И мерси за поздравите за моята Йайа, преди малко разбрахме, че и майка ми има имен ден, така че май ще се застоим на масата

А, наистина като някой друг я приспива, няма такива маймънджалъци. Което е и нормално - с нас се чувстват най сигурни и си позволяват най много неща, а и мъниците усещат като ние сме малко изнервени и разколебани в твърдата си позиция и умело се възползват
Междудругото все по често ми се налага да съм строга/ почиша тон за да ме чуе.....защо така се получава 

:
!
!
! 
Ида така от силно възпалено гърло + сополки й слезе надолу и направи хрипове, в диагнозата пише 'остър бронхит', но според мен не беше чак толкова остър. Слава богу снощи педка ни обяви за излекувани и днес е на детска градина.
та дребчо все е принуден бързо-бързо да хапва, че да го отърва от кака му, няма време за размотаване, колкото ял-ял 

Понякога АБ е задължителен и трябва да се дава, макар и да не ни се иска. И мен така ме беше яд, че като тръгна Фафи на ясла за нула време направи 3 отита и съответно 3 пъти пи АБ... Ама като се замислиш, че едно време без АБ са си отивали хорицата от едното нищо и даваш, пък на дребното ушите му плЮщят
Големи да пораснат (то те и двамата май хич не бяха от дребните де), да слушкат и все хубави работи им желая 
Препоръчани теми