Не мога да се отърва от колита

• 398 679
  • 1 018
  •   2
Отговори
# 90
Правих японското упражнение резултата е : 3 см. в талията и - 200 гр. за 10 мин.
Днес пак ще го направя и ако резултатите са добри ще ви съобщя .

# 91
  • София
gaaalka, за всеки случай направи фецес изследване за кандида в червата.

# 92
Zdravei Prizma ti pravil li si takova izsledvane newsm78

# 93
Здравейте, тъкмо мислех да питам страдащите от колит дали сте си правили тест за непоносимост към глутен (защото попаднах на информация, че двете заболявания се бъркат често), но реших първо да хвърля едно око на диетата по-горе и изненадааа  Laughing ... без млечни и без пшеница  Laughing ... ще вземам теста... поне да се изключи едното...

# 94
Здравейте, тъкмо мислех да питам страдащите от колит дали сте си правили тест за непоносимост към глутен (защото попаднах на информация, че двете заболявания се бъркат често), но реших първо да хвърля едно око на диетата по-горе и изненадааа  Laughing ... без млечни и без пшеница  Laughing ... ще вземам теста... поне да се изключи едното...

Какво представлява този тест? Може ли повече подробности относно това изследване, тъй като и аз имам проблеми с консумацията на храни съдържащи глутен.

# 95
Става въпрос за кръвен тест в домашни условия, понеже при нас не са и чували за изследване за непоносимост към глутен и ми е далеко да ходя в София например... ще взема два такива и ще пробвам и мене си и мъжо, пък да видим. Има ги в Германия, но в момента не мога да кажа цена, че не помня, ако те интересува ще погледна и ще кажа.

# 96
Става въпрос за кръвен тест в домашни условия, понеже при нас не са и чували за изследване за непоносимост към глутен и ми е далеко да ходя в София например... ще взема два такива и ще пробвам и мене си и мъжо, пък да видим. Има ги в Германия, но в момента не мога да кажа цена, че не помня, ако те интересува ще погледна и ще кажа.

Наистина тук в България няма информация за такива тестове, които да се използват в домашни условия. Ще изчакам още малко и ако все пак не намеря, ще ви пиша за да уточним как мога да си го поръчам от Германия.

# 97
  • Бургас
Аз в Бургас ходя при една лекарка, която има специален апарат, с който освен за заболявания, може да ти определи и храните, които са неподходящи за теб. И това без игли. Ако някой се интересува да ми пише на лични за повече информация.

# 98
Аз в Бургас ходя при една лекарка, която има специален апарат, с който освен за заболявания, може да ти определи и храните, които са неподходящи за теб. И това без игли. Ако някой се интересува да ми пише на лични за повече информация.

Благодаря за информацията!

# 99
# 100
 Аз съм с диагноза Хроничен спастичен колит.Дадоха ми Дуспаталин за 1 месец,но ефект-никакъв!Пак ще трябва да се ходи по доктори!  Crazy

# 101

Напоследък и аз все по-често чувам за лечебните свойства на содата. Използва се както с козметична цел, така и за лечение в домашни условия на някои здравословни проблеми. Аз лично не съм прибягвала до този метод, поради това че не мога да понасям вкуса на содата. Ако има някой който се е възползвал от този начин за облекчаване на симптомите на колит, ще се радвам да сподели мнението си!

# 102
  • Бургас
Баща ми пие сода за киселини и казва, че много му помага.
Чувала съм, че се отразява добре и на кожата, използвана като пилинг за лице.

# 103

Напоследък и аз все по-често чувам за лечебните свойства на содата. Използва се както с козметична цел, така и за лечение в домашни условия на някои здравословни проблеми. Аз лично не съм прибягвала до този метод, поради това че не мога да понасям вкуса на содата. Ако има някой който се е възползвал от този начин за облекчаване на симптомите на колит, ще се радвам да сподели мнението си!

От понеделник пия на върхът на ножа разредено в 1/2 к.ч. топла вода сутрин и вечер преди хранене  . Не мога да разбера още дали помага , защото карам и пречистваща диета с мед и чай и правя японското упражнение и ластичен колан нося през целият ден през 2 дни вземам и по 2 бизалакса   . Свалих 6 кг. но талията ми е все още огромна там само 10 см. Стомахът ми е хлътнал , а щембето си го държа с ръце и нещо тупа вътре , не мога да разбера дивертикул ли ще се отлепя или са газове .
И аз не обичам вкусът на содата , но трябва да опитам 

# 104
От приема на Бизалакс не получавате ли болки в корема. Мисля, че доста често използвате това лекарство, а организма свиква с него и не е препоръчително да се приема с такава честота. Всъщност вие защо го пиете за проблеми с колита или като диуретично средство за отслабване?

Общи условия

Активация на акаунт