!Шамс, и аз се включвам към пенсионерите
и мен ме боли гърба, но напоследък е нетърпимо (мойто е от поне 3-4години, и се влошава!didipidi, може да е шарка!

. На принципа на релактацията е възможно и кърменето на осиновено или чуждо бебе.
(което води пак до хормонални промени).
...
, а и ресторанти има, които нелоши суми за литър биха платили
...
. Моят е такъв откак съм на 18 - захапан нерв, лумбаго, само чекръкчия го оправяше, нооооо няма как вече
. Сега от много влачене на деца пак съм я овапцала, а предната събота след изпокарване насред пътя се наложи да си замъкна всички икейски покупки, барабар с тежкия сервиз за хранене на крака, разбира се и Яни в слинга (през всички трамваи, качвай се, слизай, та накрая и на четвъртия етаж
), сега съм клекнала цяла седмица
. Гледай да се пазиш, пробвай с акупунктура за облекчение
.
... Имам приятелка в София, чиято голяма дъщеря също изкара тези дни точно така висока температура, незнайно от какво. Дано не е нищо сериозно. Може и някой вирус да е. Тук спрягат норовирусите за активни в момента - стомашно-чревните...
...
Болните сладури да оздравяват бързо,бързо.Ели и ти бързо се оправяй.Д а ви кажа ние плануваме другата седмица на рожденния ден да правим и кръшенка на малкия,но още не е сигурно много.Дано да стане,че още не сме го кръстили.Някоя вечер когато имам повече време ще пусна малко снимки да видите какъв разбоиник е.За сега лека нощ. 

страшно красива, направо си мисля, че си объркала професията си 

снощи Радостчето вдигна 39.7 Т и през нощта вдига ,но не я мерих,а й дадох направо Нурофен,днес бяхме на Бърза помощ и констатираха зачервено гърло,изписаха й Фитолор и евентуално антибиотик,ако продължава да вдига да го давам.Сега спи и ще я наблюдаваме и ако трябва тати ще ходи да го купува.Много ми е чудно от зачервено гърло да вдига толкова висока температура
друго нищо видно няма,прегледаха й корема,ушите,преслушаха я и само гърлото.Прави ми впечатление,че краката и ръцете са й студени,а толи са само торса,челото и главата,носа й студен.Кво му стана на това дете 
!
много страноо ми прозвуча

При мен от време на време прокапва някаква кърма, гинеколожката ми беше казала, че е нормално до към 2годишна възраст на детето (въпреки че според зависи и от това колко кърма си имала, до кога си кърмила)..Както и да е, трябва да ходя пак при нея скоро, та ще я попитам за добър мамолог 
Гледахме "Трите прасенца"
Никол изненадващо издържа цялата постановка, играеше на всяка песничка и явно й хареса доста.
това е почти 3 ти ден с висока температура и не мога да чакам.Снощи се уплашихме и я увихме с оцет,как е пищяла милата от рязката температура,но я свалихме до 37.8,обаче в 3 пак се тресеше в леглото от висока температура и й дадох Нурофен и я свалила,досега няма все още,дано не вдига повече ,че ще пукна