Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 290
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
На патерички  Embarassed

Да е здрав Митачето! Голямо, силно и весело детенце да расте!

Диде, здраве и късмет ти желая!

Илка, Яна няма температура, но пък се кисне ужасно и е направо непоносима, което ни навежда на мисълта, че може и да са зъби. Обаче като и погледна в устата, зъби много. Какво да и расте още  newsm78. .....или пък да доизкарват ли....

# 676
Добро утро! Мъча се да работя, ама нещо не мога да си събера акъла Embarassed.

За децата- явно са в някакъв нов период (избива ги на рев и чувства). Снощи пусках на Алито песни на компютъра, на "Зайченцето бяло" и "Мила моя мамо" взе да сбърчва устната и да плаче  cry, да ли се разчуства от текста или от музиката нямам представа  но друг път така не е правила Rolling Eyes. А покрай баткото направо съм се превърнала в цербер (но няма да ви занимавам), просто ви съветвам да се наслаждавате на момента докато са малки децата, защото както е казал народа "Малки деца-малки проблеми........"

# 677
Добро утро и от мен,Мимче мерси за кафенцето и дано мине гладко гостито!В този ред на мисли и аз чакам другата седмица подобно гости и дано няма инциденти  Mr. Green
Илка-бързо оздравяване на малката садуранка  Hug
Радост през нощта се сцепи да реве,спи -реве и се чудя от кво ще е не е болна,дали не сънува нещо или както казва Бубето да израстват зъбите  Thinking
Днес е хубавко времето,ако имате въззможност излизайте ,че това са последните топли дни   bouquet Heart Eyes
 на всички пораснали дечица  Hug Александър на мама sasa_sasa, Магдалена на мама estrellita75,Анелия на мама viv-miv,Мария на мама lunes, Евгени на мама julailata,Владимир на мама *siska* -  да са живи и здрави и много щастливи

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 10:07 от didipidi

# 678
  • София
Уффф, продължава да поддържа 37.4 и т'ва е!  Crossing Arms Освен това от сутринта е в едни такива настроения, женски ... първо "искам кус-кус", а след това "не искам кус-кус", "искам какао, неискам какао", "искам мляко, не искам мляко" "искам песнички, неискма тази, искам мечо!" какъв е тоя мечо така и не разбрах, трябва да питам в градината, че ми наду главата за мечо, та мечо #2gunfire ( онова човече дето си скубе косите) накрая й тупнах една купичка кус-кус и едно мляко с какао на бара, да се самообслужва и никакви песнички, няма да ме прави на маймуна тя мене  Crossing Arms На всичко отгоре Йоси явно по-сериозно го хванаха коликите и от сутринта си правят дует двамата, той реве, тя ме дърпа,че иска "нещо", той млъкне, тя почне, щото не съм й дала "нещото"  ... абе още малко и ще може да ме освидетелстват  Crazy
поне със свкърва ми сме се разбрали да я вземе да я заведе малко на люлките, а аз с малкия да отида да напазарувам, че в хладилника има само едно "ехо"  ooooh!
а зъби, Бъбе, не знам на Янулка колко са й излязли, но на Ида определено й никнат втори кътници отдолу, съвсем ясно си се виждат. Тя миналта зима като вадеше първите кътници беше голям ад, може наистина мъжът ми в крайна сметка дае прав и да се окаже, че всичките ни проблми са от зъбите, дано  Praynig

ммм,даааа, в момента е докопала чука и си почуква весели по плочките .... добре, че нямаме съседи отдолу  Mr. Green
 Hug

# 679
Илка, прегръщам те силно Hug и ти пожелавам много, много търпение! Има и такива моменти, но и те ще минат!Сега (от позицията на по-зряла жена) поглеждайки назад във времето съжалявам колко съм се нервила и притеснявала за дреболии, вместо да приема нещата спокойно и се радвам на момента!

# 680
Диде, честит рожден ден!! Бъди жива, здрава и все така лъчезарна!!!

Честит рожден ден и на всички пораснали дечица, които съм пропуснала  Blush Да са живи, здрави, палави и дано да имат истинско детство, че с това училище от 5 годинки...

# 681
  • На топло...
Честит Рожден ден на всииичките ни рожденици - малки и големи, и още по-големи    bouquet!

Желая ви от сърце здраве, прелестно детство, приказно бъдеще и неописуема любов!

# 682
Честит рожден ден на всички малки палавници.Да са живи и здрави,, много щастливи и весели игри, и много късмет в живота да имат

Я да всея малко смут в редиците.
От снощи съм в състояние пред мастит  Shocked Има цяла година откакто спрях да кърмя и до сега не съм имала проблеми (като изключим лекото напрягане преди цикъл)
Тъй като в нашата клиника нямаха свободен час за днес ми дадоха за утре и м/у другото ме пратиха в болницата да ме видят.Там една сестра ме преглежда и ми каза, че най-вероятно са млечни канали.
Та май съвсем съм си объркала професията-трябвало е да стана дойка  Joy
Почти съм убедена, че няма вероятност да съм бременна ама за всеки случай изпратих съпружието за тест  Whistling
После ще се включа да кажа резултата (макар, че съм 99% сигурна какъв е)

# 683
Момичета, мерси за поздравите!

Ели, fingerscrossed да е това, което и двамата с Мартин искате.

Хубава вечер на всички!

# 684
  • София
Ели, айде бе, тия английски тестове толкова бавно ли реагират  Crossing Arms по-бързо щеше да е да ти пратим един Шур чек от БГ  Joy

Аз все пак заведох Ида на лекар и никак не ми хареса това, което чух. Появили са се хрипове отдясно, което можело да доведе до пневмония. Имаме 48 часа да се подобри състоянието й и да спре да дига темп. и ако не включваме АБ. Сега е на Вентолин и Аериус. Стискайте палци  Praynig Отивам да й меря пак темп. Доре, че за Йоси си поръчах да ни подарят термометър за ухо, страшно удобство! Но дано по-рядко да ми се налага да го ползвам  Praynig

# 685
 EFN

Аз си знаех де.Ама за всеки случай, за да мога утре да кажа 100% че не съм бременна и да търсим проблема с гърдите другаде

Илка стискам палци да се подобри Идинцето и да се разминете с АБ  Hug

# 686
Привет и от нас с Фафи. Пиша бързо, да не забравя да честитя рождените дни на порасналите дребосъци, да са ни живи и здрави и голееееми да пораснат  Hug Специални поздрави на Влади, само дето кой знае сиска кога ще се появи, за да му ги предаде  Mr. Green

На мен тези дни гърбът ми много се влоши, вчера ходих по спешност на лекар, гледаха ме на скенер - не е нищо сериозно, някакъв нерв е захапан, само дето ми откриха наченки на артроза на някакъв прешлен, та ми вкиснаха настроението. Трябва да внимавам, че не съм на 70 години, та с артроза да се обзавеждам.

Свате, какви мастити те погнаха, бре... Откъде това нещо?

Фафи е при мен, сополив, прави ми компания  Mr. Green Баща му симулира болест и остана вкъщи уж да помага - ей богу, не стана от леглото този човек, само надава рев да яде, играе ,а плейстейшън и спи. Болен здрав носиважи за нас в ълния си смисъл...  #2gunfire #Cussing out

# 687
 newsm45 newsm17 Айде и ние сме с 38.8Т от снощи и няма сваляне ,водих я при педка,нито кашля,спокойно гърло,ушите са добре,нямаме сополи,не повръща,разстройство няма и не знам как ще изкарам и тая нощ.Каза че е вирус,дано да е така,да не става по лошо.
Ели бързо оправяне с гърдите ,на болните да оздравяват,че не си е работа  Hug
Когато мога ще пиша   bouquet Praynig

# 688
  • София
Здравейте банда!!! Grinning  Grinning  Grinning
Първо да честитя рожденните дни на дечицата!!! Нека всички бъдат живи и здрави, и много щастливи!!!!  bouquet   bouquet   bouquet
Нещо напоследък не ми остава време, много нови  неща има около нас. Първо Криси се разболя повторно след лежането в болницата и беше 10 дни на АБ. Станах вуйна на госпожица  bowuu, която ще доведат да я гледаме следващата седмица Wink, ще гушкам бебе Heart Eyes. Обзаведох се с кола, която още не съм карала Blush, все на ремонт виси, че нали е само на 14 години. Laughing На работа ходя, ама там си е тъпня, имам нужда от развитие Laughing.
Крис кара някакъв бебешки пубертет, вчера даже видях, че си му е избил и един кътник. Днес Крис си има гости и много се кефи, на братовчедка ми дребната, нали са на почти една възраст. То бяха целувки, кикот, бой, радост, докато сме били в другата стая тия двамата бандити се качват на дивана в кухнята и ги заварих как пият кафе и ядат бисквити Sunglasses.
Ели пиши какво е става! Hug

# 689

Ай наздраве дружина.Мъжо ме зарадва с една такава бутилчица и отивам да поркам  Joy
Прегледа ме доктора и каза, че според него не е нещо сериозно.Изписа ми антибиотик и след седмица пак на преглед.Това му бяха обясненията.  newsm78 Аз се чудя сега да изцеждам ли, да не изцеждам ли.Снощи взех горещ душ, масажирах гърдата и като стиснах-мляко.То бива бива ама още ли има бре  ooooh! Та така-това е.Явно трябва да отворя фабрика и да бутилирам  Mr. Green

Диди бързо да се оправя Радостчето  Hug

Свате, свате-бива ли така.Млада жена пък к'ви са тия артрози.Бързо да ти поотмине, че да те боли нещо е кофти.И Фаф бързо да разкарва тия сополи  Hug
Пък и аз не знам от къде стана това с гърдите.Дали е възможно да е хормонално newsm78

Общи условия

Активация на акаунт