Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 334
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • На топло...
Първите дни у нас бях се пищисала направо, хвърчах от тоалетната с ooooh!ъс смъкнати гащи само като заподозра, че Йоши е приближил бебето Joy...

hahaha hahaha hahaha

и на мен ми се случи вчера, от тогава го държа под ключ малкия, а на Ида й обяснява, че бебето е скучно и да ходим да си играем.

... ужас, ужас ooooh!... Както всичко ти е лабаво след раждането отдолу... и не можеш и струята да спреш навреме Embarassed,... после с парцала ходя да забърсвам пода hahaha... 

# 376
Здравейте, момичета. Благодаря ви много за пожеланията - определено имам нужда от подкрепа.   bouquet
Митко още от сега ревнува от корема ми, пък не знам какво ще се случи като се роди бебето. Откакто забременях, той се промени много - стана агресивен, лесно обидчив и голям манипулатор, а беше много кротко дете преди. Може би е така, защото дълго боледува през лятото - не знам. 
И той се буди през нощта с писъци - но не ми прави впечатление вече - давам му мляко и понякога заспива бързо, друг път - не, както дойде.

# 377
Joy hahaha Ееееееееее, така не съм се смяла отдавна. Много ме развеселихте, ама нали на "чужда тоалетна" и сто  локви clean са малко....

# 378
  • На топло...
Каква ти тоалетна, Бубее, Бубе? Коридирът зян стана  Joy Joy Joy...

Стрега, ще мине, гушкай го много и си пази силиците Hug...

# 379
Първите дни у нас бях се пищисала направо, хвърчах от тоалетната с ooooh!ъс смъкнати гащи само като заподозра, че Йоши е приближил бебето Joy...
hahaha hahaha hahaha
и на мен ми се случи вчера, от тогава го държа под ключ малкия, а на Ида й обяснява, че бебето е скучно и да ходим да си играем.
... ужас, ужас ooooh!... Както всичко ти е лабаво след раждането отдолу... и не можеш и струята да спреш навреме Embarassed,... после с парцала ходя да забърсвам пода hahaha... 

ооооох, не могааааа  Joy  Joy  Joy ще ме убиете Simple Smile и аз като кихна и се изпускам, ама явно е нормално. представям си след третото какво ще е  hahaha  hahaha  (майтапче ). Нану, пратих ти покана  bowuu
Нашият татко както беше все команидровки, сега е лекинко безработен, та ми помага. Да видим до кога....

# 380
  • София
Леле, лелееее  Joy Joy Joy
Страшни сте ей Simple Smile
Евала на всички с по две дечица с толкова малка разлика.....  Hug Hug Hug Да са ви живи и здрави   bouquet

# 381
  • София
hahaha hahaha hahaha

ооооох, не могааааа  Joy  Joy  Joy ще ме убиете Simple Smile и аз като кихна и се изпускам, ама явно е нормално. представям си след третото какво ще е  hahaha  hahaha  (майтапче ). Нану, пратих ти покана  bowuu
хммм, аз спирам и пускам по команда Whistling
даже и шевовете вече не ги усещам, а този път си бяха май повечко, ама така екато бързам да го раждам и не слушам какво ми говорят  Blush
третия път може и по-послушна да съм  Party

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 17:01 от _илка

# 382
  • На топло...
Абе и аз по команда Crazy, ама малко бавно става, та като хукна и то е преди да се е задействал механизмът (това около четвърти-пети ден след раждането) Laughing...
Иначе вече всичко си е наред bowuu.

# 383
# 384
  • На топло...
Страхотна е Маичка Heart Eyes!
Само майка и много стисната беееееееееееее, или пък я е страх да не я поиска някой зет Thinking...
Пусни още снимчица-две поне де Twisted Evil!

Я да ви кажа как Йоши прояде мед. Все се опитвам да му пробутам, че нали е много полезен, ама диването не ще и не ще... И гледам вчера в готварския една рецепта на бонбони с овесени ядки и реших да ги пробвам, но вместо захар сложих мед. Е страхотни станаха (и адски бързи - 10 минутки) Party! И хлапето иска по 2-3, което мен перфектно ме устройва, не яде боклуци, а нещо полезничко, макар и с масло и малко какао (което от около 2 месеца се толерира в менюто му). Калорийна бомбичка с полезни съставки Peace!
Сисе,  Hug, ето я: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=510185.0
Аз сложих мед вместо захар, две лъжици вода вместо една и масло вместо маргарин Peace. Чудни са, особено ден по-късно!

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 20:07 от nanunana

# 385
  • София
Нанунана моля те пусни ми линк към рецептата, че ме заинтригува.

Мая е страхотна красота! Малеее прииска ми се второ!

Много целувки от нас с Били на Йоси!

# 386
nanunana , и аз ще ги пробвам тези бонбонки! Звучат интересно!  Simple Smile
А като стана дума за мед - доколкото знам вашите се занимават... има ли значение как го разтопявам - на водна баня ли трябва? Някой ми каза, че ако се загрее прекалено много, си губел полезните свойства.  newsm78

# 387
  • На топло...
Пробвайте ги Peace!

Утро, точно така е, не трябва да се загрява много, някъде около 40 градуса е добре да е температурата. На истинския (демек от познат пчелар Wink) мед в състава се съдържат много ценни ензими, които са всъщност белтъци, които пък при по-високи температури денатурират и губят биологичната си активност. Витамините също се унищожават.
Най-добрият вариант е да се топи на стайна температура, ако не може обаче поради някакви причини, тогава на водна баня, но само с топла вода, не вряла. Когато се добавя в чай или топло мляко например е добре чаят (млякото) да е поизстинал(о)...
Масово продаваният мед се разфасова след загряване, което практически го умъртвява и прави негоден като имуностимулатор и лечебна храна Sad...

А рецептата я направих със захаросан мед Grinning.

# 388
  • София
тези бонбони съм ги правила, но с добавка сусамов тахан. също стават вкусни  Peace

# 389
Диданка, много е сладка Маичка Heart Eyes! Пу-Пу да ти е жива и здрава!

Илка, Йоси много прилича на Ида като бебе Simple Smile!

Нануна, страхотна рецепта (и полезна)  bouquet! Ще я пробвам!

Спокоен ден и весел празник на празнуващите!

Общи условия

Активация на акаунт