Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • На топло...
Ще се научат децата, къде ще идат, не се ядосвайте Hug! Йоши тъкмо беше готов лятото и всичко си вървеше добре, но аз физически не можех да го дебна и обувам-преобувам. А сега даже се радвам поради нашата случка, че е още с пампа, много го боли милото като пишка и като се допира мястото на голо, дано мине скоро тоя кошмар Praynig...

Диде, не съм Валя, но и при мен много бързо мина. Стягане на корема си имах вече доста начесто, но без болки, целия девети месец. По нищо не можех да позная кога наближава раждането, до последно си копах и т.н. Crazy . След копането отидох вечерта в 8 на курс родилен, упражнявахме напъване и дишане Joy, и нищо. Усещах, че нещо сякаш ми се натиска надолу, като тежест по-скоро, стягаше ми се коремът... Абе всичко нормално. По едно време си викам, бе я заради тая тежест да видя в тоалетната нещо да няма. И о! чудо, зацапване. В 10 вечерта все същото, колежката от курса ме докара до нас, а вече и ме понаболяваше. Но бях си казала няма да се издавам, спи ми се, чак утре ще се ражда... евентуално. Това в 10 и 20. Ама кой ме пита, почнаха да се учестяват и повечко да понаболяват. Басти сложи Йоши да спи, че ревеше за сън милото. Аз обаче му съобщавам, че мисля, че ще раждам, а той отговаря щом мисленето ми се превърне в сигурност пак да се обадя. И се обадих, след 5 минути, да тръгваме. Айде юруш - такси, болницата - 11:20. Докато ме прегледат (4-5 см), няма клизми-млизми, макар аз да исках, ултразвук (5-6 см), хайде на леглото , че цялата се тресях и не можех да стоя права. Разкритието вървеше много бързо, в 1:10 Яни изплака. Бърза и не съвсем чиста работа Laughing...

Всичко ще е наред! Стискам ви палци! Само хубави спомени ще останат! Hug

# 211

За мен е огромната чест да ви съобщя, че мама Илка, татинко и Ида тази вечер се сдобиха с нов член на семейството.Юнака е със  завидните мерки  4.070кг и 52см.
Мила Илка, да ви е жив и здрав малкия сладур, много късмет в живота, детство изпълнено с много весели игри и много, много усмивки.

Тръпна в очакване да узная името.Сигурна съм, че е прекрасно.
Диданче да не си се запътила и ти към родилното тази вечер.Прекрасна дата за раждане е 5.10.2010г.Стискам палци душа и чакам скоро да се похвалите и вие  Hug

Ех, че е готино да си щъркел  newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 03:48 от Елица-сестрица

# 212
  • Стара Загора
Бравоооооооооо! Честито на цялото семейство, да им е жив и здрав Юнака!

# 213
  • Бургас
Събудих се днес с усещането че ще си имаме бебче(та това ще разберем до края на деня) и чета хубавата новинка от Елито.

Илка честито ви юнак, да е здравичко и послушно детенце много да ви радва в къщи  bouquet

За напишкването, вчера и моята Мирела се начурка три четири пъти в гащите не, че казва дебнем се, ама имам подозрения, че се застуди и и изстиват крачетата и пишка по често Thinking, съответно аз не не я усещам и ето ти беля.

# 214
  • София
Мила Илка - да ви е жив и здрав юнака. Да расте здрав, умен и много щастлив младеж!

закуската тази сутрин от мен:

Хм - гледам успешно сваляте пампите... Ние и следа от казване нямаме... Разчитам на яслата - там й беше интересно пролетта и сама си искаше гърнето, но без да върши нещо в него - само така за играта. С бибата също сме зле - иска си я почти постоянно. Много се дразня на хората по улиците дето все се опитват да й я взимат и й казват, че е грозна с нея..., но скоро ще започна да спра да съм дипломатична и ще започна да ги режа!!!

Момичета как са вашите мъници със спането. Моята калпазанка взе да ме побърква. Не ще да легне и заспива все в седнало положение. Освен това и става в 8 сутрин и заспива вечер към 21.00 - 22.00 и то само с 1 час сън през деня. Дали заради лошото време не може да се уморява у дома и за това има толкова сили... Направо съм в чуденка...

С храненето е направо кошмарно. Яде само 4-6 вида храни: млечни всякакви, баница, пържена филийка, филийка с детски пастет, по много малко ябълка или банан и то само ако е на кеф, 1 път седмично кебапче (1/2) и хляб. Пие АМ в задоволително количество (включително и нощем) и това ме крепи да не полудея от страх, че детето ми ще се поболее. Поне не боледува, което малко ме успокоява.

Стига съм ви тормозила с моите проблеми! Желая ви лек и успешен ден!

# 215
Хей, Честито Илка!!! Да е жив и здрав юнака, много радости да носи! Скорошно възстановяване на теб  Hug

# 216
Честито син, Илка! Да е живо и здраво детето и много да радва мама и тати!  bouquet

Сиска, и моята няма умора- вечер заспива 22-23часа , а сутрин в седем е вече станала.

За яденето- миналата година много се оплаквах, но прояде откакто я оставих на баба и Joy(много я замаява), пак си е кльоща в крачетата, но върви височка и има бузки  Grinning.

За пишкането- не казва, просто трябва да се следи редовно да не я свърши в гащите.

Диданка, всички сме стеб fingerscrossed!

# 217
  • София
Добро утро!

Илка, честит ти син, да ти е жив и здрав, много да те слуша и радва!

Диданка, душа, вече дойде и твоя ред, всички стискаме палци за твоята мома  Hug
 А за раждането при мен горе долу като при Нана минаха нещата с тази разлика, че аз успях да се наспя  Mr. Green и на сутринта отидох. Болката е по-скоро в кръстта, поне при мен цяла вечер не можех да си намеря място да седна удобно и седях като английска лейди глътнала бастун. Като си легнах всичко отшумя и ме събудиха контракции на около 10-тина минути.
Беше ми казал един приятел, че за лесно раждане се ядат фурми, незнам дали е вярно, но наистина моите и двете бяха леки, а откакто влязох в 9ти месец всеки ден по 1 фурма.  Като отивам да раждам 3,4 да подсиля ефекта  Mr. Green Само ти внимавай, че нали всички казват да не се яде  нищо като тръгнеш да раждаш, да не вземе да ти стане лошо от болката и пълния стомах.

Сиската, и при нас свалянето на памперса е някакъв далечен мираж. Калина тича като преобувам Рая и всеки път констатира " уууу ако, пу" обаче тя като се наака не е ако  newsm78

Да ви кажа да се смеете взехме й една книжка Пепеляшка и Снежанка и майка ми я научила кои са лошите, сестра ми пък добавила и дебелите. Сега като ми се разсърди за нещо и пристига и заявява "ти си `бела и лоша".  Joy

# 218
Браво на Илка,голям бебок е изкарала  Hug  bouquet Heart Eyes Много съм щастлива,супер,да сте живи и здрави цялото семейство и Ида да слушка и помага за бебока  Peace
Остана Диданка сега  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Сиска мерси за закуската

# 219
Браво на мама Илианка!!! Да е жив и здрав юначко, а на мама - бързо възстановяване желая!!!
ама много е бърза бе, снощи докъм 12часа беше у форума, кога успя и да роди  Hug  Hug
Благодаря ви за подкрепата, снощи имах някакви стягания, днеска - йок Tired
а пък утре сутрин нашият татко пак заминава командировка и се връща на 12-ти - или трябва да родя днес, или да чакам до 12-ти  hahaha

# 220
Честит Крали Марко на Илка и семейство! Да ви е жив и здрав!

Диданке,  Hug

# 221
  • София
Диданке, ти си с много сложен график мила, тя таман се накани момата да излиза и ти кажеш ааа сега не може, другата седмица  Joy

Стискам палци за леко и бързо раждане и татето да е при теб като се случи това събитие  Hug

# 222
  • София
Честита радост на Илка!   bouquet Бързо възстановяване и да я слуша домочадието!

Диданкеее, не се ослушвай  Joy Взимай пример.

# 223
Добро утро!

Илка, да Ви е жива и здрава рожбата! Много да Ви радва и много да слушка! Бързо възстановяване на мама Илка!

Диданка, ти си на ход. Стискам палци да минава бързо и безпроблемно!

# 224
Ехааа!
Честито на Светлана и Илка! Много здрави и послушни дечица им желая и бързо възстновяване!
Диданка, стискам палци!
Мен на тая работа така са ме грабнали, че минутка не остава... #Cussing out и в неделя ме караха да работя...ама няма как-така ще е!
Дани е уж добре  Praynig дано се е закрепил най-сетне! Водихме го на Банско за няколко дни и беше много доволен! Надявам се да успея да пусна снимчици. Нещо о баче ми е станал много инатлив последните 2-3 дни..постоянно е "няма", тръшка се, реве истерично понякога даже...абе смях се за бебешкия пубертет ама май яко го тресе. Другото, което предполагам като причина е, че все ме няма.... Sad хич не е добре така...
За памперса - като сме заедно е без и нямаме проблеми почти. понякога даже и с памперс да е за всеки случай, или като го взема от ясла си и казва,но не смея да го заведа там без...Лелките казаха, че няма да има проблем вероятно, но мисля да изчакам още малко.
За яденето - ако не е в серия да се тръшка си хапва добре, иначе няма начин...вчера един час се мъчих да му натикам едно телешко варено и на края се отказах, той каза искал мечка и яде хляб и кашкавал....Ама иначе яде...И пие мляко по 2 пъти на нощ.

Общи условия

Активация на акаунт