Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Илка, ще го предизвиквате ли младежа, или чакате сам да пожелае да излиза? Стискам ти палци  Hug
Аз вече имам чувството, че никога няма да родя  #Cussing out

# 197
Стискам силно палци и на двете ви!  Praynig Praynig

# 198
Диди, Алексчето си смуче палеца когато заспива затова я мажа с Daum-exol, това е нещо като лак за нокти с горчив вкус и се продава в аптеките.

Диданка, и твоята мома я чакаме и имаш едни палци от мен fingerscrossed!

# 199
Айде Илка с теб сме цялата ноемврийска тайфа  newsm18 newsm18
Диданка и твоя ред ще дойде,няма да си остане вътре колко и да ти се иска  Hug  Heart Eyes
Лека вечер и успех на бременелките   bouquet

# 200
  • София
Честита Елеонора на мама Светле  Hug Да расте здрава и обичана, а на теб бързо възстановяваве

ИЛКАААА    Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  love001  love001  love001

# 201
  • София
Didanka, надявам се сам да излезе. Хич не ми се ще да ги насилваме нещата, защото според мен термина ми малко грешно е изчислен, тъй като все още кърмех януари и нали се сещаш колко редовен ми е бил МЦ.  Whistling По мои изчисления утре ми е реалния термин, пък да видим.  Thinking
Но си е изнервящо това Чакане  ooooh!
Айде стискам ти палци на тебе, че й дойде време на госпожичката  Hug

Иначе на ноемврийска тематила - утре Ида ще е за сефте официално на градина. От 3 дена не е спряла да ми говори как иска на детската градина да си играе с децата, с играчките. .. включително вчера минахме покрай сградата, където е градината и тя като се задърпа към входната врата да влиза, а само веднъж е била. А тази вечер заспа за отрицателно време като й казах, че като се наспи и ще ходим на детската градина  Mr. Green Дано този й ентусиазъм не спадне. Много ще ми е странно утре ... без ангажименти покрай нея  Thinking Решили сме този път да я оставим докато тя реши да си ходи, поръчали сме й  обяд, ако иска да спи там смятам да я пробваме, че предния път с триста зора я накарах да си ходим, искаше да спи с децата. Ще я видим утре  Thinking

# 202
ей, супер, ще чакам да разказваш как е минала градината!! страхотно е, че има желание!!
а за термина - и аз си мисля, че моят е зле изчислен - на мен ми беше Х"апселютно  първи цикъл след раждането, само кървенето ми беше над 10 дни  #Crazy да не говорим за овулация и т.н, сигурно е била към 18-ти ден поне... но ме е страх да не ме накарат да влизам в болница, ако пренося повече от седмица.
стискам ти палци  Hug

# 203
  • София
Диде, как ще те накарат? Ако тоновете са наред и плацентата също не виждам защо да те принуждават да раждаш " по поръчка"  Crossing Arms ама ти имаш още врме, не го мисли!

# 204
  • София
Дбро утро!
Диданка, Илка, стискам палци за леко раждане и на двете ви Hug
Браво на Ида за яслата, все със желание да ходи!

Ние пък вчера бяхме на разходка в морката във Варна  Mr. Green Много добре си прекарахме, детският кът е просто страхотен, направо ви завидях.  Peace Видяхме Бубето с Яна, много пораснала Янулка  Hug
Само се подразних от малко нахални майки, ама такива има навсякъде не само във Варна  Mr. Green Качих Калина на люлеещите се колички, повечето от тях са за две деца и както я кача някъде и пусна монета, притичва някое дете и се мята от другата страна. Майката стои на около 5 метра и се разсейва. Последната я насметох, защото вече се бях поизнервила, ама както и да е.

А за биберона, точно бях почнала да отучвам Калина, но сега и с Рая няма как, ще ги отучвам явно двете наведнъж догодина  Laughing

Забравих да ви кажа! Свалям снимките за колажа и трия албума, за да не се бъркам после има ли нови деца. Ако някой е закъснял да ми казва или да праща на Елито снимката. 

