Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 334
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Привет от болницата. С Крис днес постъпихме, аз директно от регистратурата в отделението се преместих. Крис е с остър бронхиолит, който от две инхалации значително се подобри/почти не можеше да диша като ми го доведоха/. Той си е наследствено обременен и аз съм много виновна, че не купих инхалатора когато трябваше, а се стигна дотук. Стискайте ни палци за скорошно оздравяване. Hug
Елиии пожелавам ти с много любов да напълниш новия дом!!! Hug

# 406
  • София
Здравейте мацки  Hug

Илка, голяма сладурана ти е Мая  Heart Eyes

Еллеее, Честит нов дом, много щастливи моменти и спомени да натрупаш  Hug

алекса, стискам палци, бързо да оздравява малчо и да се прибирате в къщи.

Утро, за приобщаването с гледачката, от собствен опит ще ти кажа, че ако теб те няма в къщи детето ще е по конец иначе не става. Аз като съм в къщи Калина само мрънка, глези се прави напук или не слуша жената тича при мен. Наложи се да изляза и се бях притеснила как ще се оправи за 2 часа с двете, като се върнах коментара й беше че Калина много я е слушала, помагала е за Рая, обядвала е и са легнали и двете да спят.

# 407
  • София
Утро много успех с детегледачката!

Алекса - стиснати палци за много бързо оздравяване! Как го лепнахте това чудо?

Лека нощ от мен мацки! Отивам да положа уморена глава на възглавницата!

# 408
А здравейте и от мен.

Здравейте мацки  Hug

Илка, голяма сладурана ти е Мая  Heart Eyes

smile3532 Алоуууу Много бързате нещо мадам.С едно изречение и двете родилки с двете деца hahaha

Ели честит нов дом.Пожелавам ти в него да цари много любов, хармония и разбирателство.И много скоро да си вземеш малкия бонбон при теб  Hug

Аз нямам абсолютно никакво време за четене и писане из форума, но като се приберем ще наваксам.
Сега да почерпя виртуално, че най-голямата радост в живота ми навършва две годинки.Да ми е жива и здрава и все така дива, много щастлива и да има късмет в живота

# 409
Ели, честит празник! Да ви е жива и здрава госпожицата и много да ви радва!   bouquet

Ели, честита нова къщичка! С пожелания за много щастливи мигове!   bouquet

Алекса, стискам палци!  Praynig Hug

# 410
Ели, честит празник! Да ви е жива и здрава госпожицата.

# 411
  • Стара Загора
newsm59 Ели, да ви е жива и здрава Анитка! newsm59

# 412
  • София
Лелеееее, започнахме с рожденните дни!!! Как бързо лети времето

Честит ВТОРИ Рожден Ден на Анитка-Питка!!! Да е жива и здрава, послушна, да радва много мама и тати и винаги така засмяна  bdbaloni

# 413
Честит рожден ден на АНИТКА да расте здраво и весело дете!Едно виртуално подаръче:

Честит рожден ден на ВАСИЛЕНКА, да е жива и здрава!

Алекса, бързо да оздравява Крис fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover!

# 414
  • Варна
Честито на Анитка, да е жива и здрава и все така да радва мама и тати!   newsm67 nbirthday  ura

# 415
  • София
А здравейте и от мен.

Здравейте мацки  Hug

Илка, голяма сладурана ти е Мая  Heart Eyes

smile3532 Алоуууу Много бързате нещо мадам.С едно изречение и двете родилки с двете деца hahaha

с един куршум - два заека  hahaha

Ели, честита ти рожденничка! Много да те радва, слушка и расте щастлива и усмихната!

аз пратих Ида на детска градина.реших, че вече е добре, а у дома просто й се стяга душицата. дано не ми я разболеят пак  Praynig но имам нужда и аз от малко спокойствие! сега Йоси спинка, но едва ли ще е за дълго, за това тичам да посвърша това-онова, че и гости чакаме  ooooh!

# 416
  • София
Елито, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА! Да е жива и здрава, много щастлива и усмихната, всичко да й върви по вода!

Айде сега не ми придиряйте толкоз, обърках се във фейса на едната тук на другата  Mr. Green

# 417
  • София
Честит рожден ден Анита!!! Бъди винаги толкова усмихната и лъчезарна, нека здравето и късметът те следват навсякъде!!!  bouquet   bouquet   bouquet

Днес вече ми разясниха горе-долу какво се случва с Крис. Оказва се, че вървим към астма, при още един такъв пристъп ще стане ясно. Не им харесва на докторките бързото оздравяване на Крис, обясниха ми го, но  #Silly забравих. Питаха ме ходи ли на ясла и като чуха потвърдителния отговор, казаха, че ако не го спра ще е цяла зима така.  Cry Ами сега Tired.... Сега трябва да търся някоя баба пенсионерка да го гледа в дните, в които съм на работа, през останалото време аз ще си го гледам. 

# 418
Вале, простено ти е, с двете кукли и работата даже си много редовна във форума и събитията!

Всички останали дето не са писали отдавна да се засрамят и драснат някой друг ред newsm66!

# 419
  • София
Аз на отчет!

първо - фърст пейдж! Само октомври насмогнах, остатъка тия дни около Коледа ще ги добавя  Mr. Green

второ - не ви ли е срам?????? Само 25 деца има в албума??  Не видях: Никол, Симона, на Светланаа момчето и много други, ама тези са ми пресни!

Общи условия

Активация на акаунт