Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Майтапите се вие, ама Диданката е сериозна жена... След всичкото канене на софиянки, само двете с Илка дойдоха да се видим, та се разхождах аз с два голеееми тумбака  Hug

Свате, мързи ме да ги сваля на компютъра снимките, адски ми е кофти нещо. Боли ме кръст, гади ми се отвратно, едвам приспах Фафи и скокнах, че щях да повърна... Дано да не сме лепнали нещо с Фафи, ама той ми изглежда добре засега, пък и аз болна не се чувствам все още. Но се почувствах неудобно от вас и сега ще ги кача...

А Нана няма насам да вземе да дойде, и Юлето веднъж ще се накани да отиде до България и мен ме няма там...

# 256
Хм свате не мой така.Бързо да се оправяш  Hug
Айде чакам снимки, че така съм се затъжила за Фаф  Hug Hug Hug

Тая вечер и аз не съм в кондиция  нещо-много ми се спи, а имам много работа.Искам да изчистя и размразя хладилника преди да тръгнем, че е хванал арктически лед вече.И къщата е с главата надолу, а и багаж има да се стяга  Crazy А Анита тия дни така ми хаби батериите, че вечер давам заето  smile3517

# 257
  • София
Шамси, да не са ти пробутали прословутия стол у вашата фирма  Mr. Green. Шегата настрана, бързо да се оправяте с Фафи, пък то ти излезе най-скръндзавата мъжка майка, вярно че сватята полковник ама дай поне да го видим детето  Joy

Моята щерка най-накрая откри компютъра, че нали все разказвате вашите как гледат снимките на другите деца и се радват, мойто темерутче, щом не става за папане не заслужава внимание ooooh!. Та от всички снимки, които й показах оттук, Калина се лепна на Мики Мауса на Анитка, и само него иска друго не признава.

А за софийската среща, аз още ви се сърдя че я направихте през седмицата да не мога да дойда с ордата дребни ама ще ми мине до другата среща  Wink

Да ме светнете по един въпрос за колажа, последното новите попълнения ще ги слагаме ли или не? И ако ще ги слагаме снимки да дадете Naughty

Лека нощ!

# 258
Традицията повелява Диди да направи кафе на снощните сомнанбули
И чакам всички на пейката да пием по кафе  newsm62
Диданка не се бой усещам че днес е твоя ден  newsm51

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 09:49 от didipidi

# 259
Диданка,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 260
  • На топло...
Дидипиди, мерси за настроението Hug!
Идвам на пейката...

Дидке, стискаме ви палци, я да се родите, я да преживеете тежкия ден fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed!

Малките, Вале, май по-добре до края на тоя месец да ги пуснем, нямам сега актуална снимка на компа, мога да кача де. Но пък нека изчакаме Светлето, Илка и Диданка (без малко по погрешка да напиша Дубанка Grinning) и те да качат снимки. Тогава ще са тазгодишните ни нови попълнения Peace.

А пък Бубето да не ме прави на епистоларен Цербер... На живо съм същата Mr. Green, само малко по-дребна (макар и дебела), нали затова не ме снима bowuu. Да не уплаша народа Joy...

Шамс, чакаме вие да дойдете, ний сме трудно подвижни, само ако си улучила стола се решаваме на пътешествие Laughing!

# 261
Ех, че хубаво! Имаме нови бебенца в отбора! Да са живи и здрави, много много щастливи и с късмет!!!

Не съм писала от месеци, но не ви изпускам и чета! Андреа е супер палава, все още си се гледаме и чакам евентуално да  приемат в някоя ясла, но по-скоро за след 2-3-4 месеца.
Междувременно се сдобихме с мечтаното жилище и в малкото свободно време гледам темите за обзавеждането в Нашия дом и затова не съм се отчитала тук  Embarassed ! Живот и здраве през ноември ще се преместим, хем чакам с нетърпение, хем ми става мъчно за квартирата, където прекарахме толкова много и хубави години...

С Андреа се опитвахме да махаме памперса, но тя много се кефеше през летните месеци да прави локвички вкъщи и все още сме с памперс.  Simple Smile
Голямо тръшкане пада за всяко нещо, но виждам, че и при вас е така, значи е нормално  newsm78 .

Приемате ли снимки за колажа все ощ? На Ели ли да ги пратя или на теб, Вале?

# 262
  • Бургас
didipidi страхотно настроение внасяш рано сутрин и аз идвам на пейката....

Диданка дано момата изчака тати ми ей го на 12-ти наближава, пък ако не и се чака стискам палци всичко да мине нормално и бързо.

Много студено си стана изведнъж, моята маймуна и тя разбира вместо пеш до кухнята ме дърпа с колата да ходим Mr. Green

# 263
Добро утро банда.И аз идвам на пейката Диди-да ми запазите едно място.

Мадам разбирам за какво говориш.Зимата и ние освободихме квартирата,, където ни се случиха най-хубавите моменти.Там се оженихме, там се роди Анитка.Ама за добро е.Пък и ваше ще си е новото жилище  Hug
Аз на скайпа съм matros.valcheva ако искаш и там ми прати.Имам снимка и на Фафи и заедно ще ти дам на Валето.

Майче ами и тя разбира, че може вече и с бу-то да се ходи до кухнята.Що ще мръзнете  Hug

Диданке с теб сме душице  Hug

# 264
Тук съъъъъъм  Twisted Evil

# 265
  • София
 wavey wavey wavey Здравейте банда!!!
Честити бебоци на мама Светланка и мама Илка!!! Да са ви живи и здрави, и много послушни!!!!  bouquet   bouquet   bouquet
Диданке  Hug  Hug  Hug!!!
Зълва ми ще ражда скоро и ще ми оставя бебето да го гледам от време на време, и аз ще се обзаведа с бебенце. Heart Eyes

Аз нямам време да се разпиша. Започнах работа миналата седмица, очаквах, че по-трудно ще свикна, че съм забравила много неща, но се оказа, че за един ден си припомних всичко и сега се чувствам спокойна в работата Grinning. Но пък в същото време съм адски гузна. Крис боледува от 22.09, като се оправи за два дни и пак се разболя. Редуват се да го гледат когато съм на работа сестра ми/тя сега е отпуска/, зълва ми /бременна в деветия месец/ и бабата на мъж ми/в нея ми бяха надеждите, но тя няма желания да се занимава с Крис/. Толкова му харесва на яслата, а от болести не може да стигне до там детето. Утре пак ще го водим на УНГ, че пи пет дни АБ и още го болят ушите. Стискайте ни палци вече да оздравяваме, че ми се видя света черен. А от дребния и ние прихващаме всяка настинка и аз съм си със задната хрема още от август, а гърлото периодично ме наболва. Ужас и безумие е това Crazy.

# 266
  • София
 Whistling

Как сте, момичета? Мерси много за честитките!  Hug
Ние с бебко сме супер. Още сме в болницата. Живот и здраве утре ни изписват и ще си ходим у дома. Той само спи и от днес вече папка и кърмица.  Heart Eyes
За любопитните: Раждането мина супер бързо. Вечерта в 12 ми почнаха контракциите, директно на 4 мин. и докато се намотам да си оправя багажа, да изгладя и комплектовам дрехите на Ида за следващия ден за градината и то стана 1 и кусур и все така с контракции на 3-4 мин. Та реших, че явно ще се ражда. В 2 без 15 бяхме в болницата вече с контракции на 1 мин. и от спешното ме метнаха на количка и ме качиха направо в родилното, където нямаше време за почти нищо, защото в 2:34 бебко изплака!  Mr. Green Няма по-голяма радост от това, за втори път се убеждавам!

Диданке, гледам още си на линия! Айде стискам палци, мъничко остана и дано родиш и ти така бързо като мене!

# 267
Илка  Hug шампиони сте вие!! Много и се радвам и се надявам и аз да имам такъв късмет Hug  Praynig  Praynig  Praynig
Айде, прибирайте се, и пускай снимки да го видим твоя Крали Марко  Hug  Hug

# 268
  • На топло...
Илка,  Hug!

Страхотно раждане сте му ударили  bouquet! Как се казва бебкото?

Диде и твоето ще е такова бързо, лесно и с песен на уста Grinning!

# 269
Диданка има ли повикване за бебок? Hug
Или седиш нервно и чакаш  Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт