия 16 кила патладжан дето се потих преди 2 седмици да ги пека ще ме изкушават цяла зима  Crossing Arms Макар че явно не е само въпрос на диета, защото петък вечерта и събота до обяд така се превивах пак, а уж не съм яла нищо забранено. Освен да е от едно черно грозде, знам ли  newsm78 Ама да не ви занимавам с мойте проблеми  Embarassed

# 108
А, моля, моля! Никаква зелена светлина за мен!  Naughty Аз чакам другата неделя!   Crossing Arms

Опс моя е грешката.Чакаме другата неделя значи Hug

# 109
  • На топло...
Я всеки да си гледа в паницата и да се разполага според чергата си в собствения си гьол Peace!

Бубе, Hug...

Илка, ще питам утре майка ми, тя прави една рецепта за изхвърляне на камъни от злъчката, лично баща ми се е възползвал. Мед, зехтин и сок от лимони в някакви количества, действа безотказно. Simple Smile

Аа да, за съм малките отрочета и тях да ги курдисваме, нали са си наши гарджета Heart Eyes. А и в друга тема не съм писала за него специално, милото и то да е на показ baby_neutral. Може да е отделно обновяващо се колажче... Как ме бива да давам идеи, ама в изпълнението съм гола вода Blush. Но трябва всички да са съгласни, инак не е хубаво Peace.
Моля да се прогласува Blush.

Лека ви нощ, дано и нашата е такава Praynig...

# 110
Аз съм с две ръца "за".Та те са си от нашето семейство голямо.

Ние днес открихме сезона на парното  cold Нещо бая застудя тия дни.Идва зимааааааааа

И да се похваля.Мъжо днес ми купи подарък за рождения ден Flutter

# 111
  • София
Нуши, супер идея за колажче и за новото попълнение. Остана Валето да немри време  Whistling

Ели, да ти е честита придобивката и все хубави моменти да улавяш с него! Аз лично не съм фен на Олимпуса, но знам, че оптиката им е много добре.

П.С. а кога имаш рожден ден?  newsm78

П.С.С. той съвсем скоро бил Wink ти си била везничка, септемврийска, ама пак везничка, за това си такъ хубав човек  Hug

# 112
хехехе
Мда след има няма 2-3 дни.Какво им е на септемврийските везнички  Crossing Arms

Нашия стария беше олимпус.И въпреки преклонните си години правеше страхотни снимки.Та затова решихме пак да е такъв.Ама то така или иначе не е за професионални цели.И ние много много не разбираме.

# 113
  • Бургас
Добро Утро мацки Hug

Гледах албума за колаж и направо не можах д повярвам колко много са пораснали децата ни, нищо бебешко не е останало по личицата им - всички са много хубави.
Аз по късно ще пусна снимки, ама засега само летни имаме Embarassed
Имам фото пък съм голям шемет не се сещам да я снимам на вън, ма тя стои ли на едно място я  Mr. Green
Тъй сега да почерпя че имам много за черпене.
Първо забравих(ей много съм небрежна и безотговорна Rolling Eyes)да се похваля че сина ми го приеха в Немска гимназия. Искаше в Английска но за малко не му стигна и немската е добър старт Peace
От около месец съм собственик на чисто нов аФтомобил - Тойота iQ - милото за заслуги и "отдаване" в професията майка ми я купи. Мога да кажа само ми то било много готино да си джиткаш насам натам да не чакаш на другите да те преКарат Mr. Green

# 114
  • София
Илка, мила стискам палци бързо да я бориш тази жлъчка  Hug А за снимката на Ида дай поне линк откъде да дръпна снимката.

Нана, дребните ще ги кична в колажа ако дадете снимки.

Елито, Честита придобивка  Hug

Мая, честито ти возило и на теб и браво на баткото, доколкото си спомням от моето учение в немската е най- трудно. Само успехи му пожелавам.

Така никой не си призна чие е безименното дете в албума, тогава някой да го припознае, че аз явно се провалих  Mr. Green

Бубе, бързо да оздравявате. Тя и Калината от вчера е на АБ, ама аз си знам колкото през другото време е здрава, наближи ли празник тя се тръшва с АБ задължително  ooooh!

# 115
  • София
Валя мисля, че това е малката мишка Алекс, на нея ми прилича.
Ох после ще допиша, че сега няма как.

# 116
  • София
Току-що разгледах и аз снимките....
Лелееееее, колко са пораснали децата.....  #Crazy #Crazy #Crazy Някои изглеждат толкова големи!!!

Валя Безименното дете е Алекс на Мишката  Peace

# 117
  • София
леле колко съм заспала  ooooh!
На мен ми заприлича на Мирела имаше една снимка с цвете зад ухото и така си я реших, вярно Алексче.

Еллеее, и твойта мома не я видях при снимките

# 118
Маичка честито приемане на синчето ти.Много успехи да пожъне.
Честита ти аФтомобилна придобивка.Със здраве и безаварийно да си я ползваш.Ама съпружието много високо вдигнал летвата.Живот и здраве като приемат и Мирелка трябва да ти купува самолет.Не че е лошо-тъкмо ще можеш да прескачаш за по кафенце  Mr. Green

Вале може ли аз да избера снимка на Ида

Айде целувкииииии

# 119

Хелоу!
 Ели, Честито фото, само хубави моменти да улавяш!  Simple Smile
Мая, да почна подред - първо Честито гимназист, леко да му върви в учението! Честито нов автомобил, безаварийно каране!
Илка, аз си мисля, че проблемите ти с жлъчката са провокирани от бременността и като родиш ще видиш как бързо ще се нормализират нещата!  Peace

Я всеки да си гледа в паницата и да се разполага според чергата си в собствения си гьол Peace!
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт