Не мога да се отърва от колита

• 400 466
  • 1 018
  •   2
Отговори
# 855
Направих един курс сок от нони. Съчетан с прием на пробиотици (в двойно по.голямо количество, от предписаната на опаковките дневна доза) се избавих поне от болните, зверското подуване и неколкократна дефекация ежедневно. Трябва обаче наистина режим за цял живот.

# 856
хора при колит (спастичен) нормално ли е цялата лигавица да е леко зачервена на червото, че уж това е равносилно на възпаление пък спастичен колит е СРДЧ ?

# 857
Здравейте мили хора!
Искам да попитам преди година имах възпаление от стрес ли от кво ли на дебелото черво усещаше се направо.Ходих пролетта на гастро правихме кръв проба и ехограф каза ми недоизлекуван ентероколит!Даде спазмомен,флажил и лактофлор,пооправих се но на моменти ме боли главата подуто усещам под ребрата горе не ме боли от 2 месеца постоянно имам кашави.....ям ли мляко,извара,кисело мляко веднага силен позив за дефекация.Тва какво е според вас?

# 858
Какви ти бяха резултатите на кръвните изследвания, в такъв смисъл ентероколит на ехограф не се диагностицира защото червата са кухи и не се виждат. Може да види евентуално нарушена моторика предполагащо за функционално нарушение. Пък и лекарствата дето ти изписват са точно за функционално нарушение. Къде под ребрата имаш бодуто и те боли от коя страна?

# 859
Точно в средата под последните ребра,слънчевия сплит дето се намира,и като го натискам с пръст при всеки натиск пука нещо вътре.Резултатите от кръвните бяха при личния и са наред,и като взема дълбоко въздух припуква веднъж и като издишам пак веднъж.Странно след ядене веднага усвщам тежест като все едно съм преял и вечно кашаво изхождане кога малко се стегне но абе като едро смляна лютеница!Ужас

# 860
стомах.... може да е хиатална херния макар че се съмнявам. Отиди на гастроентеролог, иначе за стомаха аз взимах ранитидин, много помага. Хиатална херния се диагностицира предимно с бариева каша но има и тестове които можеш да направиш. Лягаш и дишаш дълбоко ако ти се издува само корема а не гърдите при дишане можеш да имаш нещо такова. Успех!

# 861
Понякога все едно ми прескача сърцето усещам че сишам все едно е в корема

# 862
Слушайки те де сещам че може и от нерви да е..

# 863
Да когато съм под напрежение е твжестта но какво в тогава това нещо,кашавите изпражнения всеки път.. Когато сменя обстановката мисля че се оправя всичко...единствено при натиск това пукане си остава.С прекарано ПР СЪМ и ми е като замаяно на главата следобяд и вечер

# 864
Ясно... Отиди на психиатър не си губи времето с лечение на болести които нямаш. В смисъл нищо страшно нямаш очевидно. И от ендоскопски изследвания няма смисъл.

# 865
Ходих на психотерапевт и оправих състоянието си но това.....добре всичко се обеснява но кашавите изпражнения защо и припулването,реално ги има?!

# 866
Ходих на психотерапевт и оправих състоянието си но това.....добре всичко се обеснява но кашавите изпражнения защо и припулването,реално ги има?!
Срдч... Кашавите изпражнения са заради нарушената чревна моторика зарафи нарушена вегетативна нервна система. Когато имаш заболяване от нерви това не означава че си го въобразяваш. Това означава че имаш реални функ. Нарушения и симптоми без органно увреждане. Не се самонаблюдавай много... Психотерапиите са вятър работа. Психиатър изписващ лекарства ти трябва.

# 867
Ходил съм даваше ми деанксит,грандаксин но нищо от хомеопатията и терапията се оправих с пр,приятелю моля те знам че ако спра да се самонаблюдавам ще се оправя,дай ми някои напътствия как да се справя,моля те и аз съм човек.

# 868
Ходил съм даваше ми деанксит,грандаксин но нищо от хомеопатията и терапията се оправих с пр,приятелю моля те знам че ако спра да се самонаблюдавам ще се оправя,дай ми някои напътствия как да се справя,моля те и аз съм човек.
Приятелю станеш ли като мен вече няма да си човек... Колко време пи деанксит и в каква доза.? Трябват ти по хубави лекарства от деанксит и евентулно успокоително.от коя болест по-точно те е страх??? Симптомите ти са изключително неспецифични.

# 869
Когато остана сам вечер трудно заспивам,перфвкционист съм,срамувам се от хората,да ги гледам в очите да общувам,вече не ме е страх от смъртта,просто това напрежение трябва да разбера как да го оправям и ти си прав когато спра да мисля затова се оправям етто мамка му сега и стягането изчезна.

Общи условия

Активация на акаунт