Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 334
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро и от мен!

Утро, направо ти се чудя защо ги вкарваш тези нерви Hug. Използвай ситуацията, като е такава чисница бабата ви я кани не да ти гледа децата, а да почисти Joy (това ти го казвам сериозно)

Илка, Нана наистина е мн. трудно с дечица с такава малка разлика и доста кураж си трябва Rolling Eyes.Направо ви се възхищавам  bouquet !

# 451
  • На топло...
Ей, благодаря за кафенцето и закуската Hug!

Мимата е героят за мен  bouquet! Че тяхната разлика е абсолютна. Йоши малко или много вече разбира, но докато беше свободен електрон не бих си представила как бих се оправила с още едно бебе!

# 452
  • София
Добро утро и от мен!
Нуши, твоя кърмачески режим е просто умопомрачителен! Отмък-примък!  ooooh!
Нашия Йоско поне е кротичък. Спи, яде, туку си изпроси малко внимание, което е мисия невъзможна, като примерно снощи, когато ми висеше ту на рамото ту на ц'цата, в същото време  се опитвах да нахраня Ида и да пусне един и-мейл  Crazy

А, Диди, за някои сме смели, за други - безотговорни!  Crazy

Ида днес е поревала на оставяне в детската градина. Тя свекърва ми я заведе и там са почнали едни тръшканици, едни сълзи и сополи как не искала да влиза, та накрая свекърва ми я излъгала, че отива да си вземе чехлите и тя после щяла да дойде и малко се поуспокоила дребната и влязла. А т.нар. лелки пръста си не били мръднали да я залъжат нещо и да я успокоят.  #Cussing out А свекърва ми пък беше насолена да не лъже така детето, че то не е някакво дебилче дето да не помни!  #Cussing out Но сега се обадих да чуя как е положението, играела си наща, всичко било наред и въобще не била ревала чак толкова, в рамките на нормалното понеделнищко хленчене  Thinking Утре смятам аз да я заведа, дано успея да наглася режимите на двамата и да видя в действителност за какво става въпрос, че не знам кой украсява повече, лелките или свекърва ми  Thinking И още някой и друг ден и ще вземем да им скръцнем със зъби на "шефовете" на градината, защото още нямат реално учителки и децата ги гледа мед.сестрата, която все пак не й е това работата, а и нейното хлапе ходи там и си представям колко внимание им обръща. Ида до сега една песничка не ми е изпяла дето дая е научила в градината  Crossing Arms Но може би аз съм прекалено всискателна  Thinking Вале, я кажи твойта мома Калина какво правят в яслата?

# 453
  • София
Диди, и аз съм от безотговорните, то затова и с мен на глава не се излиза. Последния път свекито стигна сама до извода. Обади ми се и започна отдалече, "абе то не ми е работа, ама аз не мисля че е правилно...." Пресякох от раз излиянието с " Права си" и тя таман реши че сигурно съм си ударила някъде главата та съм съгласна с нея и пое дъх да продължи, та довърших " не ти е работа"  Joy

Няма да ви разказвам целия разговор, но щом се опита да ме убеди че не съм права да забранявам да се дават близалки на децата "Те са само вода и захар"  ooooh!

Илка, не може да има само сестри в яслата. В нашата има 1 възпитателка, 2 лелки, които сменят памперси, мият дупета и слагат за хранене, сигурно помагат и за озаптяването на дребните. А знам, че до обяд имат културни занимания с педагог, пеят, танцуват.
Други занимания незнам дали имат или са много малки още, но Калинка разбива всички с изпълнението на " Мила моя мамо". Чак Сашо един път се възмути там не ги ли учели песни за бащи, та само циклело детето на мамата  Joy

А ти защо се притесняваш, питай какво правят, аз в началото много досаждах, какво прави Калина и те явно несвикнали ми отговаряха - добре е детето, няма проблеми, яде, спи, играе. Аз пак  - а какво прави през деня??? Та почнаха да се подготвят следобед поне 3,4 изречения да ми разказват. После се роди малката и Сашо прекъсна моите усилия  Mr. Green

А по повод залъгването, до човек си е, Калина по едно време ревеше от едната възпитателка и влизаше с писъци. Жената явно се беше притеснила и сутрин я чакаше с парче хляб. Ей това по-продажно от мойта хлапе няма. Види ли хляба и забравя и майка и всичко  Mr. Green

# 454
  • София
Абе тя нашата градина е малко по-специална. Малко по-частна е от обикновените части градини.  Blush И сега "прохожда". Все още не са си наели персонал, но вече две седмици обясняват какви планове имат. На всичкото отгоре много добра наша приятелка ще поеме ръководството на градината, а момичето е младо и амбициозно и със страхотен подход към децата. Ида много я обича. Та чакаме да видим кога ще изпълнят плановете си. У дома сме им дали срок до края на месеца да има някакво раздвижване  Naughty
Колкото до досаждането с въпросите"какво правихте днес?" смятам и аз да съм като теб, но за сега по обективни причини само веднъж съм я завела/взела аз от градината ( същата вечер родих), а колкото и да обяснявам на свекърва ми да пита най-малкото какво са яли, спала ли е, с кого си е играла, някакви такива основни неща, тя все бърза  или просто забравя, знам ли ... старае се жената, ама все пак не й е работа, който е раждал деца, да си ги гледа  Peace

ах, какво блажено спокойствие ме е налегнало.  Whistling

# 455
Юхуууу  Crazy привет и от нас!! Лудницата е пълна... добре, че имаме татко и чат-пат баба на разпложение, иначе бих откачила. Нана, възхищавам ти се!!! Аз чакам моята мома да я започнат коликите, ама тя за сега си трае - до кога ли...  newsm78 с нея спим в хола, защото Момо спи като заклан нощем и аха я чуе да промрънка, и е скочил в леглото и няма укротяване... иначе помага с циците детето, къде ще ходи  Joy Чудя се дали и аз да не си взема един слинг, обаче кръста ми хич го няма, след раждането все едно някой ми е натрошил всички кости  #2gunfire

# 456
  • София
Илка, дано да тръгне яслата както са обещали. Ние сме в държавна не сме в частна. Честно казано от тази съм по-доволна отколкото от частната, където беше Калина преди. Там нищо не научи, вярно че беше и по-малка де. Но освен да ми кажат че била мързелива и не искала да ходи, а те не й давали да пълзи за да се научи по-бързо да ходи и че не изпълнявала команди, други коментари не съм чувала  ooooh! 
А и това, за което сръфах управителката беше че психоложката казала да я взимаме по-рано, защото зимния сезон се стъмвало по-рано и детето било неспокойно. Само че разликата, на която държаха беше 15 минути (които за нас бяха непосилни защото работехме и двамата на другия край на София), а като се поинтересувах да не би да стои на тъмно детето докато дойда да я взема и тя замлъкна. Смотла!

Почивай сега, че след няколко месеца като почне и малкия да става човек се увеличава зора.

Диданка, може пък да ви прескочат коликите  Hug Аз не да се хваля, но още не съм изпитала "щастието - колики" и двете пропуснаха  Mr. Green

# 457
Диди, и аз съм от безотговорните, то затова и с мен на глава не се излиза. Последния път свекито стигна сама до извода. Обади ми се и започна отдалече, "абе то не ми е работа, ама аз не мисля че е правилно...." Пресякох от раз излиянието с " Права си" и тя таман реши че сигурно съм си ударила някъде главата та съм съгласна с нея и пое дъх да продължи, та довърших " не ти е работа"  Joy
Вале rotfImbo, умрях от смях като прочетох как си "поставяш на място" свекървата.

Абе моята Али почти нищо не говори Sad има ли още такива " изоставащи" деца? Итересното е че казва такива сложни думи като "жаба", а "кака" не може да каже (казва "тата"), или като я питаш кака се казнаш казва "няма"

# 458
  • Бургас
Ей страшни сте ще ме уморите от  Joy Вале де ги раждаш тия бисери..... Аз съм без свеки и ми е много гот Party, няма кой да ми се меси в личния живот и къщната хигиена.

Вита не се тревожи моята Мирела също не говори ХИЧ, обаче се е научила да казва "Няма" и многоооооо и харесва, ама дали разбира какво значи думата не знам.

Мъжа ми е леко притеснен дали не е пуснал някой цръв, че да не се пръкне и трето, аз си  Whistling и чакам гости от Червен бряг, ако не дойдат до три четири дни е тогава ще стане забавно Mr. Green

# 459
  • София
майче, чакаме Новини значи Wink

# 460
  • София
Днес уж понеделнишки ама работа не тръгва, само тук вися  ooooh!

Вита, така е щот жената много обича да обяснява че тя обичала да казва каквото мисли и на нея да й го казват не да има скрито покрито! Та слушам и изпълнявам  Peace

Остави детето на мира, като проговори, ще казваш - това мойто много приказва  Joy

Оооооооооо Мая  стискаме палци  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 461
  • На топло...
 newsm10 newsm44 smile3501
И аз от агитката на "цръва" Mr. Green...

# 462
newsm10 newsm44 smile3501
И аз от агитката на "цръва" Mr. Green...

хахаха (злорадо), и аз и аз Simple Smile
а пък Момо се е научил да казва "марш" и само това повтаря  ooooh! гони ни отвсякъде  hahaha

# 463
  • София
Диди това с МАРШ и моята го ползва много, но гони главно кучета.  Grinning

# 464
Като споменахте свекървите, да ви позанимая с нашата сапунка, дето си заформихме вчера със свеки. Работата е много сериозна и приемам идеи как да се справим.
Откакто се събрахме с Ники, майка му се държи добре с мен. "Кротка, тиха, мълчалива, като сърната боязлива..." Mr. Green. Ама нали знаете приказката за тихите води. Явно жената е трупала магма с годините (не само от мен де) и вулканът вчера изригна (не съвсем неочаквано за мен). Отдавна усещам, че изпитва неприязън и едва ме търпи, но си беше позволила само венъж да ми вдигне нервите. Основната и представа за мен е, че съм много лош, черен човек, който прави много нещастен синът и, че съм конфликтна личност и нямам близки хора, защото все някой с нещо ми бил виновен, та със всички съм се карала. Аз бях стигнала до там, да  се притеснявам да не се засечем в коридора, защото не знам как да се държа с нея. Вчера след като казах на Ники, че не мога да живея в такава враждебна обстановка, той отиде да говори с нея, а тя реши да се разберем двете очи в очи. Изобщо не ме слушаше какво и говоря и през цялото време ми дрънкаше ужасни и грозни неща, като всички почваха с "НЕ" и "Черно". Аз и казах, че годините мълчание не са никаква дипломация (защото майка ми се опита да я изкара дипломат, че си била мълчала и не кзвала какво я мъчи), а чисто лицемерие. В общи линии съм манипулирала синът и да го отделя от нея и сестра му, напълнила съм къщата с черна енергия и съм нехаела за детето си, защото съм работела по цял ден и само по телефона съм говорела (уточнявам, говоря само служебно), а това дразнело детето. Казах и, че ако има по-добра идея да се справим финансово, да ми я каже или тя да заработи тези пари, с които ще живеем и ще си плащаме сметките. .... След скандала (който приключи с апломб, врътване, мятане на коси  и заключението, че Ники е много нещастен с мен) питала Ники дали ще давам Яна да ходи оттатък (щот нали съм лоша и може да я лиша от свиждане). Аз не съм мислела да лишавам от баба и дядо детето и казах, че може да си ходи при тях. Тази вечер ни беше сервирано, че след като ни били такива отношенията, свеки отказва да се грижи за Яна докато аз съм на работа (в края на Ноември се връщам в офиса за 4 часа на ден). Да сме се оправяли. Ето това вече ме подлуди. Ама и свекър ми каза:"Тази жена знае ли какво иска". Та сега не знам какво да правим. Страх ме е да дам Янулка за по 4 часа в някой детски кът да я гледат (едва ли ще са толкова отговорни), нямаме достатъчно средства да я дадем на частна ясла, не искам да я изпратя на Разград при майка ми .... Не знам как да осигуря на детето си безопасни и пълноценни 4 часа без мен или Ники. Казах си.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт