Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденици: Рая, Мария и Лора! дано не пропускам някого Желая много здраве, щастие, късмет и весел празник на малките госпожици!

Момичета пазете се от новия вирус. У дома след Билянка и ние с милото го изкарахме. Сутринта направо имах чувството, че ще умра! Много е неприятно! Вече всички сме доста по-добре, но усещането е неприятно!

За нервите - много добре сте го описали... То от там идват и повечето ни здравословни проблеми!

Стига от мен - отивам да поработя, че шефовете ще ме бият в понеделник  Mr. Green

# 631
Добро утрооооо сладурки айде да сервирам кафето и закуската да ви е по-хубав деня  Heart Eyes
И нещо за прекрасно настроение  Hug
Айде цунки по муцунки и горе главата!Важното е че всеки ден сме заедно   bouquet

# 632
  • София
Честит рожден ден на малките царе Симеон и Самуил и на принцесите Калина и Магдалена! Да са здравички, да растат весели дечица и да имат прекрасно детство!

Диди благодаря ти за кафето и приятна атмосфера! Добре ми дойдоха тези красоти!

# 633
Честит рожден ден на Магдалена, Калина, Симеон и Самуил! Много здраве и щастливо детство!

Благодаря за пожеланията за моето момиче! Искам да ви кажа, че останахме много доволни- и Йайа, и аз, мисля че и останалите гости. Като се има предвид, че не се организирахме навреме, а оставихме всичко за последния момент. Децата дивяха от 17.30 уж до 20ч, но едва ги накарахме да си тръгнем към 23.30... После Рая игра с подаръците до 01ч. Тя вчера вече беше здравичка, но аз май и откраднах хремата и в 01ч я взех да си лягаме. Заспа, гушкайки един балон с хелий. Два пъти ставах да го свалям от тавана, накрая си го навих на пръста и за около 5мин. тя беше заспала. Днес съм със зверска мускулна треска, защото децата (и майките на малките деца, които горките не можаха да седнат и да пийнат спокойно) бяхме на долния етаж, а другите гости на горния и беше едно търчане... Единственото май беше, че малко позакъсняхме ние с Рая за сладкарницата (добре, че таткото посрещал гостите там), защото тя заспа в 16.30 и в 17.10 трябваше да я събуждам принудително да се обличаме. И докато отидем... ама нищо
Тортата ни беше много хубава, съжалявам, че не и направих по-качествени снимки
Колкото до честитката- да си призная- мислех, че няма да сваря и идеята ми бече да стане картичка за едно момиченце, което на 5 ноември навършва една годинка, но се оказа, че сварих и реших да го оставя за Рая. (а и много си го харесах мечето). Астера, твоята идея от миналата година ще бъде подарена следващата седмица. А за гобленарската тема- не съм за там, там едни сложнотии и красоти се показват, аз съм малко като от часа по труд и техника в трети клас. А сега съм се зарибила с една игла за фъкане да се уча, да видим до къде ще я докарам, и май шиенето ще остане малко на заден план.

Преди малко качих снимките на компа, сега отивам да качвам в снимка.бг и фейсбук, по-късно ще пусна линк (дано имам време де)

Дидипиди, картинката с коня направо ме погълна- искам да съм там сама, на тишина и спокойствие, ама ще е в някой друг живот явно

Пожелавам на всички страхотен ден!

http://diyanakoleva.snimka.bg/children/ch-r-d-raya-2god-29-10-20 … 5285.21224817.big
http://www.facebook.com/photo.php?id=100000073617299&pid=602347#!/photo.php?fbid=170883126257473&set=a.170883109590808.43429.100000073617299
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=170898316255954&set=a … 0.100000073617299

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 17:48 от Didi_83

# 634
Честит празник на всички малки и големи,които пропуснах тези дни  Hug Hug Hug Бъдете много здрави и много усмихнати  Mr. Green

Аз нещо нямам никакво настроение.....от сумати време се мъча да намеря клубче за РД-то ,и мамка му се оказва,че всички са резерве от преди месец ,че и кусур заради "хелоуин" #2gunfire #2gunfire #2gunfire...и в крайна сметка се оказа,че празник за Алето няма да има  Cry...В кущи немога да поканя деца щото Лино спи и следобяда ...абе гадна работа ... Толкова ми е скофтено ,че ми се реве направо  Tired

# 635
  • София
Мимата - ситуацията наистина не е приятна. Защо не го направите малко по-нататък - след няколко дни например. Ние ще празнуваме една седмица по-късно всъщност!

Хайде мами започвайте да казвате за подаръците на дечицата. Кой, какво получи за рождения си ден??? Явявайте се на отчет, че на мен ми се изчерпаха идеите!

Дидеее - моята щерка се подвизава със същите ботуши от 2-3 седмици! Миналата година имаше само бели, но тази година и ние се издокарахме с лилави. Много съм доволна - миналата година не мръднаха и не пропускаха вода! Дано и тази година си заслужат хвалбите!

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 23:14 от Сиската_

# 636
  • София
 Hug за всички празнуващи!

Миме, дано намерите някакво решение за рождения ден на малката!

аз само да се оплача - Ида е болничка. В четвъртък като ми я прибраха от градина ми акзаха, че сестрата е казала да я заведем на доктор, че не й харесва как кашля и аз веднага се юрнах при педка, че беше на смяна. Там чакахме един час, никой не се смили над нас да ни пусне да минем  #Cussing out И накрая педка ме постресна. Принципно само й беше много силно възпалено гърлото + сополи, гърди -чисти, няма хрипове, което било добре, защото новия вирус бил с хрипове, но пък гърлото никак не й хареса. Искаше да й изпише АБ, но аз директно й казах, че дори да го изпише, няма да й го дам, та сега се лекуваме с Хомеожен, Мукоплант и Виброцил ... изписа ни и Тантум Верде Спрей, но майка ми ме наплаши, че при толкова малки деца имало опасност да го аспирира и да се задуши и ме достраша да й го пръскам  newsm78 Вечера уж беше по-добре, чак се замислих в понеделник дали ще може да отиде на градина, но днес кашля много повече ooooh! А ми е толкова нанагорно с двете деца цял ден у дома! Че и няма кой много-много да помага, мъжът ми има разни задачки точно този уикенд и ... утре очаквам главоболието  ooooh!
Диданка, ти май беше писала, че те боли глава. Аз съм така като се преуморя и като ми дойдат в повечко напрежението, липсата на сън и емоциите. От както съм родила почти всеки ден ме боли глава, чак вече посвикнах и не й обръщам внимание на болката  Whistling

сега ви оставям, че да се порадвам малко на дистанционното, и аз съм човек  Embarassed

# 637
Илка,неискам да те плаша,но АБ във вашия случай май не е лоша идея...Малката така се тръшна, Лино нямаше 2м ...и аз се заинатих с Аб и резултата беше,че и двамцата го пиха накрая ,че и инхалатор се наложи да купуваме заради малчо.Толкова малко човече или инхалации в къщи ,или болница...А доколкото знам докато пие АБ не е "заразител",което всъщност на теб ти е важно...Уффф много неприятно,дано минете леко и през това...,че като се сетя какъв ад беше и сега ми се реве  Tired Ще има да ви мисля  Rolling Eyes Це лувки и дано се разминете .
п.с.  Нямам за цел да те плаша,дано си ме разбрала правилно .Само споделям личен опит  Hug

Мимата - ситуацията наистина не е приятна. Защо не го направите малко по-нататък - след няколко дни например. Ние ще празнуваме една седмица по-късно всъщност!

Май,май така ще е и при нас (ама пусто ми се щеше на деня...)

# 638
Ние пък празнуваме утре  Hug Сега чакам да ми изстине блатът, че да го режа и да видя ще имам ли сили да мажа с крем или ще остане за утре тази дейност. Гърбът ми се влошава все повече и повече, май твърде рано се върнах на работа. Едвам гледам, а всичката работа на мен, грам помощ от съпружието няма, само виси по кръчмите. Оплаках се.

Фафи помага, утре ще го вербувам да прави сандвичи  Mr. Green

# 639
Добро утро!

Диде, ще оставя на теб да поднесеш кафето, защото снимките, които намираш са уникални  Hug

Честит рожден ден на Алекс! Да расте жизнено и усмихнато дете, да е добра кака и да помага на мама!

Миме, не се коси излишно за празника. Хубаво е да е на датата, но не е задължително,а и така ще празнувате 2 пъти Simple Smile В началото и аз се бях надъхала за клуб или заведение с детски кът, но сега предпочита аниматори. Мисля, че ще им е по-забавно на децата  Peace

За подаръците - ние и взехме акумулаторно моторче, за мамите от София, има ги на Илиянци за по 50 лв  Peace Други подаръци, които сме си поръчали са кукла тип Бейби борн, детска кухня, прахосмукачка, пералня......ей такива щуртии.

Болничките да оздравяват, нервничките да теглят по една наум и да гледат по-ведро и най-вече гледайте повече себе си! Баби, дядовци, половинки, комшии...да го д........!

Усмихнат ден на всички!  Hug

# 640
  • София
пиша набързо, че голяматамаймуна ми се е увисила на шията и туку ме бута, че й преча да стигне до компютъра. днес май е по-добре.  Praynig милата я мажа с какви ли не бабини илачи, надявам се да се разминем без АБ, защото аз съм алрюергична, майка ми също и има голяма вероятност и децата да я имат тази алергия и не ми се рискува  ooooh!. снощи спахме разделени - аз с малкия в детската стая, а Ида с баща си на спалнята, че по цяла вечер се отвива и ако не е при нас си е мъка по 100 пъти на вечер да надничаш в кошарата завита ли е, но на спалнята ставаме като в дядовата ръкавичка като взема и малкия да го кърмя, та сефтосах детските легла, много са удобни  Mr. Green 3 3тр3ябвгхояуъ

# 641
  • софия
veche sme na 2 godinki i imahme gupon v kashti kato na batkovcite s goliama torta. chestito na vsichki malchugani i kalpazanki. Peace

# 642
ДОБРО УТРООО  Hug ,закуска
Честит празник на всички празнуващи с поводи   bouquet
и нещо за душата

# 643
Честит втори рожден ден на порасналите дечица!!! Много да са здрави, весели, игриви и да радват мама и татко!

Ние сме самички от десетина дни с Андреа и направо ми се стопиха лагерите! Добре, че времето все пак е добре, та излизаме.

Аз съм поръчала за рождения ден едно пони, но съм в чуденка да други подаръци, че после имен ден, Коледа и т.н. Ще следя с интерес какви са вашите подаръци. Знам, че ще се зарадва на кола или камионче, но не знам за колко дълго и вече имаме доста едрогабаритни играчки, та май ще пасувам.

Андреа ака принципно по 1 път, но от скоро по 2-3 пъти по малко. И е голям ужас докато я преобуя, защото още нямаме успех с гърнето.  Embarassed
То са едночасови убеждавания, но тя не иска да бъде облечена, хубаво й е по голи крака да се свира насам-натам за мой ужас.

# 644
Привееет!!!
Честит рожден ден на всички дечиурлига - да са ви живи и здрави калпазначовците и поне мъъничко да слушкат  Mr. Green
Миме, и ние няма да празнуваме на Момо РД-то на самата дата - таткото каза: "МАя няма 40 дни, никакви гости" и аз се съгласих, хйич не ми се ще една сюрия народ да се набута у нас. Та понеже Момо е на 9-ти, а на Мая 40 дни се падат на 16-ти ноември, мислим тогава да черпим и за Момо. Иначе на 9-ти ще сме роднини, но понеже се пада вторник, който може, ще дойде. Не е болка за умиране, важното е да са здрави  Hug
Моята тиква е по-добре, но без кафе не мога, пък и количка си пийвам чат-пат, че иначе съм като муха без глава...
Айде, лек ден, аз отивам да се вихря с прахосмукачката  Joy

Общи условия

Активация на акаунт