Не мога да се отърва от колита

• 398 729
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 75
Болките ми не са постоянни,колкото повече мисля за това толкова повече ме боли,възможно е да е на нервна почва.Ходих на генеколог-нищо ми няма,на гастро-също каза че няма нищо до толкова до колкото видя на ехографа и той каза ,че е възможно на нервна почва да е. Болката ми е точно над срамната кост,като по време на цикъл , всяка жена знае каква е. Вече незнам какво да мисля.
здравей гала аз имам същия проблем болки в срамната кост ходих на гинеколог,уролог,гастро и на мен нищо ми няма аз мисля че е на нервна почва и също може да ме помислиш за луда боли ме преди заметресение сега последно ме болеше когато имаше заметресение даже и днес е имало в перник

# 76
  • Бургас
Много "обичам", когато лекарите оправдават некадърността си с думите "На нервна почва е сигурно". Явно масово хората са разни параноични откачалки  Mr. Green

# 77
Много "обичам", когато лекарите оправдават некадърността си с думите "На нервна почва е сигурно". Явно масово хората са разни параноични откачалки  Mr. Green

За съжаление все повече попадаме на лекари, които поставят диагноза като причина за това изтъкват стреса и нервното напрежение.

# 78
  • Бургас

За съжаление все повече попадаме на лекари, които поставят диагноза като причина за това изтъкват стреса и нервното напрежение.

Да, да не говорим и че лекарите въобще не са гъвкави що се касае за новостите в медицината.
Ама какво ли се чудя, като преди месец давах акъл на известна лекарка как да се пребори с предменструалния синдром  Laughing
Истината е, че ние трябва да си се образоваме - най-малкото, за да се усещаме, когато лекарите ни говорят глупости.

# 79
Забелязвам, че все повече хора започват да се интересуват от здравето си и четат такава литература било то в нета или някъде другаде. Дали е за добро или лошо, факт е че понякога можем да намерим много полезна информация относно заболявания и симптоми, които ни вълнуват. И всичко това до известна степен се дължи точно на такива лекари, които мънкат и не знаят за какво става въпрос.

# 80
За язви,гастрит...-чай от сладък корен,прополис,пр. мляко с куркума.Изпитано от мен.Чая много бързо ми помогна.

# 81
За язви,гастрит...-чай от сладък корен,прополис,пр. мляко с куркума.Изпитано от мен.Чая много бързо ми помогна.
Това за куркумата не го вярвам  . От преди 3 години чух , че куркумата смъквала килограми и от тогова що куркума и къри съм изяла .... А нито килограми смъкнах нито от проблема с дебелото черво ме предпази ... Sad

# 82
Това за куркумата не го вярвам  . От преди 3 години чух , че куркумата смъквала килограми и от тогова що куркума и къри съм изяла .... А нито килограми смъкнах нито от проблема с дебелото черво ме предпази ... Sad

Под каква форма приемахте куркумата, имам предвид като чай, подправка или под формата на таблетки? Възможно е да сте попаднали на ментета, които се разпространяват в търговската мрежа.

# 83
На парчета-стържа я,и на прах .Чая от сладник най-бързо ми помогна.Към t_-първо търси причините.Вероятно лош метаболизъм или хормонално.Та не са виновни куркумата и кърито Laughing

# 84
  • Бургас
Качеството е наистина важно. Да допълня, че и канелата има добро действие върху СЧТ.

# 85
Качеството е наистина важно. Да допълня, че и канелата има добро действие върху СЧТ.

Да, скоро четох един материал, че канелата е обявена за най-полезната съставка. Ето самия материал: http://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8 … D0%B2%D0%BA%D0%B8

# 86

Под каква форма приемахте куркумата, имам предвид като чай, подправка или под формата на таблетки? Възможно е да сте попаднали на ментета, които се разпространяват в търговската мрежа.

Като подправка я приемам - харесва ми . Четох , че се яде по 1 ч.л. на ден , не повече . Обече лечебни свойства не съм усетила . Не е менте на куркума си мирише . А също много харесвам кърито на "Kapetanis" и подправка за скара в едни  кутии със зелено .
Днеска си мислих от февруари да започна пречистващата диета с мед и чай .

# 87
http://uyutnidom.com/dieta-i-fitnes/xudeem-po-yaponski
Худеем по — японски

Попаднах на това . Идеята ми е , че след като при този метод всички органи започват да работят по-добре , защо да не се отнася и за гастрита и колита

# 88
Zdraveite vsichki.Ot dva mesetca sam s diagnoza xronichen kolit.Yjasa zapochna minalata godina prez Avgyst kogato s maja mi i deteto bqxme na pochivka v BG. :crazyeyes:Poslednata sedmitca predi da letim obratno obqdvaxme v edno kraipatno zavedenie i polovin chas sled tova vsichko zapochna da izliza otgore i otdolo Embarassed.Pomislix si sigyrno e virys i taka na imodiym i glad obratno v London.Taka 2 mesetca kato edna sedmitca xodix na rabota a na drygata polovinata bqx vkashti.Beshe nqkakav koshmar slizax ot spirka na spirka da polzvam 00 Cry.Zapochnax da se straxyvam kato patyvam i kato tragnex kam metroto me svivashe stomaxa vednaga.Xodix na lekar 2 pati i nishto.Edna sabota si kypix bilet i obratno v BG.Tam xodix v Sofia v Ivan Rilski za 3 dni kato mi napravixa kolonoskopia, exograv,krav i yrina.Mnogo se razocharovax che ne zapochnaxa nqkakvo lechenie a samo mi izpisaxa Meprezor i Lactoflor,kato lekyvashtia kaza edna sxema a dotcentkata na otdelenieto dryga.Ot tam pri moeto GP kato tq mi izp. spazmomen.Sega sam gore dolo po dobre no kato xapna neshto po razlichno ot kartof,oriz i shynka s prepecheni filiiki stava strashno.Ne sam xapvala kiselo i prqsno mleko ot okolo 3 mesetsa i ne smeq zashtoto polychavax strashni krizi.
Molq vi pishete mi kakva dieta spazvate?

# 89
Zdraveite vsichki.Ot dva mesetca sam s diagnoza xronichen kolit.Yjasa zapochna minalata godina prez Avgyst kogato s maja mi i deteto bqxme na pochivka v BG. :crazyeyes:Poslednata sedmitca predi da letim obratno obqdvaxme v edno kraipatno zavedenie i polovin chas sled tova vsichko zapochna da izliza otgore i otdolo Embarassed.Pomislix si sigyrno e virys i taka na imodiym i glad obratno v London.Taka 2 mesetca kato edna sedmitca xodix na rabota a na drygata polovinata bqx vkashti.Beshe nqkakav koshmar slizax ot spirka na spirka da polzvam 00 Cry.Zapochnax da se straxyvam kato patyvam i kato tragnex kam metroto me svivashe stomaxa vednaga.Xodix na lekar 2 pati i nishto.Edna sabota si kypix bilet i obratno v BG.Tam xodix v Sofia v Ivan Rilski za 3 dni kato mi napravixa kolonoskopia, exograv,krav i yrina.Mnogo se razocharovax che ne zapochnaxa nqkakvo lechenie a samo mi izpisaxa Meprezor i Lactoflor,kato lekyvashtia kaza edna sxema a dotcentkata na otdelenieto dryga.Ot tam pri moeto GP kato tq mi izp. spazmomen.Sega sam gore dolo po dobre no kato xapna neshto po razlichno ot kartof,oriz i shynka s prepecheni filiiki stava strashno.Ne sam xapvala kiselo i prqsno mleko ot okolo 3 mesetsa i ne smeq zashtoto polychavax strashni krizi.
Molq vi pishete mi kakva dieta spazvate?

По принцип се препоръчва да се яде това , което не предизвиква дразнение и за всеки е индивидуално . Попаднах на един материал в който пишеше , че само кисело мляко с лактобациликус булгарикум  може да се яде от млечните всичко друго и най-вече прясно мляко и сирене не трябва да се яде . Също и бобови храни . И най вече тлъсти меса само риба или малко пилешко - за свинско забрави .
Много се изненадах за сиренето , защото не ям месо и риба и няма какви други белтъчини да ям , но се оказа вярно .
Също не трябвало да се ядат цитруси , банани и ябълки .
Но навярно се отнася за сурови , защото си правих компот от киви и друг от лимон нямах проблеми .
Както и по-горе казах по 1 чаша чай от копър (има го по аптеките , видях вече ) и на всяко хапване по много джоджен . Също и ментов чай .
Също така и ластичен колан .
Също масаж на корема с отворена длан по посока на часовниковата стрелка колкото пъти се сетиш .
И това е само за облекчаване на състоянието , а дали ще мине зависи от организма . Не ходи повече на доктори , те нито знаят от какво се получава нито знаят от какво може да мине .

Общи условия

Активация на акаунт