Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • На топло...
Ааа, тука сме, но ежедневието ни заробва и сме сложили кепенците Laughing...

Йошко ме наобикаля да ме развлича и приказва. Яни се кърми и носи, а майка им чисти кухнята след вчерашната бомба - конфитюрите и желетата. Поне ги свърших повечето, остават ми още по една дозичка желе и конфитюр от дюли и съм готова със зимнината. Ама дюлите търпят Grinning.

# 526
  • София
Мимо, ти сега с едно кафе ли мислиш да минеш???? Чакаме да сготвиш нещо за обяд та да те накацаме  smile3521

Нана, много се смях на изненадата с яйцата  Hug
И мойто миЛУ ги прави ти работи та паля отвреме навреме, имаше един период кат се беше разпуснал  ooooh! връща се от пазар и торбичката се слага на пода в коридора...., вечеряме - чиниите се слагат както са с остатъците на мивката, дрехите ...където се съблече там остават, един път ми причерня и го привиках на оперативка. Казвам ти да не би да си играеш на хотел? Щот ако е така да наемеш една готвачка и една камериерка че инак хотелите не работят  Whistling

Да ви покажа дребното как се зори да пълзи  ooooh! Уж не сме го правили около Черноморец ама напира вече
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1308901822490&set=a.1 … 940999&ref=nf

# 527
  • София
Казвам ти да не би да си играеш на хотел? Щот ако е така да наемеш една готвачка и една камериерка че инак хотелите не работят  Whistling
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ах, едни бисери ги цепите  smile3532 smile3532 smile3532

# 528
Да ви покажа дребното как се зори да пълзи  ooooh! Уж не сме го правили около Черноморец ама напира вече

Вале, не вида! Дизрегардната ли съм, що ли, ама не виждам нищо. От мен ли е или от линка?

# 529
  • София
Да ви покажа дребното как се зори да пълзи  ooooh! Уж не сме го правили около Черноморец ама напира вече

Вале, не вида! Дизрегардната ли съм, що ли, ама не виждам нищо. От мен ли е или от линка?

Знам ли   newsm78, аз го виждам ама то си е моя фейсбук, няма как да не го виждам!
Ето спешъли за теб, преборих снимка.бг  Wink
http://vodenitcharovaval.snimka.bg/baby/raya.510839.21121346

# 530
  • София
Уникална сладурана  Hug
Бай Дъ Уей... двете бонбонки имат еднакви очи Simple Smile Незнам дали са твойте или на мъжо, но са им еднакви на двете Simple Smile  Heart Eyes

# 531
Вале, голяма дунда е Heart Eyes пу-пу! И двете ти щерки са одрали кожата на татко си и си приличат Grinning!

# 532
 Grinning аз имам достъп до Facebook, ама нещо не го долюбвам. Логнах се, но ми даде, че страницата е not available, та затова питам.....
Каква осанка Grinning. Високо вдигната брадичка-само за балет или художествена гимнастика. Жалко, че детето няма да използва тези заложби. Ще бъде като майка си-по практичните занимания. Каката обаче, ще компенсира. Нещо ми дойде музата да врачувам. Mr. Green

Да дам инфо за развитието на нашия проблем с грижата за Яна. Съседката отказа да предостави услугите си на бавачка. Днес ходихме до една частна детска занималня-Детско сърце. Вчера ходихме до друга ясла, но не ми хареса обстановката, макар и да нямам причини да не харесвам детегледачките (така ги наричам, защото не знам доколко са професионални педагози и възпитатели). Та тази занималня се намира накрая на Морската градина, където винаги съм мечтала да водим Яна, и обстановката много ни хареса. Яна веднага се пусна да гушка директорката и жената явно беше много приятно изненадана. Таксата за полудневен престой е 270 лв на месец, но мисля, че напълно си заслужава. Само един недостатък има-много далече ни е. С кола не е, но аз като не съм шофьор, направо не знам как ще се придвижвам за 20 минути (с автобус) от центъра до почти края на града. Но това да ни е проблема, ще се справим.

# 533
Я тука бързо строй се-преброй се всички, да се почерпите за мое здраве - днес одъртявам с още една годинка

(по тоя повод малкия ми брат ми заяви, че вече не съм "агнешко", а караконджул  hahaha  hahaha  hahaha )

нямам време да ви чета, ще ме прощавате  Hug  Hug  Hug

# 534
  • София
Е те това е, жена се зори бременее, ражда, обгрижва и накрая онез неблагодарните одират кожата на тати и мама неизвестна  Crossing Arms Joy
Нищо, още важи моята заплаха, че ще си имам момченце, което ще си прилича на мен, а двете кифли с татко си  Mr. Green

Бубе, мерси за пророчествата, дай Боже, ама като гледам предпочитаната стойка на малката е партер, само да не става боркиня кат баща си, че тогава ще я закъсаме  hahaha

Браво за яслата,   bouquet Бързо да се адаптира Яна и да намери много приятелчета, да играе и мама да не се тревожи  Hug. А за разстоянието, е няма пълно щастие нали знаеш  Heart Eyes

Ей и рожденничка си имаме! Честито Диданка, да си жива и здрава, много щастлива, много да носиш не на бой а на нерви, че дребните ще пробват  Hug А на брат ти му кажи че Агнешко е призвание, не е възраст  Naughty

# 535
Ох, още някоя друга минутка и отивам да взема дребното от ясла. Не мога с този гръб да му насмогна и сега се чудя какво още да правя, докато дойде време да си го прибера  Hug

Диде, честит рожден ден  Hug Много здраве и лЮбов, пък за агнешкото не се коси - като не е агне, овца ще е  hahaha

По този повод да ви споделя новия бисер на Фафи, този неизчерпаем източник  Mr. Green Прибирам го снощи и се чудя какво да му дам да яде. Питам го и той отваря хладилника, сочи млякото. Питам го иска ли мляко, казва не, затваря хладилника, хваща ме за ръката и ме води към канапето. Тръшва ме на канапето, казва ми "нани тук" и следва култовото "икам мако муу Фафи" (превод искам мляко от кравата на Фафи).  Joy

Бубе, браво на вас, че сте намерили ясла. (Гледам, че и температурата се е повишила  Mr. Green Да свиква бързо Яна и да си намери куп приятелчета  Hug

Вале, гледам Рая и се чудя кога мина това време  Whistling То си е детенце вече, не е бебе  Mr. Green

Де го полковникът?

# 536
Диди, честит празник! С пожелания за щастие и сбъднати мечти!   bouquet

Валя, голяма сладурана е Рая.  Heart Eyes Снимката на аватара ти като я видя и веднага ме обзема желание за второ   Heart Eyes

ШамсJoy hahaha
Цитат
искам мляко от кравата на Фафи
  Joy Joy Joy

Нана, омлета на килима е направо уникален  #Crazy

Борко, вече си отваря хладилника и купона е пълен.  Crazy Аз докато се цедя не мога и да го пазя.  Twisted Evil Взема разни плодови млека и си ги реди на неговата маса.  Crazy Дано не се сети и той да прави омлет  Crazy

# 537
  • София
Шамси, смях се със сълзи на бисерите на Фафи  Hug А времето минава и не чака никого  Mr. Green

Юле, стискам палци като решите за второ. Мойто диване, най-накрая се загледа в снимките на децата и си `ареса Борко. Сега търчи напред назад и отвреме на време се примъква, и вика "Корко искам "

Отивам да се отдам на вечерни тоалети и хранения на питомците. Хубава вечер  Hug

# 538
Шамс, Фафи ме вдъхновява   Joy. Детето се държи мъжки отсега. В тоя ред на мисли, Яна днес ми вика, че иска да види "шошите" (тя редовно ги заголва и се гуши) и вика: "мамо, пусни мляко, пусни шоколад".

Диданке, да си жива и здрава! Жилава да им се видиш на недооценилите те.  Heart Eyes Heart Eyes

# 539
Дидкаааа,здрава и корава да си душко Hug Много любов от нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт