Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 293
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Мама Анна честит рожден ден!!! Да си здрава и много щастлива! Само прекрасни мигове ти пожелавам!!!

# 661
Честит рожден ден на малки и големи рожденници от последните няколко дни! / въздържам се да ги изброя поименно, за да не пропусна някой/ Много здраве, радост и късмет!

Нямам кой знае какво за писане. Добре сме. Симона лудува. А аз вече яко се изнервям от чакане за новата работа. Че и детегледачката идва предиобед. Чак взе да ми става неудобно от жаната, дето съм я ангажирала, а съм си вкъщи. В същото време като се замисля, че по цял ден ще бъда на работа и само в почивните дни ще мога да се порадвам на Симона...  Cry

# 662
  • София
Айде и от мене честита втора годинка на Янулка и Билянка! И на мама Ана не знам коя годинка, но и на нея да й е честита!ж Hug (ама съвсем впоследния момент  Embarassed)

ха, успях да се вредя преди 12 часа  Party
ние сме що-годе по-добре. Малката вече не е толкова сополива и покашля по-малко. Но пък мен ме почва сякаш, боли ме гърлото и туку подсмърчам.  Crossing Arms Днеска бях пак сама с двете деца. Беше маааалко по-добре. Даже излязохме на разходка, тримата. Е, отне ни близо половин час да стигнем до градската градинка, която е на няма и 10 мин. от вкъщи  ooooh! но поне глътнахме чист въздух. И беше някакво разнообразие, Малко връщането ни дойде нанагорно - Ида вече беше уморена и не искаше да върви, а да се гушка и аз от зор я метнах на количката и нея, седнала отгоре на зимния кош, трябва да се снимаме някой път, за да добиете представа  Mr. Green
иначе утре пак ще си е у дома малката, не искам да я пускам още на градина, че ми казаха, че там всичките кихат и кашлят  ooooh!

днес се замислих дали въобще да я пускам обратно на градина  Thinking с тия болести  и с малкото човече у дома....  ooooh! а за тия пари, които плащаме спокойно ще можем да си вземем детегледачка, да идва поне на половин ден да ми помага. но пък Ида вече има нужда от детска компания. на площадката днес нямаше никой! всички явно са се изпокрили на топло,а представям си какво ще е като дойде същинската зима. миналата година все самички си обикаляхме. ooooh!  та съм в чуденка.
в този ред на мисли, утро, ти какво се притесняваш за твоята детегледачка, че си я ангажирала, а си у дома? нали й плащаш в крайна сметка  Whistling

диди, а каква е тази ваша кухня? ида много обича да си играе с разни тенджери, тигани и кухненски прибори. та ми е мерак да й взема детска

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 00:23 от _илка

# 663
  • София
Гуд морнинг, сладурки
Черпя кафенце...

и една лека закусчица  Wink

# 664
  • Монтана
Честит Втори Рожден Ден на Янулка и Биляна!Живи и здрави, весели, лъчезарни и засмяни!

Здравейте и от нас и много благодаря за всички поздрави.

Не сме правили голям рожден ден понеже Маги беше болна и сега избягваме контакти с много хора.
Къде да кача снимкатза 1-ва страница. 

http://www.album.bg/evlogieva/

# 665
в този ред на мисли, утро, ти какво се притесняваш за твоята детегледачка, че си я ангажирала, а си у дома? нали й плащаш в крайна сметка  Whistling

Плащам й, ама наполовина и затова...

Обаче си е райско да има кой да ти помогне за час-два. В началото ми беше странно и се чудех какво точно да правя като съм свободна. Но човек бързо свиква на хубавото!  Mr. Green

Илка, според мен лично, остави си Ида вкъщи през зимата. Голямата ми дъщеря докато тръгна първи клас всяка зима я спирах от ясла и градина. До 5-6-тата годинка много боледуват дечицата, а зимата е пика на болестите. Идеята за детегледачка на половин ден никак не е лоша - ще ти бъде от голяма полза. Не се коси, че на Ида ще й липсва детска компания - има си живо бебе вкъщи, което бързо-бързо ще порасне!  Simple Smile Детегледачката достатъчно ще й обръща внимание и ще я забавлява!  Peace

Илка, Диданка, щях да ви казвам за главоболието - много помага лавандулово масло - втрива се по капчица на слепоочията и е безвредно!  Peace

# 666
http://diyanakoleva.snimka.bg/children/ch-r-d-raya-2god-29-10-20 … 5285.21225075.big
Това е за Илка (преди да налепя лепенките с цветя и разни др. красоти)- 16 части=30лв, сестра ми каза, че имало и с повече части, но на двойна и нагоре цена. Тази има мивка, котлон и фурна (или шкаф?), рафтчета, тенджерка, 4 лъжици(вилици, шпатулки за сервиране), каничка, 2 чаши, сушилник за чинии + две порционни и две супени  чинии и май това беше. Но Рая си включва в играта и от други комплектчета части, така че стават много . По цял ден ходи да си "мие" ръцете на чешмичката. Понякога добавя и от истинските джезве, малка тенджерка, черпак- каквото успее да измъкне от шкафа преди да я видя.

Искам да питам- за детски какво трябваше да се носи- служебна бележка за доходи за последната година и заявлението оттам или имаше и нещо друго?

# 667
Здравейте минавам само да ви почерпя по случай 4-тия рожден ден на моята племенничка,да ми е жива и здрава и да продължава да ни радва и обича  Hug ,,
Лека вечер   bouquet
Заплес да забрява Митачето  ooooh! честит рожден ден мило момченце, да си живо и здраво,много щастливо,усмихнато и палаво  Hug

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 19:57 от didipidi

# 668
Честит втори рожден ден на Митачето на Нелчо! Да е много здрав и щастлив, все така усмихнат и винаги да озарява дните на мама и тати! Весел празник!

Диди, честит празник и на твоята племенница! Да и е сладък живота!

# 669
  • София
Добро утро момичета!

Честит рожден ден на всичките ни пораснали дечица! Да ни здрави, палави, игриви!

Аз кухнята я взех от продавалника. Има доста части, но и Били си имаше 2 комплекта и включва и тях. Доста си играе. Сега обаче най-таченият подарък е дъска за рисуване. Купихме х с баща й двустранна - от едната страна е за тебешири, а от другата за маркери и флумастри. По цял ден рисува и бърше. Голямо забавление пада. Лаптоп също й подариха, но рядко му обръща внимание - той е по-големи дечица. За сега това са ни подаръците - в неделя след празника ще докладвам за другите подаръци - очакваме още 3-4. Не знам дали казах, че й взех и малка къща за кукли и там пада игра с играчките от шоколадови яйца: слага ги да спят, да пишкат на тоалетната, мие ги, крие ги по шкафчета и прочие. Също от продавалника.

Стига за сега от мен - после пак ще пиша...

# 670
Почерпете се за днешния ми рожден ден!

Сиска, аз също се замислих за дъска за рисуване, но у нас вече всичко е омазано с химикали, моливи и флумастри, та затова се спрях на килимче за рисуване (нали не цапа  Mr. Green ), но го оставихме за Коледа

# 671
  • София
Честит Рожден Ден, Диди   bouquet Здраве, щастие, много късмет, любов, винаги да си обичана и желена жена  newsm59

# 672
Диди, Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!

Честит рожден ден и на Митачето! Много здраве и радост!

Гледам за дъски за рисуване си говорите - аз наскоро й взех магнитна, много се забавлява и не цапа!  Peace
Все още не съм измислила подаръците за рожденния ден. Искам да й купя хубав сервиз за хранене, че тук само разни части от каката са останали. Мисля още за кукла бебе / имаме 2 старички/, дървен строител, дървен пъзел - нещо по-... занимателно.  newsm78 Ааа, много се радва и на ръкавиците за куклен таетър - имаме едно агънце.
Ей, обаче много ми е ревлива напоследък Симона. Направо едва я търпя. Снощи даже я понабих, да си призная - изкара ме извън нерви. Откакто се събуди сутринта не е спряла да реве за каквото се сети. Наду ми главата. Днес е по-добра.  Хм!

# 673

Добро утро поспаланки  Hug
Диди честит празник ,мила.Много любов ти пожелавам   bouquet

На мен днес ми пристигат гости от 3тия вид  Mr. Green,та стискайте ми палци да не се избием за 4дена  Whistling

# 674
  • София
А Ида е с Темп.  #Cussing out вчера беше ок и я пуснахме на градина и снощи нещо нервничеше на сън и не знам защо реших да й измеря темп. и гледам - 38.5  ooooh! Та през нощта си я поддържаше 38 и малко, сега е паднала на 37 и малко и се чудя въобще има ли смисъл да я водя на преглед. Омръзна ми, за посляедните 20 дена ще ние за трети път, а така мразя да ходя по доктори  #Cussing out А и си мисля вече, че може всичко да е заради  тези втори  кътници детой излизат  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт