Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
уффф, абе то много скучно било в болницата  ooooh!
диданка преди час е писала във фейсбука, че още е на линия  Praynig

# 271
чакаме тогава скоро новини  Party  bouquet

# 272
  • София
http://www.facebook.com/event.php?eid=157431324279632#!/photo.php?pid=5099701&o=all&op=1&view=all&subj=157431324279632&id=715782759

# 273
тук съм, тук съм. Имам някакви контракции, ама са на повече от 10-15 минути цяяяяял ден. Ще видим тая нощ как ще е  Praynig

# 274
Браво Диданка айде миличка,стискам палци всичко да мине бързо и лесно и да се радваш на здраво бебче и скоро да ни зарадваш с приятната новина  Hug
Бебока  Илка е страхотен-много хубавко бебче сте си направили  Party
Лека нощ на всички   bouquet и утре да има бебевести  Joy

# 275
  • София
Тази нощ в 3:36 се  роди пчеличката Мая на Диданка с перфектните мерки от 3.350 кг и 52 см. Гадже та дрънка! И двете са добре. Дидето пише, буквално: "Да живее епидуралната!"  Joy

Ех, че хубаво да си щъркелчеее! И какво прекрасно събуждане!
Приятен ден на всички.  Hug

# 276
Диде, честита дърщеря , да ти е жива и здрава  bouquet! Бързо възстановяване  remybussi!

# 277
  • София
Илка, страхотен е бебчо! Да ви е жив и здрав!  Hug

Диде, Честита ти Мая, да е жива и здрава, много послушна и много усмихната!

# 278
Душичка ,знаех си тая нощ се се обебииии,ураааааа newsm44 newsm68 smile3501
Да ви е жива и здрава малката кукла Мая,да ви радва и слушка и на мама бързо възстановяване
Кафето ще е още по-хубаво тази сутрин след прекрасната новина
И нещо за душата  Joy,чакам ви на плажа с коктейл да празнуваме за всички нови родени бебета Peace
Лек ден от мен  Heart Eyes

# 279
  • На топло...
И ние на плажаааааа Hug!

Браво, Диде Money! Честита мамина рожба Мая!
Да расте здрава, мила, красива, игрива, весела, засмяна и мноого обичана и щастлива!

Да я слушате всииички!
Бързо се възстановявай!

Сега вече можем да си отдъхнем - за тая година изпълнихме плана - седем люлки Party!
Очакваме будещото бодро поколение догодина вече Wink!

# 280
Диде, честита радост!!! Пожелавам на Мая да е много здрава, игрива, щастлива и дълъг живот, изпълнен с късмет!

Голям студ е вкъщи! Аз се инатя и не пускам никакни радиатори, че ми изсушават въздуха и гърлата. Чакам парното! Но днес вече ще пусна нещо да затопля, ще включа и овлажнител. Иначе е 16 градуса. Андреа все още отказва да се завива и се върти като пумпал докато спи. Снощи отказа да й облека дебелия гащеризон за сън и цяла нощ спах на пресекулки, за да я завивам  #Crazy .

Ели, писах ти на скайпа, за да ти пратя снимка, но трябва да ми разрешиш първо.

Приятед ден на всички!

# 281
Много медени пътеки, пъстри цветя и слънце по пътя на малката пчеличка! Диданке, да ви е жива и здрава!

# 282
Браво, прекрасна новина  Hug Диде, да ви е жива и здрава малката Мая (пък и прекрасно име сте й избрали  Wink , много да ви радва и да я слушкате  Mr. Green

# 283
  • до Пловдив
Диде честито!
Да ви е жива и здрава малката принцеса!
А на теб ти пожелавам бързо възстановяване!

# 284
  • София
Диде, да ви е жива и здрава малката принцеса! Да расте здраво, любопитно и щастливо дете!   bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт