Не мога да се отърва от колита

• 400 389
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 810
Спомням си, че ти беше с моите оплаквания, оправила си се от антибиотика, по-скоро, отколкото от пробиотика. Можеш ли да ми кажеш кой антибиотик си пила, моля. Да не би да те мъчи апандисит?

# 811
Да, точно антибиотици и особено противовъзпалителни нестероидни ми оправяха от раз червата  Peace Пиех ги по други поводи и забелязах това като странично явление.

Благодаря ти, че ми напомни  Simple Smile

Пила съм Аугментин, пила съм Фламексин-добре ми се отразяваха.

Не съм се оправила - спра ли да ги пия, пак си почва същото  Confused

Всъщност аз рядко пия лекарства, така че това е било 1 път годишно примерно  Peace

Като разсъждавам-колитът е възпаление на дебелото черво май, така че логично е да помагат дори и тук противовъзпалителните или греша  newsm78

Кажете за симптомите - има ли някой подобна тежест вдясно долу?

# 812
Аз съм имала такава тежест, типична при СРДЧ. Повлиява се при дълго лечение.
Тъпи, смъкващи болки и не можеш да обясниш какво те боли. Практика е да се обиколят всички доктори и накрая си пак с болките си и с торба лекарства, докато само си отшуми. Фактор е и наличен запек за тежестта.
Ако беше ингвинална херния, мисля че има явни показатели за нея и хирург не би сбъркал, ако се касае за това, доколкото съм чувала. Друг вид херния, като шпигелова, е по-трудна за диагностика, но за ингвиналната уж казват, че лесно се разпознава, а и има типично издуване при нея.

И последно, може и към невролог да се насочиш. Нерядко при размествания и изкривявания в таза и кръста, болките изхождащи от дебелото черво са още по-явно изразени, поради смъкване.

# 813
Кливия, кой антибиотик пи последно? Аз мисля, че грешим като пием пробиотик, защото пак се развъждат бактериите.

# 814
А някой пробвал ли е Комфортекс ? Четох, че е на билкова основа.
преди месец и нещо приемах комфортекс от него не се подувах чак толкова много но се уригваха на кюфтета или нещо по гадно и доктора ми го спря, сега ще започвам прием на лактакеър дейли на сама глава защото се изморих да ходя по лекари без никакъв ефект 

# 815
Здравейте, сигурно ме помните отпреди  Simple Smile

Наскоро нещата се влошиха след прекарана инфекция с повръщане и диария. Дълго не искаха да отшумят проблемите, после пих пробиотик и стигнах чак до запек /  Shocked това след 5 годишен колит с разстройство/.

Притеснява ме обаче друго и затова искам да ви попитам и вас: от месец имам долу вдясно тежест, не болка, а само тежест. Все едно нещо се мести там, неприятно е. Тръгнах по лекари-гинекологът казва-няма нищо, хирургът казва-може и да е ингвинална херния, гастроентерологът казва-дебелото черво е, не си за хирург  ooooh! Та, трудно ми е вече да взема решение, а не искам пак да минавам на гастро, колоно и прочие.

Някой има ли подобни проблеми като мен, четох, че често бъркат дебелото черво с херния. Аз нямам нищо изскочило никъде. Не през целия ден, а като цяло следобед и вечер имам тази тежест и неприятно чувство долу вдясно.

Благодаря ви предварително за отговорите!

Най-вероятно е джоб . Може да има газове щом се мести . И докато не се скъса няма да се оправи и лекар няма да помогне .
Предлагам да : се пие повечко топла вода ;топла вода със сода сутрин и вечер ; упражнение въртене на обръч и коремни преси ; безвъглехидратна диета и никакви емулгатори ( защото те са причина за образуване на джобовете)

# 816
Кливия, аз имам почти същите оплаквания като твоите с бонуси към тежеста и дискомфорта вдясно.Имам и болка и то доста силна,на моменти като пререже не се търпи.Повечето време е търпимо ама среже ли..... И аз като теб обиколих няколко доктора - хирург,гинеколог и отново при гастроентеролога / имам язвен колит/.Всеки ме прехвърля при другия - не е за него. И така си го търпя вече доста време. Ако намериш лек пиши !

# 817
Аз съм с подобна тежест(натиск) и не мога да обясня къде е точно...Мислех пикочен мехур или матка-гинеколога каза,че ми няма нищо.От притеснение цикъла ми едва след прегледа дойде.Какво ли не изчетох.Тежеста при мен е в средата на нещо,но не мога да определя.Пия пробиотици,имам гастрит и колит,преди дни бях и с раздразнени черва Sad  Мисля,че е дебелото черво.Умирам от страх вече,не знам какви лекари да посещавам,а и съм с бебе,което няма кой да гледа за да отида на преглед.Кошмарно е положението вече. Cry

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 20:47 от Bandida

# 818
  • Бургас
Аз съм с подобна тежест(натиск) и не мога да обясня къде е точно...
Преглеждал ли те е гастроентеролог, да не е от дванадесетопръстника? Добър лекар само с едно натискане ще разбере дали там е проблемът.
От него също се получава болка и тежест вдясно, които понякога е трудно да бъдат точно локализирани без помощ от лекар.

# 819
Работата е там,че никакви болки нямам в момента,само тежеста.Четох такива гадости,че съм в шок.Гинеколога натиска,но не ме заболя нищо.Явно ще трябва да намеря добър гастроентеролог и да видим какво се случва,преди да полудея. #Crazy

# 820
  • Бургас
Работата е там,че никакви болки нямам в момента,само тежеста.
Да, понякога е точно така и като натисне където трябва гастроентерологът и разбираш, че и боли, не само тежи.

# 821
Благодаря  Hug

# 822
Ще се радвам да споделя с вас как изчистих т. н. колит.Западната медицина нехае за това състояние, не и се занимава да открива причинителя.Търпях го 25 години, защото ми казваха да спазвам това или онова и "ще се оправиш" - да, ама не!!!
   Докато при небрежен разговор с хомеопат позната, тя предположи, че се касае за паразити, които ми правят  проблеми с подуване и остри колитни кризи, от които чак ме избиваше пот- толкова бяха болезнени и ме караха да стоя клекнала поне 15 мин., докато отшумят.Да не се отплесвам- тя ме прати да се тествам и с резултатите да мина през кабинета и.Тук е редно да спомена, че тестът е чрез прибор за компютърна диагностика на здравето- биоскенер, но не от тези, китайските, които са разпространени повече.Руска разработка и апарат.Еми...само това не бях опитвала, та отидох, откри операторът два паразита и гъба Албиканс в стомаха ми- кой знае от кога са си правили пиршества там за моя сметка.Даде ми каквото от него можеше да ми свърши работа, прати файла с резултатите до мейла на тази моя позната- хомеопат, и аз след седмица отидох и при нея.Но още същата вечер, след теста с апаратурата, това, което той ми даде, подейства и за пръв път от години, вечер коремът не ми бе като на баскетболна топка-твърд и издут.После подкарах и 3 месеца хомеопатия, почти никаква диета, само намалих рязко млечните продукти, защото се оказа, че съм имала лека форма на алергия към тях и те също са причинявали дискомфорта в корема ми.Вкратце- изчистих се с хомеопатия, клеева тинктура, пробиотици и...заредена от апарата вода- за 3 месеца, и вече 2 години съм с плосък като на момиче корем.Само дето не съм момиче и имам тамън 3 коремни отворени операции вече.Няма да споменавам имена, за да не правя реклама.Всеки сам за себе си е добре първо да отрие причинителя и да атакува него.Да се самолекуваш и измъчваш с диети- без точна диагноза, може понякога да даде и отрицателни резултати.Сега ям без ограничения дори млечни протукти, проблем- никакъв.Надявам се да съм светнала леко в тунела, ако имате нещо да питате- насреща съм.Не правя реклама на нищо, споделям и се надявам да помогна с това споделяне.Успех на лекуващите се!

# 823
Сподели имена, моля! Мисля че тук всяко лечение довело до излекуване, едва ли някой ще счете за реклама.

# 824
Сподели имена, моля! Мисля че тук всяко лечение довело до излекуване, едва ли някой ще счете за реклама.
   Споделям-навярно този скенер го има и в други градове - Имаго Сенситив се нарича.Той ми засече паразитите и гъбата в стомаха, после Иван Цветков- така се казва човекът, който ме прие и тества, ми зареди вода-спрямо това, което е открил.Нямам по-научно обяснение как водата- минерална бутилка неотворена, беше заредена и вече лековита, но реших да пробвам да я пия, като той ми каза как да я разреждам, а не от бутилката.Случайно попаднах на това- отпреди две години пак е писано в друга тема , явно сме били при един и същ хомеопат- "Здравейте,
влязох и се зачетох в темата, с надеждата да открия споделено ефикасно и изпробвано средство за изчистване на детски организъм (на двегодишно) от паразити...
Имам две деца.
Случи се така, че в началото на седмицата заведох голямата ми дъщеря (на 5 години) на биорезонансна диагностика с апарат Сензитив имаго.
След изследването в заключението ..... се оказа, че дъщеря ми е Sad много гостоприемна...
Стафилококи, стрептококи, салмонела, ешерихия коли, инвазия глисти... списъкът е дълъг.
Купихме веднага Paraprotex - по съвет на човека, който прави изследването и записахме час при д-р Юрукова за вирусите и бактериите -тях ще чистим с хомеопатия. Това хапче - Paraprotex - е на билкова основа и въпреки, че не е химия, не е препоръчително за двегодишната ми дъщеря... Изчиствало паразитите и глистите и след това се правел само профилактичен курс, за поддържане на чиста среда в организма..

Пиша, защото първо - искам да дам съвет на всички, които като нас, минаха през много лаборатории и изследвания и се оказаха с "отрицателни" резултати и въпреки това със симптоми за паразитни инвазии и, на второ място с въпрос - може ли някой да ме посъветва как да изчистя организма на малката ми дъщеря...>?
По повод първото -- съветвам всички да потърсят биорезонансен скенер Имаго сензитив - само той улавя паразити, вируси, бактерии и алергии - не е реклама, не работя за някого, а помагам със споделяне на информация, до която трудно стигнах и аз.".
 Д-р Юрукова или Цветков едва ли имат нужда от реклама, чака се и за двамата доста, докато те приемат, но аз си дочаках и си заслужаваше.Каквото и да съм похарчила, то е инвестиция за здравето ми без никакви странични ефекти- както е при Западната медицина доста често.Ако сте от друг град, търсете освен този скенер и читав хомеопат, който да изчиства от организма това, което апаратурата вече е засякла.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт