Я да ви поздравя с една романтише песнише и всички дет сте си накичили термометри, (пък и другите) да се заемете с повишаване на Т в къщи

http://www.vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=1662913

. Аз като съм повечето време сама съм свикнала да се оправям във всякакви ситуации, ама ако ми е болно детето, не знам как сама ще запаля колата и ще ходя да диря лекари и спешно, то май в Бургас няма такова 
), но имаме решение ходим с гумени ботуши и пак е до дупето мокра
, иначе батковия РД го оправихме ще ходи детето с приятели на боулинг зала 
ти си майка героиня с такава малка разлика направо не си за завиждане сега, но поне на веднъж ще порастат децата
. Като гледам как "се справям" като сме постоянно заедно с Янулата, на второ май нямаше да насмогна.....но човек се учи. Миме, но да знаеш, забавно звучиш, щот си ми далече
, а ако пък е, то ти си виновна
! Децата били луди, пубертети били... Извнинения си търсиш само за недобре свършена или изобщо зарязана работа
. Ние не сме вчерашни
! Не на нас тия - бъдещи свекърви сме, ясна ни е работата

! Тръпки ме побиха... На мен само веднъж ми се е случвало да викам бърза помощ в България преди 8 години някъде, чичото на баща ми получи жесток пристъп, е направиха се на интересни, но втория път като им звъннах ги попитах дали с катафалката искат да дойдат или ще ни пратят все пак навреме кола, да видиш как прелетяха
...
, ти като опитна кърмачка се нареждаш първа в списъка с новопопълненията. Циркът е пълен, обещаваме място на сцената, че по пейките празно няма
...
, ти като опитна кърмачка се нареждаш първа в списъка с новопопълненията. Циркът е пълен, обещаваме място на сцената, че по пейките празно няма
...

.... до утре дано ми мине този мерак ...
ах майко,езък тая хубава страна,природа и език,яд ме е че не съм някъде другаде,дето кажат нещо става и толкоз,а тук все въртиш,сучеш,плащаш ,молиш се и кво ли още не
Важно е на малаката принцеска да й мине и за я замине и никога да не идват болести,че ми писна дечица да са болнички
много да я гушиш от мен.

Голямо загубване му направих. Миналия месец зачезнахме с Марти на Трявна за 10 дена да смени въздуха. Много слушка милото, адаптира се супер бързо, спинкаше си, играеше си и ме слушка слава богу защото бяхме само двамата и кръстницата ни с нейните деца. Татковците бачкаха
И като се прибрахме няма и 2-3 дена като се почна едно боледуване ужас. Такъв спазъм направи,че цял месец след това си ходя депресирана и уплашена. Просто една вечер тръгна да посинява и не може да диша. Газ в спешния за инжекция. На следващата вечер пак така и накрая искат да ни приемат в болница с с тежък спазъм. По закона на Мърфи и аз болна, че и на червено. Тъкмо почнахме процедура по постъпване за 5-7 дни и мъжа ми пита какво ще е лечението- и те АБ. И газ вкъщи не влязохме. Следващите 24 часа умрях от страх, да не му стане нещо на наша отговорност. Хеле оправи се постепенно. Една седмица здрав той и аз си викам поне месец до следващото фиаско. Да ама не пак сополи, че и разстройство. То това песен ми се вижда, ама ината му с инат неще да пие никакви лекарства и ги повръща. Колкото и да са вкусни не и не. Повръща като за световно. Същевременно сме в ремонт и с него сме в апартамента на баба му. Аз и там и тука. А Марти сега е на почивка с тях в Пловдив, а ние му правим детска. Цяла седмица го няма и ми е кофти, все едно месец не съм го виждала. Та такива работи. В повече ми дойдоха тия разболявания и най-вече да живея в страх от какво може да направи спазъм. Лутам се между неговата педиатърка, хомеоптаия...да се чуди човек на едната ли да звъни, на другата ли на "Бърза помощ" ли или в "спешен" да ходи. А като чуя за болница и с-ми пак буквално побелявам. Затова не ми се пишеше в последно време.
а килата са над 16 отдавна 

! Алто и тя ми кашля като дърт тютюнджия, добре че поне засега няма температура и се надявам да се размине само със сироп за кашлица
.
.