Леле то не остана, другата седмица почват рождениците. Бебетата станаха на 2 годинки  Mr. Green

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 09:58 от Valliya

# 205
Благодаря за добрите пожелания, момичета!
Ние сме добре, на Наси за сега му е интересно да гледа сестра си (да видим до кога). Признаци за ревност не съм усетила, но все още не е късно. Надявам се тези дни да му поотмине кашлицата и да го пускам на ясла. Направихме голям пауза, дано да не се налага наново да се адаптира.
Елито за сега спинка, а докато е будна иска да суче постоянно. Кърмата ми е на път да се регулира и вече ще спирам с цеденето.

Илка, Диданка, не съм пуснала палците.

Вале, нахални хора колкото искаш и на където да се обърнеш. Аз се чудя как някои хора не ги е срам да се циганят за 1- 2 лева, било то и за децата им.

# 206
  • София
 Whistling

Как сте, момичета?
Аз все така се търкалям. Днес даже се търкалях цял ден по софийските улици белким родя, ама нъцки!
Идинка я оставих сутринта на градинката, даже и "чао" не ми каза, толкова беше запленена от играчките. Толкова странно се почувствах. После седнахме да пием кафенце с миличкото ми, не ни се беше случвало от почти две години!  Heart Eyes Пих си спокойно млякото с какао и си четох сутрешния вестник. Утре пак така  Whistling После миткахме по магазините да си понапазаруваме, кой от каквото има нужда. Минахме по обяд през градината, малката вече спинкаше, казаха че са нямали никакви проблеми, само дето се напишкала и й сложили памперс.  Thinking Много странно. От 2 месеца е без памперс през деня, а днес се напишква цял ден. Първо в градината, два пъти, после с нас като беше пак се напишка, вечерта у дома - пак .... напарво съм в шок какво става  Thinking А нямахме никакъв проблем с махането на памперса и винаги си казва. Утре ще трябва да говоря по-сериозно с "лелките" да я подканят, да се ослушват за сигнали и да я слагат през час-два, че никак не ми се иска да се връщаменазад към памперсите  #Cussing out
Някакви идея защо така се напишква?

# 207
  • София
Илка, стискаме палците, спокойно все ще излезе няма къде да отиде  Hug

Ако в яслата повечето от децата са с памперс и Ида за съжаление ще гледа от тях. А може и просто от многото нови впечатления и игри да не се сеща да каже.  Peace

# 208
И аз   мисля, че Валето е права - ще гледа от другите деца и може би  градината ще я оставят така, щото им е по-лесно  #Cussing out
на мен Момо вчера ми се насра 3 пъти в гащите, направо ми идеше да се метна отнякъде след 3-ия път  #Crazy малкия са още, няма начин, ще се научат.
Илка, аз пък цял ден съм с контракции, ама не болят, само ми се стяга корема и момата яко мърда вътре. Вече не знам какво да мисля.
Валенце, помня че ти беше родила много бързо Рая, как протекоха при тебе нещата, можеш ли да споделиш?

# 209
  • София
Абе в яслата са общо 10 деца, смесена група, само две близнета са по-малки от Ида, на 1.5 г. Най голямото мисля, че е на 3+. Имат си много готина баня/тоалетна с едни сладурски малки тоалетнички + няколко гърнета на разположение. Уж ги подканяли всичките да се изпишкат, ама според мен след като се е напишкала в началото улисана в игра те директно са й сложили памперса, в който е свършила други работа, после втория памперс за спане и то милото от толкова емоции е решило, че си е все така с памперс и за това после се нашика като си я прибрах  Thinking .... Или тя си е казала, ама не са й обърнали внимание, защото тя като наближи момента и си казва пискливо "ако,ако,ако!" и не се е изпускала от повече от месец!!!  #Cussing out няма даоставя нещата така обаче  Crossing Arms

Диданка, за контракциите, аз си ги имам още от събота, че даже и ме понаболяват, тамън реша да засичам и се настроя да стягам багаж и тя спират  ooooh! А дребия толкова зверски ме подритва, чак се чудя от къде намира място. И шкебето ми се е смъкнало много ... Утре сме на запис, предполагам, че ще се изяснят нещата  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт