Диданке, май в БГ не продават такива хапчета. Да не станеш първата в нашата отчетна с 3 породени?
), а бебето може да се запази принципно), плюс това имам вече две деца и ако нещо се случи няма да е краят на света. Моята сега е за 3 години, като реша я махам и пак бременея, и баста!
! 
.
Мъжо явно ги умее тия работи щот и двете девойки бяха планирани. 

! 
Тя вече с две пораснали хлапета може и да мисли за трето
Аз от кога ти разпрявам
Аз от кога ти разпрявам
Като направите второто тогава се обаждай 
Незнам дали дузина е точната бройка, последно бъзикаха Сашо, че сме били започнали да правим отбор по художествена гомнастика, пък той много навътре го прие
Те ме на!
В целия ми миши блясък! Ама съм се лекинко покрила, че се настройвам психически- утре е денят "Х", т.е Мишката тръгва да се труди.....И ми е едно такова, странно...хем се вълнувам, че ще съм сред хора, че ще се кипря и фръцкам, а това го умея добре 
, хем ми е свито....че няма да имам толкова много време за Алекс. В този ред на мисли така и не успях да разбера майките, които раждат по 1, 2, 3 деца и дечицата им още бебета и те ги захвърлят по баби, ясли и гледачки и пак тръгват на работа.....има висша форма на егоизъм в случая.
Едно дете според мен освен, че трябва да се отглежда в обич и любов, така и майката да е готова да му се посвети и отдаде изцяло поне през първите 2 години от живота му.....но все пак всичко си е много индивидуално, въпрос на гледна точка и разбирания. 
Аз съм на работа от следващия петък, въпреки че вече ходих два пъти. Нямам търпение, толкова се вълнувам.
Щастлива съм, че тръгвам на работа. 
Едно дете според мен освен, че трябва да се отглежда в обич и любов, така и майката да е готова да му се посвети и отдаде изцяло поне през първите 2 години от живота му.....но все пак всичко си е много индивидуално, въпрос на гледна точка и разбирания. 

Мани нашите мъже големи скръндзи ще излязат.

Препоръчани теми