Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 303
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Що да е солено поставянето на спирала? Тук Силвърлили струва около 60 лв + 30 за поставяне. Това както и да го смятам за 4 години излиза значително по-евтино от хапчета. А за поставянето в края на цикъла най-вероятно е, за да е сигурно, че няма бременност. Въпреки че преди да ми я сложи доки ме гледа на ехограф. А за кърменето не знам. С чиста съвест си признавам, че ми олекна като спрях да кърмя. Много ми беше неприятен чисто физически процеса. А Косето сам се отказа на 1г4м, така че и съвсетта ми е чиста  Mr. Green Продължавам да твърдя, че още 10 деца мога да износя и родя само да има кой да ми ги кърми.
Диданке, май в БГ не продават такива хапчета. Да не станеш първата в нашата отчетна с 3 породени?  Joy

# 91
  • На топло...
Има, Диде, с много ниски концентрации на гестагени май бяха, които не влияят уж. Виж в кърмаческия имаше тема.
За мен обаче като хормонален страдалец изобщо не важат, няма да пия повече такива работи, много зле ставам в главата. Страх ме е разбира се от разни инфекции и бременности, но процентът е малък (специално за бременност е под 1, почти като на хапчетата (които може и да се забравят или да пийнеш я кантарионово чайче, я антибиотик и пак кондоми ти трябват Peace), а бебето може да се запази принципно), плюс това имам вече две деца и ако нещо се случи няма да е краят на света. Моята сега е за 3 години, като реша я махам и пак бременея, и баста!

Няма време обаче, време ти е да раждаш  Wink!     bouquet

Иве, 190 евро общо всичко при мен, като знам, че мъжът ми е студент и не е в състояние да се скъса от бачкане учейки и помагайки вкъщи, колкото и да се старае човекът; получаваме едни детски и минималното майчинство за една година, тъй като не съм поработвала между децата, наведнъж са ми много както и да ги гледам и аз, но инак са наистина нищо в сравнение с другите методи Peace.
Ах да, самата обикновена спирала най-евтино я продават за 35 евро, другите ги прибира лекарката Confused.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 14:05 от nanunana

# 92
  • София
Мале, само аз ли съм от безотговорните, които караме на принципа пазене  ooooh! Мъжо явно ги умее тия работи щот и двете девойки бяха планирани.  Mr. Green

А сега аз да ви се скарам официално в албума има само 15-тина деца за колажа, я се стегнете и накачете снимки, че срока изтича  Naughty

Ивето, можеш спокойно да започваш с износването и раждането, аз с моите две все удрях на камък с кърменето, но за твоите 10 все към средата ще му хвана начина  Mr. Green

# 93
  • На топло...

Ивето, можеш спокойно да започваш с износването и раждането, аз с моите две все удрях на камък с кърменето, но за твоите 10 все към средата ще му хвана начина  Mr. Green

Joy Joy Joy

Страшна си, Вале! Ти и 10 да имаш пак ще си бачкаш, шапка ти свалям bowuu!
Ако искаш освен на Йоши и на Яни мога да кача снимка Mr. Green...

# 94
Цоп-цоп.То вечер стана аз докато сколасам.
Тука е някакъв адски студ.Довечера ще пускаме парното май  Confused

Ох и аз нямам смелост за спирала.Моята мама е без един яйчник от извънматочна бременност със спирала.И дето вика Диданка вярно, че преди сто години ама страх лозе пази.За малко да я изпуснат.Пък и замислям аз ново попълнение най-много след година  Embarassed
Анита е по-добре уж.Обаче всичко муши в устата.
Нана браво на вас-почивка му е майката.Пък за свеки акво да ти кажа не е хубаво да сте в лоши отношения, ама то от тях зависи де
Даааа дай и на Яни-нали и той е от нашата дружинка  Hug

# 95
  • София
Давай Нана, то като гледам кукувичия отбор ще поведе ноемврийската дружина. Да взема да проверя Мимата къде се ската  newsm78 Тя вече с две пораснали хлапета може и да мисли за трето  Mr. Green

Много обичам децата, и четири и пет да са ми на главата ми е много добре. Като вземем и племеницата  и ми станат 3 броя в къщи се чувствам най-добре  Mr. Green Явно това ми е числото Praynig

# 96

Много обичам децата, и четири и пет да са ми на главата ми е много добре. Като вземем и племеницата  и ми станат 3 броя в къщи се чувствам най-добре  Mr. Green Явно това ми е числото Praynig

smile3521 Аз от кога ти разпрявам

# 97
  • София
Ето, подсетихте ме за снимка за колажа и не успявам да кача.  Confused Не се разбираме със снимка.бг и това е.
Вале, душко, ако стане фал и се окаже, че спиралата не е 100% сигурна отрочето ще ти го харижа на тебе щом искаш да ги докарате поне до половин дузина  Laughing
А къде изчезна Бубето?

# 98
  • София

Много обичам децата, и четири и пет да са ми на главата ми е много добре. Като вземем и племеницата  и ми станат 3 броя в къщи се чувствам най-добре  Mr. Green Явно това ми е числото Praynig

smile3521 Аз от кога ти разпрявам

Ти за момента нямаш право на глас  smile3505 Като направите второто тогава се обаждай  smile3533

Иве, нямаш грижи ще ти ги връщам 2 дни преди 18-тия РД  hahaha  Незнам дали дузина е точната бройка, последно бъзикаха Сашо, че сме били започнали да правим отбор по художествена гомнастика, пък той много навътре го прие  Mr. Green
Снимката можеш да я пратиш на моя мейл ако снимка.бг ти се опъва.

Не само Бубето, много зачезнаха Денчо, ДееДее, Мимата, Мишлетка ...

# 99
Тук съм. Жива съм и чета. Янулка е малко болничка, но се надявам да се оправи детенце.
Не ми се пише нещо.

# 100
  • София
много зачезнаха...................... Мишлетка ...

Тук съъъъъъм! smile3521 smile3533 Те ме на! smile3535 4470 В целия ми миши блясък! Ама съм се лекинко покрила, че се настройвам психически- утре е денят "Х", т.е Мишката тръгва да се труди.....И ми е едно такова, странно...хем се вълнувам, че ще съм сред хора, че ще се кипря и фръцкам, а това го умея добре newsm03, хем ми е свито....че няма да имам толкова много време за Алекс. В този ред на мисли така и не успях да разбера майките, които раждат по 1, 2, 3 деца и дечицата им още бебета и те ги захвърлят по баби, ясли и гледачки и пак тръгват на работа.....има висша форма на егоизъм в случая. Crossing Arms Едно дете според мен освен, че трябва да се отглежда в обич и любов, така и майката да е готова да му се посвети и отдаде изцяло поне през първите 2 години от живота му.....но все пак всичко си е много индивидуално, въпрос на гледна точка и разбирания. Crossing Arms
Та да си дойда на думата- утре след 2г 4 м прекъсване отивам да се трудя. От няколко дни обеснявам на Алекс, че мама ще ходи да работи, а тя ме прекъсва и казва "Даааааа. Има па'и пате", т.е да има пари за патето, което е една любима нейна клатушка, дето й пее нон-стоп детски песнички и много си я кефи.  Heart Eyes Mr. Green

Стискайте палци за моята бърза адаптация и лесно да се сработим с колежките отново  

Бубсън, за теб и Яна -  Hug Hug Hug

# 101
  • София
Мишле успех утре!!!  Hug Аз съм на работа от следващия петък, въпреки че вече ходих два пъти. Нямам търпение, толкова се вълнувам. Embarassed Липсва ми работата, и като се връщам от работа се чувствам по-добре гледайки Криси, просто усещам, че и на двама ни беше време за промяна. Все още, от както се е родил, не сме се разделяли и за ден, трябва ми малко почивка, малко разнообразие. Не ме съдете, просто не съм спала от както се е родил цяла нощ, без да се събудиме поне два пъти, безумно съм изнервена. Мъж ми се изнесе да спи в хола и онзи ден дойде са спи при нас за една нощ. Коментара беше "Аз не знам ти как ще ходиш на работа и как ще издържаш с това ставане нощем. Аз не съм се наспал тази нощ въобще и т.н." ooooh! Щастлива съм, че тръгвам на работа. Laughing

# 102
  • Бургас
Леле за бой съм, само не ми се карайте много, че отдаааавна не съм се вясвала насам Embarassed
Отивам да наваксвам в четенето има много интересни неща по диагонал ги видях.
Вале ново колажче са РД ли ще правиш? Аз като не влизам ще попитам, че нещо такова нагоре прочетох Shocked
И ние с мъжо практикуваме старото пазене и двете ми деца са планувани, не пуска фъндък моя мъж и т'ва е няма да се пръкне някое непланувано Mr. Green. Ама Мирела ми спира тока и за три Joy
Отивам да  smile3529

# 103
  • София
[ В този ред на мисли така и не успях да разбера майките, които раждат по 1, 2, 3 деца и дечицата им още бебета и те ги захвърлят по баби, ясли и гледачки и пак тръгват на работа.....има висша форма на егоизъм в случая. Crossing Arms Едно дете според мен освен, че трябва да се отглежда в обич и любов, така и майката да е готова да му се посвети и отдаде изцяло поне през първите 2 години от живота му.....но все пак всичко си е много индивидуално, въпрос на гледна точка и разбирания. Crossing Arms

Аз съм от тези висшите егоистки, първото на 3 месеца го захвърлих на бабата и после директно го запратих в яслата, за второто направих голяма жертва и я гледах до 5 месеца, но от утре си имам детегледачка, та пак ще е захвърлено докато направи нужната възраст за ясла и тогава марш при каката. А мисля и за трето  ooooh!
Но пък и аз не разбрах тези майки, които се "посвещават" на децата си и изоставят всякакви лични интереси, амбиции и цели запленени от сменянето на памперси, храненето, клюките в кварталната градинка и сериалите.
А най-ми е чудно защо " посветените" мами, току решават, че могат да дават мнение кой как да си гледа детето!

Успех с работата Мишле!

Мая, тук ме изненада. Има едно безименно дете в снимките и аз я припознах като Мирела, ама явно не е тя  Thinking Мани нашите мъже големи скръндзи ще излязат.

# 104
  • София
Иуу-хууу!

Много сте се разписали бре! Позаваля малко дъждец, па се кротнахте пред компютрите.
Гледам контрацепция обсъждате, аз само да споделя, без да плаша никого, от 10тина дни съм с диагноза камани в жлъчката. Не търся съчувствие, но го споделям по повод противозачатъчните. Докторът, аи в интернет навсякъде пише, че дългогодишният прием на противозачатъчни + повишения естроген по времен на бременност (в моя случай две в кратък срок) повишават риска от жлъчно-каменна болест (има и по-сложно наименование, ама ми е сложно  Embarassed) Така че преди да посегнете към таблетките се замислете за рисковте. Аз наистина доста време преди да се оженя се възползвах от тях, като най-сигурен метод, но сега си давам сметка, че доста лекомислено съм действала сякаш  Thinking
А спирала не бих си сложила. Трудно ще изтърпя мисълта да ми слагат някакво изкуствено нещо в организ,а. Все още не сме мислили как ще я караме след като родя, но като за начало явно ще лежим на кърменето, пък дано не ни изненада скоро третото  Whistling

Колкото до гледането на децата - според мен си има жени, които могат да им се отдадат напълно и такива, които не могат. И нито едните, нито другите са по-малко майки, по-малко жени или по-малко каквото и да било от другите и никой няма право да съди другите!  Naughty

Диданке, твоя мъж върна ли се бе, душа?

Вале, я си избери някое снимка на Ида от Фейсбука, че нещо нямам време ни да свалям снимки от апарата, нито да ги качвам, пък да не изтървем пак крайния срок.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт