Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Диданка, Илка, Светлана, да са ви живи и здрави бебчетата, да ви слушат и да ви радват!   Hug

Наближават рожденните дни и на мен ми става едно такова носталгично, особено с тия новороденички бебета във форума.
Вие какви подаръци ще купувате тази година? Мислили ли сте? А в тази връзка да попитам и с какво се заиграват вашите дечица. Моята Симона освен с конструктор и мозайка, или да драска с флумастри, друго май не може да я заинтригува задълго.

# 301
  • На топло...
Оооо, при нас най-вървежни са влакчетата с релси, паркинг със степени и прилежащите му превозни средства, колички и такива работи Peace . Флумастри обожава също, строители, книжки с картинки,... имаме две с много твърди страници и по 6 пъзела вътре - парчето от пъзела е около 5-6 см. голямо - тях ги редим на заспиване - " пинца и занка" и Бамби-"йенцето" Laughing.
Друго много любимо в момента не ми идва на ума Thinking... Не че няма...

# 302
  • София
Елица - стиснати палци и от нас! Дано всичко мине по най-добрия начин и кацнете с усмивки и добро настроение в БГ!

Утро - и мен ме тресе носталгия по раждането най-вече. Беше ми голям купон. За подаръци и аз от чудене напоръчвах какво ли не. Къща за кукли, пъзели, раница с играчки в нея, конструктор, прахосмукачка, кухня, кафе машинка детска. Имам да мисля още няколко подаръка и се чудя какви да са. Моята калпазанка с всичко се заиграва за по малко. От 2 дни съм извадила едно бебе с вана и много го гледа: къпе, обува чорапи, маже дупето с крем, люлее го. Все забравя да го храни - понеже тя не обича да яде и си мисли, че и то не ще... Заиграва се и с още две кукли, на които съм направила спалня в една кутия и ту ги слага да спят гушнати, ту ги подрежда седнали да гледат с нея филмче. Обича и да "оцветява", но само ако и аз оцветявам с нея. Ооо - много обича да чисти - не знам къде го е видяла защото баща й чисти винаги когато ние сме на вън. Бърше всичко наред /дори и играчките си/, мете и прочие. Обича си един пъзел с много реалистични животни, но като се махнат частите картинката я има и отдолу. Има и още два и тях много ги реди. Лошото при нас е че иска да съм около нея - сама не й се играе. Не ме вика само ако има и друго дете или деца.

Момичета да ви се оплача - и ние сме в кюпа с болни. Не я бях водила на детски център от месец. В Четвъртък я заведох и се прибрахме със страхотно течащ и запушен нос. В петък вече беше сериозно положението - течаха и очичките от запушения нос. Заведох я на спешен и сега пием разни илачи. Надявам се да се оправим без антибиотик - хич не ги обичам, а и тя до сега веднъж е пила само.

Хайде стига съм ви тормозила с болести! Лека вечер от нас!

# 303
  • до Пловдив

]Аз мерак имам да се запозная не само със софиянки, но те ми се видяха най-близо.  Hug  Очертава се и разходка до Пловдив  ooooh!  Crazy Това дете ще го съсипем от пътуване  Embarassed Sad  

ако идвате насам към Пловдив ще се радвам да се видим ако имате време и не е лошо времето нещо може да пишеш на ЛС

относно подаръците за рождения ден и аз се чудя какво да му взема и Тошко се заиграва с всичко по малко, чудех се за конструктор от ЛЕГО ама ще видим

# 304
Ели, стискам палци Ани да се е представила добре по време на полета.

За играчките при нас още са на мода Томас и приятели  ooooh! Twisted Evil

Дани, Диди  Hug

# 305
Привет, привет.
Малко сте стискали палци явно  Twisted Evil
 Joy Joy Joy
Анита направо ни разказа играта вчера в самолета.Сутринта стана в седем без нещо, и тъй като полета беше в 14 ч си мислех, че тъкмо й е време за сън.Ама детето друго реши.Голямо буйстване беше-не иска да седи, поля се цялата с вода, че и нас двамата с Мартин.Добре, че беше много топло та седя по памперс.Изобщо беше лудница.И накрая заспа точно когато пилота взе да се приземява във Варна  Tired
Ама както и да-тука сме си вече ще му мислим как ще се прибираме.
  Hug Hug Hug

# 306
  • София
Ние вече сме си вкъщи. То още от петък де, но след като 3 дни мърморех в болницата, че им е скучно, сега ми излиза през носа! То никак не било лесно с две  ooooh! Ида все се катери да гуши бебето. Вчера като хвана кошарата и почна да я тресе, милото ми момче!  Crazy На всичкото отгоре седмицата докато бях в болницата Ида се е разсополивила и не са й обърнали внимание и сега даже и кашля  #Cussing out направо хвърлям огън и жупел по въпроса, но ... вече съм си е вкъщи и взехме да позакърпваме положението. Днес сякаш е по-добре. Но ще пропусне градината тази седмица, определено. 
Поне че малкото  е добро дете. Само папка и спинка. Дори вечер, пу-пу, буди се само веднъж към 2-3 и после чак към 6. Дано да продължава така.
Та ми липсва спокойствието и безгрижието на болницата де, но човек няма угодия  Mr. Green

# 307
Честит рожден ден Илка.Да си жива и здрава, много щастлива и само радост ти желаем нашето семейство.

# 308
Ели, добре дошли на родна земя!

Илка, как се казва бебока?

Утро, моята щерка освен с една количка за кукли дето я кара нонстоп друга играчка не признава, химикалите и фулмастрите също и са любими и цялата детска вече е ошарена ooooh! имаме и един буквар дето и е любим и много книжки които с удоволствие разглежда!

Дайте идеи какви игри играете с децата, аз нямам идея с какво да я занимавам сега като е студено?

Илка newsm59 много здраве и семейно щастие!

# 309
  • София
Момичета помагайте! Имам нужда от лаптоп, който да дам на щерката. Побърква ме - иска да пише, щрака с мишката и на клавиатурата, гледа снимки... Лошото е, че от нея не мога да работя когато ми се налага - веднага се настанява в мен и започва да повтаря "БОТИИИ!". Опитах с дублиращи мишка и клавиатура, но уви не действа - разбира, че не тя движи нещата на екрана и се вбесява. Не е възможно просто да не я пускам до него - та нали от там идват детските й филмчета, музиката, тати й пише и прочие - все безопасни и интересни неща... Та ми трябва някой стар и излязъл от употреба лап топ, който да й дам. Моля ви ако някоя има такъв да пише - срещу разумна цифра бих го купила!

Много ви благодаря предварително!

# 310
  • На топло...
Илка, честит Рожден ден  bouquet!
Бъди здрава, усмихната, обичана и стоманенонервна щастлива жена Grinning!

Сисе, аз бих пробвала с лаптоп-играчка... Тези за нас не са толкова подходящи за дечица (разните лъчения и магнитни полета и т.н.), а и след първото изсипване на мляко отгоре ще е сдал багажа Peace.
Йоши се забавлява страхотно и с имитации на нашите неща... Примерно има лопатка, гребло, количка в градината, които са много подобни на тези на баща му. Много са готини като почнат двамата работа, нареждат се един до друг и Йоши се чувства абсолютно щастлив и доволен голям мъж...

# 311
  • София
Илка, честит рожден ден! Желая здраве, щастие и много успехи във всичко!

nanunana опитах, но детските за нейната възраст дори не им се обръща внимание. Мисля си в момента да опитам с тези образователните за деца - опасявам се обаче, че тъй като са с много малки дисплеи и не са цветни също няма да им се обърне внимание и пак ще са пари дадени на вятъра. А относно лъченията - притесняват ме разбира се, но за по 10-15 мин. на ден не е проблем. На мен за толкова ми се налага при спешност да седна на компютъра когато тя е будна..., я за справка, я за превод... Стана ли аз от компа, става и тя в общи линии или да остане още 5 минутки. Млякото не ме притеснява и напитки около него - тя не е по тази част. Никога не смесва играта с храната освен пред телевизора  Grinning .   Hug Много ти благодаря за идеите мила!

# 312
Илка честит празник мила,да си жива и здрава,здрави нерви,сили и търпение с дечинята. Hug
И аз съм в чуденка кво ще й купим на малката,върти ми се нещо като хубави книжки,пъзели,конструктори...някви такива нещица.
На всички болни да се оправят.

# 313
Я да хвърля една бомба сега.Имаме си нова бременелка.
А сега да видя кой ще познае коя е.

И спокойно не съм аз  hahaha

# 314
  • София
Елица моля те не ни мъчи, а сподели! Това си е голяма новина все пак!

Общи условия

Активация на акаунт