Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Мимкааааааааааааа, Що така бе Миме разби на пух и прах мойте мечти и надежди, че още малко и дребното като поне започне да сяда и ще става все по-лесно  Joy hahaha

Я да ви поздравя с една романтише песнише и всички дет сте си накичили термометри, (пък и другите) да се заемете с повишаване на Т в къщи  Hug

http://www.vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=1662913

# 496
Мимкааааааааааааа, Що така бе Миме разби на пух и прах мойте мечти и надежди, че още малко и дребното като поне започне да сяда и ще става все по-лесно  Joy hahaha

хахаха блажени са вярващите Валеее

# 497
абе Миме, поне като одъртееш ще има на какво да се смеееш  Hug   Joy да цунеш хулиганите от нас  Heart Eyes

# 498
  • Бургас
Мерси много за честитките и пожеланията за синчето Hug

Мишле не мога да коментирам тази "бърза помощ", само ще кажа дано не ни се налага да опираме до нея Praynig. Аз като съм повечето време сама съм свикнала да се оправям във всякакви ситуации, ама ако ми е болно детето, не знам как сама ще запаля колата и ще ходя да диря лекари и спешно, то май в Бургас няма такова ooooh!

Ние по цял ден се гоним из къщи само си сваля пантофите ще ме умори това мойто, а на вън като излезем всички локви са наши( туй време се продъни да вали Crossing Arms), но имаме решение ходим с гумени ботуши и пак е до дупето мокра Mr. Green

Ох РД ни предстои от сега съм се зачудила къде да го правим newsm78, иначе батковия РД го оправихме ще ходи детето с приятели на боулинг зала Simple Smile

Миме Hug ти си майка героиня с такава малка разлика направо не си за завиждане сега, но поне на веднъж ще порастат децата Peace

# 499
Вярно Господ дава изпитания колкото можем да понесем. Аз на хала на Мимата или някоя от пресните повторили мами досега да съм в лудницата. Май има защо да ме секнат в щенията за второ Sad. Като гледам как "се справям" като сме постоянно заедно с Янулата, на второ май нямаше да насмогна.....но човек се учи. Миме, но да знаеш, забавно звучиш, щот си ми далече  Mr. Green

Мишке, ни бърза помощ, ни познати лекари вършат работа, когато ти е спешно. Да не говорим за лични и други разни, дето ни се полагат. Късмет му е майката и добро здраве (ама чак пък никога да не стигнеш до нуждата от бърза помощ... трудна работа).

# 500
Мая, честит рожден ден на баткото(на патерици Embarassed)! С пожелания за много успехи в училище и в живота!   bouquet

Мамите с по 2 явно добре си прекарват  Whistling

Бубе, стискам палци да строяваш бабата  Hug

Мишле  Hug  Praynig да оздравява малкото мишле!

# 501
  • На топло...
Мимеее, не ни прави на маймуни, не може да е такова положението Crazy, а ако пък е, то ти си виновна hahaha! Децата били луди, пубертети били... Извнинения си търсиш само за недобре свършена или изобщо зарязана работа Flutter. Ние не сме вчерашни Stop! Не на нас тия - бъдещи свекърви сме, ясна ни е работата Mr. Green!
 Joy Joy Joy

Мишке, дано му мине на Алексчето бързо Praynig! Тръпки ме побиха... На мен само веднъж ми се е случвало да викам бърза помощ в България преди 8 години някъде, чичото на баща ми получи жесток пристъп, е направиха се на интересни, но втория път като им звъннах ги попитах дали с катафалката искат да дойдат или ще ни пратят все пак навреме кола, да видиш как прелетяха #Cussing out...

Юле, мамите с по две чакаме последователки Flutter, ти като опитна кърмачка се нареждаш първа в списъка с новопопълненията. Циркът е пълен, обещаваме място на сцената, че по пейките празно няма Joy...

# 502
  • София
Браво НАНА!!! Кажи й го, с такива ангелчета а само се оплаква Mr. Green Биг Свеки и уотчин ю !!

Юле, мамите с по две чакаме последователки Flutter, ти като опитна кърмачка се нареждаш първа в списъка с новопопълненията. Циркът е пълен, обещаваме място на сцената, че по пейките празно няма Joy...

Моят мъж има вариант на това изявление: " Като ме питат сега как е с 2 деца, на всички казвам СУПЕР Е, така де няма само аз да съм прецакан, и те да се излъжат"  hahaha Joy

Аз досега  пих кафе с една приятелка и почти се оставих да ме навият пак да поучим малко, магистратура да записвам  ooooh!.... до утре дано ми мине този мерак  ...

# 503
Мишленце ,мамина душичка,как децата ни се мъчат,заради глупацииии  #Cussing out #2gunfire ах майко,езък тая хубава страна,природа и език,яд ме е че не съм някъде другаде,дето кажат нещо става и толкоз,а тук все въртиш,сучеш,плащаш ,молиш се и кво ли още не  Close Важно е на малаката принцеска да й мине и за я замине и никога да не идват болести,че ми писна дечица да са болнички  Heart Eyes  Hug много да я гушиш от мен.
Пепена Хепи бърдей моме,да илядиш 100  годинки и да се явиш на проверка скоро  Heart Eyes  bouquet
Мимка ТИ СИ СУПЕР МАЦКА,НО просто не знам как се справяш,особено ако са палави и двамата,просто наистина ще си говоря самичка.
Вале-щом искаш и може,записвай магистратура и заради мен,за дето не ми се сбъдна мечтата да съм студентка  bouquet
Нашия рожден ден ще е у дома,щото манги няма,а и за заведения не са,защото ще овършеят цялто заведение,а за детски център ми е хептем непосилно.Но съм измислила меню и мисля че ще стане супер,само се моля,да сме здрави и Р да слушка да направя всичко и така...после ще има снимки и ще видите.
Айде лека и мека то мен и до утре,на трудещите се успешен ден   bouquet

# 504
Привет банда Simple Smile Голямо загубване му направих. Миналия месец зачезнахме с Марти на Трявна за 10 дена да смени въздуха. Много слушка милото, адаптира се супер бързо, спинкаше си, играеше си и ме слушка слава богу защото бяхме само двамата и кръстницата ни с нейните деца. Татковците бачкаха  Simple Smile И като се прибрахме няма и 2-3 дена като се почна едно боледуване ужас. Такъв спазъм направи,че цял месец след това си ходя депресирана и уплашена. Просто една вечер тръгна да посинява и не може да диша. Газ в спешния за инжекция. На следващата вечер пак така и накрая искат да ни приемат в болница с с тежък спазъм. По закона на Мърфи и аз болна, че и на червено. Тъкмо почнахме процедура по постъпване за 5-7 дни и мъжа ми пита какво ще е лечението- и те АБ. И газ вкъщи не влязохме. Следващите 24 часа умрях от страх, да не му стане нещо на наша отговорност. Хеле оправи се постепенно. Една седмица здрав той и аз си викам поне месец до следващото фиаско. Да ама не пак сополи, че и разстройство. То това песен ми се вижда, ама ината му с инат неще да пие никакви лекарства и ги повръща. Колкото и да са вкусни не и не. Повръща като за световно. Същевременно сме в ремонт и с него сме в апартамента на баба му. Аз и там и тука. А Марти сега е на почивка с тях в Пловдив, а ние му правим детска. Цяла седмица го няма и ми е кофти, все едно месец не съм го виждала. Та такива работи. В повече ми дойдоха тия разболявания и най-вече да живея в страх от какво може да направи спазъм. Лутам се между неговата педиатърка, хомеоптаия...да се чуди човек на едната ли да звъни, на другата ли на "Бърза помощ" ли или в "спешен" да ходи. А като чуя за болница и с-ми пак буквално побелявам. Затова не ми се пишеше в последно време.
Вече ходи до тоалетна на седалка. Много му харесва, пляска си радва се на водата. Като му се пишка не казва, но се хваща и го разбирам. Вманиачен е по компютри и коли за сега. Бая време не му минава тази мания. Също е станал много капризен от към хранене само ориз обича  Joy а килата са над 16 отдавна  ooooh!
Мнооого съм изпуснала ще почета сега малко назад. Дано всички са добре и малчовците да са здрави  Hug

# 505
  • Бургас
Лале Тофи какво сте преживели spoko, от какво ги прави тия пристъпи Марти, не казват ли лекарите? Явно влагата по морето не му се отразява добре, щом в Трявна е нямал проблем със здравето.  Дано го израсте по бързо милия  Praynig

# 506
Здрасти, банда!
Мойто човече пак е болно, всъщност още...и е на гости при бабите, че втора седмица ме досрамя да вземам болни4ен. Сега ще ми го водят да ходим на контролен и дано е по-добре, че да си е при нас от другата седмица Praynig
Мишле, Тофи, дано се оправят и вашите сладури бързо и да са здрави всички дечица, че всичко друго някак се оправя ама това...няма как... Hug
Мимата, ти сис си герой, призналите сме те!
Вале, и тая диня ли бе моме? Няма ли бая да ти дойдат? А иначе - няма лошо в едната магистратура, особено ако ще ти свърши и работа...
Мая, честит рожденник!(на патеричка) Да ти е здрав и много успехи в живота!
А за свекитата...не че не съм се оплаквала и аз от мойта ама то при нея е от много то камъни, дето й висят на шията, и не всеки път успява да насмогне, иначе се старае жената! Вашите са си чудо като чета, ама ...не им се връзвайте...ще им дойде акъла, пък като не дойде - здраве! Hug

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 09:01 от mamaAnna

# 507
Добро утро, мацки! Хайде по кафенце от мен:

Болните  дечица бързо да оздравяват fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover! Алто и тя ми кашля като дърт тютюнджия, добре че поне засега няма температура и се надявам да се размине само със сироп за кашлица Praynig.

Снощи ако знаете какъв номер ми погоди малката калпазанка- излязох да простирам на терасата и тя взе че ме заключи, виках, чуках, уж къщата пълна а никой не идва.Алито я пратих да викне баща си, тя отишла ама нали не говори и резултат нямаше, само ми се хилеше през стъклото. Бая време си постоях вън  cold.

Мишка, ако ти се налага да викаш линейка я викай през телефон 112,  със сигурност ще дойде, защото после ги карат да се отчитат за случая.

# 508
  • София
Добро утро!

Вита ме изпревари с кафето  Hug

Тофифи и МамаАнна, бързо да оздравяват болничките малчовци!  Hug

Вита, аз от известно време си имам едно наум за вратите, че като гледам малката имитаторка как попива и очаквам ако не съм нащрек да се окажа заточена на терасата  Mr. Green
Вчера съм седнала, гледам ТВ, Калината дойде огледа отиде, донесе си столчето, разположи се и тя и зор да си кръстоса крачетата, ама още много малки, мъчи се накрая успя да докара някакво подобие на мойта стойка, сплете ръчички като мен и горда от себе си и тя гледа ТВ  Joy

На мен Рая ми разказва играта, всяка нощ се буди и изнася концерти, обръща се по корем.... чак се зачудих дали да не я започвам с пюретата, че може би млякото вече по-бързо го смила и затова да се буди  ooooh!

А за ученето, целия зор е, че не съм си взела държавния изпит и затова кой както се пресети ме насмита да ходя да си го взимам ще видим може пък и да се изуча на стари години.

Сега съм на вълна възстановяване на фигурата и затова да питам има ли някой желаещ да ходим на народни танци или някакви други, йога да се постегнем малко. Или да споделите вие упражнявате ли такива спортни мероприятия и какви??

# 509
  • На топло...
Добро утро Hug!

Днес съм щастлива, преместихме се в 5:30 с Яни в хола на дивана, поиграхме час, после спахме до 9, кеф newsm44!

Много е лошо да са болни дечицата, стискам палци бързо да оздравяват fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed...

Имам да правя сладко от дюли и грозде, гудбай bowuu!

Общи условия

Активация на акаунт