Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 285

Добре дошла на пчеличката Мая.Да е жива и здрава, щастливо детство и много успехи в живота.

Диданче бързо възстановяване на теб миличка и чакаме да се приберете скоро у дома за разкази.

Илка видя ли колко е хубаво да си щъркелче

# 286
  • Бургас
Ехеееее, че хубава новина имам си малка адашка newsm44, да е жива и здрава, послушна, но и малко палава, да ви радва много всички в къщи  love001
Дидка бързо възстановяване ти желая мила  bouquet

Аз да се оплача от палавата ми щерка. Ще посрещнем тати със сцепена устна Weary, много ми е палава мойта, за минути снощи два пъти се преби като втория беше направо шокиращ. Как падна това дете пред очите ми така и не разбрах, резултата цяло парче кожа от устната и прехапано залепено на косата и.Голяма болка беше голям рев му изрева, ама така е не си сяда на дупето. Помъчих се с лед да сваля отока, ама не дава за повече от 2-3 секунди да и стои на устната. Днес сме по добре- устната, но белите си остават.

# 287
  • София
Добре дошла, малка Мая!!! Бъди красива и щастлива, бъди добра и търпелива, бъди на мама радостта, бъди на татко гордостта!  newsm51  Дидка, бързо възстановяване   love001

# 288
хееее, честита Мая на Диданка! Жива и здрава за радост на мама и гордост на тати!
На мама бързо възстановяване!

# 289
Честито, Диданка! Да Ви е жива и здрава малката Мая!

# 290
Диди, честита госпожица! Да ви е жива и здрава и много да я слушате! Стискам палци за успешен тандем!   bouquet

Илка, мерси за новината!   bouquet

Диди, мерси за кафето!  Hug

Нана, много сериозно е положението на дядото   Sad

Диди след като роди вече е на линия за форумни срещи     Whistling
Аз мерак имам да се запозная не само със софиянки, но те ми се видяха най-близо.  Hug  Очертава се и разходка до Пловдив  ooooh!  Crazy Това дете ще го съсипем от пътуване  Embarassed Sad 

# 291
  • Бургас
Ехаааа чудесна новина!newsm44 newsm68 newsm44
 newsm51Диде, да ти е жива и здрава прекрасната Мая! Много да ви радва, и да ви разсмива! На теб желая бързо възстановяване! newsm51
Между другото обожавам името Мая (беше ми фаворит за момичешко име докато бреметнеех  smile3521!

# 292
Бравооо  smile3501  Hug
 newsm51 Диданка, Честитооо! Да ти е жива, здрава и гордост голяма! Много да ви радва малката принцеска! Бързо възстановяване newsm51

Пфууу, а ние май пак се разболяваме... yu5 Cry

# 293
Момичета стискайте палци, че след малко тръгваме за Лондон и от там на самолета и в БГ.Дано да спи Анита и да не буйства, че както е започнала да крещи в последно време ако нещо не стане на нейната  ooooh!
Целувам ви

# 294
кафенце  Crazy  bouquet
Анита да слушка и да мине леко полета  Heart Eyes
И нещо хубаво за тонус  Hug приятна ви раазходка из паркчето
valpurg -бързо оздравяване
Yuliya2008 -ако е хубво времето и имате време,може да се видим в Пд.
maya_76 - бързо да минава устничката да малката калпазанка  Hug
Лек ден на всички,люта зима ни чака,от рано ни почна  hahaha

# 295
  • На топло...
Добро утро!

Дидипиди,  толкова красиво паркче, страхотно за разходка Hug!

Хайде дано Анитка слушка Heart Eyes!

# 296
Dide, 4estita vi dy6teri4ka! Da raste mnogo zdrava i usmihnata!
Sorry za latinicata, no miloto me ostavi za dva dni bez komp i osven, 4e iztarvah novinata, sega ne moga i da smenq bukvite  #2gunfire

# 297
  • Варна
Диданка, честито! да е жива и здрава Мая и много да ви радва!
Отдъхнах си, всички бебета са вече на лице  Laughing Hug
Нас едва ни свърта вкъщи, Габи постоянно отваря вратата да ходи на двора, трябва да сменим патрона, за да се заключва, че иначе няма да стане. Досега игра навън, облечена като за северния полюс cold а на майка й ръцете замръзнаха, едва пиша  Crazy
Ще я пращаме при баба й, защото в понеделник започвам лекции, ама този път са се оляли, от понеделник до петък по 12-13 часа ще се учим. Туй не е нормално, ще можем да вземаме Габи само в събота и недела  Crossing Arms Ей затова съжалявам, че вече не живеем заедно с майка ми, но няма как Rolling Eyes
Иии на знам дали няма да се урочасам, но да си похваля детето... вече спи до 8-8:30, и ако види че спим ни изчаква малко, играе си, като й омръзне почва да ни буди  Laughing

# 298
Диданка, честита принцеса Мая! Да ви е жива и здрава, много да ви радва и много щастие на цялото семейство!

Момичета, чета ви, но признавам си без бой, хич не ми се пише!
Целувки на всички ви!

# 299
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ това е ! Нямам ме един месец и направо ми иде да ревна с вас  Hug Толкова хубави новинииииииииии

Момичета да са ви живи и здрави рожбичките ,да растат будни и усмихнати деца за радост на всички вас   bouquet  bouquet  bouquet  На вас бързо възстановяване и си пазете силиците  Mr. Green

Ние сме добре ,нямахме комп сумати време  #Cussing out ,ама вече сме на линия  Crazy ...олееее толкова исках да пиша ,а зациклих от толкова вълнение  baby_neutral hahaha...Айде за сега толкоз ,че получих сърцебиене .....   love001

Ели ,лек път  Hug

Велпуря ,честито мамче....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт