Не мога да се отърва от колита

• 398 502
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 570

jasmina_12, хеликобактер е бактерия, която може да е причина за поява на язва, лечението е с антибиотици и доколкото знам по-често е успешно. А ти имаш ли болки в стомаха? Може и да не е това, не се притеснявай предварително.

Armyhousewife, бях споменала на личната лекарка, че се притеснявам да няма проблем с щитовидната жлеза, тя ми вика "мм, глупости"; та не съм си правила таково изследване. А на теб назначиха ли ти лечение, добре ли си сега или трябва да пиеш лекарства всеки ден?

# 571
Заради повишената температура ми изследваха щитовидната жлеза, откриха хипофункция и вече 10г. пия "Еутирокс". Странно е ,че при хипофункция на ЩЖ би трябвало да имам запек, а аз имам разстройство през цялото време и всички ендокринолози казват, че няма връзка между двете неща. newsm78 . Нищо не ти пречи да си изследваш хормоните и без направление, струват към 20 лв. хормоните.

# 572
Заради повишената температура ми изследваха щитовидната жлеза, откриха хипофункция и вече 10г. пия "Еутирокс". Странно е ,че при хипофункция на ЩЖ би трябвало да имам запек, а аз имам разстройство през цялото време и всички ендокринолози казват, че няма връзка между двете неща. newsm78 . Нищо не ти пречи да си изследваш хормоните и без направление, струват към 20 лв. хормоните.

Я за всеки случай отиди и при друг лекар , че мой познат го лекували за гуша , а се оказало , че доктора сбъркал и това му докарало диабет

# 573
http://www.topactualno.com/1904/kabilenski-manastir-negovata-dok … no-lekovita-voda/

Кабиленски манастир и неговата доказано лековита вода

лекувала гастрит

# 574
изследване за халикобактер

Изследването моя лекар ми каза да го правя кръвно. Става за няколко дена.

# 575
Сутринта свърших коркумата . Точно се оказа 30 л. за 15 дни. Свалила съм 1,400 кг. Но само ми е било малко по-топло след ядене

# 576
Свалила съм 15 кг. за 4 м. от както съм на диетата на д-р Джанан Каратай

Мисля , че разбрах нещо : 1 . Не трябва да се яде свинско и глюкоза и да се пие алкохол - увреждат черният дроб , той явно има важна функция , особено , че и жлъчката е там
2. Много е важно рН-то на организма и затова не трябва да се яде захар , нишесте и киселинни регулатари

# 577
t_ , Браво на теб! 15 кг. звучи сериозно.  Надявам се, че и се чувстваш по-добре! Поздрави!

# 578
http://www.consmed.ru/proktolog/view/94457/
МАСЛЯНИСТЫЕ ВЫДЕЛЕНИЯ ИЗ ЗАДНЕГО ПРОХОДА

Значи за колит и всякаква риба не става .

---------------------------------------------------------------------
 Четох за етерични масла и отделих тези , които ще помогнат при колит :

соево масло , анасоново масло , масло от грейпфрут , канелено масло , ленено масло , масло от маточина , ментово масло ,
портокалово масло , масло от риган , розово масло , масло от хвойна , масло от морков , масло от черен сусам , сусамово масло ,

# 579
Аз пък разглеждах и други форуми и един човек се похвали, че от както започнал да яде горчица с хрян много добре се чувствал, в смисъл, че нямал много подуване и газове. От няколко дена и аз пробвам, но за сега не усещам подобрение.

# 580
Аз пък разглеждах и други форуми и един човек се похвали, че от както започнал да яде горчица с хрян много добре се чувствал, в смисъл, че нямал много подуване и газове. От няколко дена и аз пробвам, но за сега не усещам подобрение.

Хряна и синапа са полезни , обаче Е-тата им убиват полезното

# 581

Изгледайте го . особено що се отнася до глутамина .

# 582
При мене си е на нервна почва до голяма степен. Чудих се някой от всички дали е изпитвал благоприятен ефект от невролаксина на Тошков?

# 583
Явор, не знам дали е това или съвпадение, но тези дни пия чай от маточина и съм неузнаваемо добре с колита, чак не смея да се похваля  Simple Smile

Чаят от маточина успокоява, така че логично, може да ти помогне с колита  Peace

# 584
Мерси много !

Общи условия

Активация на акаунт