Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Нямаше ме една седмица и бебевалеж  Hug

честита мома Елеонора на Светлана и бебок на илка  Hug Да са живи и здрави, големи да пораснат (то бебокът със завидни размери), а мамите бързо да се възстановяват  Hug

Ние с Фафи се върнахме от море, много хубаво изкарахме. Фафи не спря да търчи като луд (и майка му след него), пускахме се по хиляди пъти по всякакви пързалки, в басейн и сухоземни, по бански и с панталонки, до степен такава, че д-то на Фафи е синьо, а а з останах без кръст  Mr. Green Фафи бърбори страшно много, и на бг, и на френски, като френският преобладава. Разбираме се и си говорим, даже почна и да лъже  Mr. Green Ходихме на детска дискотека и нашият беше звездата на програмата  bowuu Катери се по почти вертикална стена с бабунки за скално катерене и ми се изправи косата, като се озова на 5 метра и ми вика "идвай, мама"  Shocked Като Спайдърман е, аз по това нищо никога не мога да се кача, добре че едно детенце кандиса да го варди... И много такива имам за разказване, ама ми се е събрала много работа. Вале, довечера ще пратя на полковника снимки, сега имам актуални  Mr. Green

# 226
  • София
Илка, Честит ти юнак! Да е жив и  здрав и много да ви радва. А на теб пожелавам бързичко възстановяване и да се приберете скоро у дома, за да е пълна семейната идилия!

Аз нямам какво да пиша, освен че ми е супер сдухано в работата......колежките отказват да приемат факта, че съм вече на работа...... и го показват открито, дори не се и прикриват, което още повече ме вбесява, но здраве да е.....

Иначе Алексче ходи на ясла, влиза спокойничка и с настроение, което ме успокоява мен самата и поне не я мисля толкоз в тази насока.
За заспиването - заспива вечер около 22ч с доста уговорки и сутрин се буди около 07ч00, бодра като кукуряк. През нощта напоследък се буди и плаче доста, не знам на какво се дължи, но това ми разбива яко моя сън.....ама нейсе, въпроса е тя да е добре! Praynig

# 227
  • На топло...
Илка, честит син  bouquet!
Да ви е здрав, лъчезарен и кротък, да ви прави много щастливи всички!
Възстановявай се бързо, чакаме да разкажеш как се поставят рекорди по бързина Laughing!

В този ред на мисли не сме чули как е протекло на Светлето раждането, много ще се радвам на разказче Heart Eyes!

Шамс, Фафи е уникален просто Joy!

Диде, в очакване на твойта срамежливка съм, да видим кога ще се реши да излезе и ще ли да чака татка си Laughing...

Аз се сложих на режим 90-дневен от вчера. Да знам кога какво се плюска Crazy. Аман от мен и пустата ми лакомия - качих 5 кила след раждането ooooh!, е може ли така Naughty ?

# 228
Илка, Честит син! Да ти е жив и здрав, послушен и щастлив. Hug Hug Hug Бързо възстановяване на теб bouquet
Диданка fingerscrossed
Ние най-накрая оздравяхме и пак пробваме яслата, дано изкараме повечко този път Praynig
За пампите сме още далеч, казва си отдавна, но вече на свършена работа или току що започната. Имахме напредък за кратък период, но пак беше болна и не посмях да я разсъбличам. Че тя само чака да я събуят и почва едно тичанеее...не мож я хване човек да я обуе. И от тогава нъцки Thinking
Бибата я отказахме преди няколко месеца и за моя най-голяма изненада беше много лесно.
За яденето оплаквания нямаме, папкаме си почти всичко и по много Whistling
И говори много и почти постояно, даже и докато папка обяснява нещо Laughing
А, отървах ли колажа? newsm78
Хубава вечер на всички Hug

# 229
  • Варна
ЧЕСТИТО, ИЛКА! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ПОСЛУШЕН И ВЕСЕЛ МАЛКИЯТ ЮНАК!   bouquet  bouquet  bouquet

# 230
  • Бургас
  bouquet Илка, честитоооо! Да ти е много весело и щастливо синчето!   bouquet

# 231
  • София
Честито юначе на мама Илка  smile3525 Да е жив и здрав, силен и много усмихнат!!! На мама бързо възстановяване  Hug

# 232
за успешен ден!
За Диданка  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
При нас вали и май така ще е цял ден и ще сме в къщи Tired
Малко кашлюкаме и имаме сополки,но като цяло е пушка Радост  Heart Eyes
Айде чакам хубави новини днес  Hug  bouquet

# 233
  • до Пловдив
Илка, Честит син! Да ти е жив и здрав.  Бързо възстановяване на теб
Диданка   fingerscrossed

# 234
  • На топло...
Дидипиди, с толкова положителна енергия ни даряваш сутрин Hug!
Особено бремелинките Heart Eyes! Помня как и мен ме радваше така!
Хайде и Радостче да се сдобие с жива кукла, а?!
За теб специално  една поляна:

Диде, с теб сме  bouquet!

# 235
Честито юначе на Илка! Да е много здраво, спокойно и усмихнато дете! На Илка- да се възстановява бързо!   bouquet
Диданка, fingerscrossed

# 236
Хм  Thinking Диданката не се вяскала отдавна.И във фейса от неделя.Казах й аз, че 5-ти е хубава дата за раждане и май, май ме е послушала
  Praynig Praynig Praynig

# 237
тук съм. просто нямам какво да напиша  Tired

# 238
Спокойно бре душа.Все ще излезе и момата.Тя чака нейната специална дата  Hug

Вале, довечера ще пратя на полковника снимки, сега имам актуални  Mr. Green

Алоу, свате забрави ме.Да не те юрнаха на работа. Hug

# 239
  • На топло...
Ни да преносиш, ни да подраниш! Ни тъй, ни инак...

Не могат ни угодят тия деца, ей!  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт