Отговори
# 675
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДРЕА, НИКИ И СТЕФЧО! ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ПОСЛУШНИ!   bouquet

# 676
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МИТКОВЦИ, ДИМИТРИНКИ И ПРОЧИЕ ПРОИЗВОДНИ! ДА СА ЗДРАВИ, ЗДРАВИ И .... ОЩЕ ПО-ЗДРАВИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!   bouquet

# 677
  • София
Дита, най-вероятно селските рейсове спират на Шел . това е бензиностанцията точно срещу Джъмбото. Навремето ( по данни на приятели ) вървеше един рейс 90 - обикаля селата в тоя район - посока Ботевграската магистрала. Можеш да слезеш с Герена с някой оранжев трамвай ( това е кодовото им наименование на Редута  Mr. Green)- май 22 ходеше по Ботевграско. Ще проверя и ще ти пиша след малко. Та него го хващаш от Янко Сакъзов ( трябва да се върнеш на него, но освен пеш, не виждам друг начин) или да отидеш към Герена ( автогарата, или посока пожарната - пиша ти ги така евентуално ако питаш за ориентир някой наооколо ). Реално трябва да се предвижиш до моста на подуене ( този посока Ботевграско шосе ) и на спирката след него можеш да хванеш 90-ката.
Малко е трудно да ти го разасня, дано ме разбра. Не съм пътувала с рейсове, та ще ме извините......Ако бях свободна по това време, най-лесно щеше да ми е да те закарам  Mr. Green, не съм била в Джъмбото само от неделя ....

УУУУУу, то верно Димитровден ( Ели  Heart Eyes   bouquet )
Айде, да сте живи здрави всички празнуващи  Hug

# 678
Честит празник на всички, които празнуват днес имен ден!
Да сте живи и здрави, много обичани и обичащи!

# 679
  • София
Благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug Изкарахме страхотен рожден ден, вчера релаксирахме и днес пак празнуваме - имаме тенекиена сватба  Simple Smile Да ви почерпя :

Честито на всички именици!

# 680
Честит имен ден на Митко на Скреч и на Митето на Маруся! Да са живи и здрави, много добрички и послушни! Весел празник!

Честит празник на всички празнуващи на този ден!

Да са живи и здрави всички празнували дечица и техните мили майки, които съм пропуснала да поздравя на рожденните им дни! Радост, щастие и здраве пожелавам на всички!

Хубав ден!

# 681
Жу, честита тенекиена сватба! Обичайте се силно и страстно! Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС - МАЛКИ И ГОЛЕМИ! Hug

Кате, благодаря ти, много сложно ми звучи  Mr. Green, но ще си го принтна и ще си нося обясненията с мен. А с такси дали ще ми излезе златно? newsm78 Има шанс еда приятелка да ме закара до там, ако стане така ще е супер. Simple Smile

Момичета, понякога си мисля, че сега ми е най-трудно със Симона...ужасните две,оооооо, тези ужасни две!! Tired До преди малко рева ЕДИН час за баща си, при условие, че всеки Божи ден от както се е родила знае, че той ходи на работа. НЕ! Реве и нищо, ама нищо не я успокоява или разсейва...Няма да ходи на градина днес, аз ще я гледам до 10ч, после баба й, изобщо един нормален ден...най ме притеснява това, че преди можех да я успокоя, да я разсея, сега наистина нищо не възприема в такива ситуации. Tired Станала е адски упорита, инатеста до истерии! Shocked Науми ли си нещо...жална ми майчица....Сега от толкова рев заспа. Crazy Никога не й угаждано ей така да не реве...обяснявам защо не може дадено нещо да се случи, опитвам се да се мотивирам пред нея простичко и ясно....не. Не и не. Реве та се къса. Гледам и да не расте заобиколена само от "сега това не може..." , " не прави това", " не, не пипай"....идея си нямам къде греша... Tired

Наоплаквах ви се, но си знам, че ще ме разберете. Hug

# 682
  • София
Ditta, погледнах в сайта на хотела пише , че Стадион „Герена" е само на 300 м от хотела - това ще рече че ако стигнеш до там пеш - има спирка на въпросния рейс 90. Но може би само с питане ще стигнеш до там  Rolling Eyes

# 683
  • София
Ехооо  Hug

Честит Имен ден на Митковците ни
/и на майките им Скреч и Маруска   bouquetnewsm51 Tada baloni

Честит празник на Жу
/ама сте си ги наредили, де  Laughing/-
да се обичате още дълго и страстно  Two Hearts Two Hearts  loveuuu 1dating

Дитка, точно теб няма да те пожалим, че нали си скорпионче и си била същата като малка  smile3534.
След малко ще се заема с твоя Джъмбовски случай, че не разбрах защо те пращат на входа/изхода на София, ами не си дойдеш до централния  newsm78

Галакси, много весели и хубави снимки  Hug.А намерихте ли квартира?Или спряхте да търсите?Нещо изгубих какво стана с това  Laughing

Момичета, трябва да поработя спешно, след малко ще попиша  lovekiss lovekiss lovekiss

# 684
  • от Луната
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес

bouquet  bouquet  bouquet

Жу, на вас пожелавам още много семейно щастие и все така влюбени да отпразнувате и диамантена сватба  1dating

# 685
  • София
Хайде, пак аз  newsm47

Не ми беше до писане тези дни, че успях да разболея и Алекс и прекарахме два дни в даване на лекарства и налагане с кърпи.В неделя беше с около 40 градуса почти десетина часа, побърках се, дадох всичко, което се сетих, зарязах и хомеопатия, и бабини илачи и само исках да падне пустата температура.Та постът ми от преди няколко дни как вече съм спокойна като се разболее, може да не се брои  Embarassed
Днес е по-добре, дано всичко вече е наред.

Маман пристигна сутринта /да ми е жива и здрава, милата, че я ползваме на повикване  Heart Eyes/ и го пое тя, а аз съм на работа.Той я посрещна с "бабо, отивай си в Русе", на нея и стана гадно, ама какво да го правя?Гаднярче малко, а мен снощи ме заплашваше, че от днес ще спи с баба си  Joy Joy

Дитка, за Джъмбото:
наистина физически ще си по близо до новия магазин, но според мен е по-добре да слезеш до този на бул.България.Има транспорти на 5 минути /първо с тролей 2 до НДК и след това с трамвай 7/, максимум до 40 минути ще си там.А вероятността да чакаш някакъв междуселски автобус, който минава поне на час, е голяма.Това е за варианта с градски транспорт, ако намериш кола, вече няма значение  Laughing

Жу, абе Стефчо много е пораснал, преди малко гледах снимките ви  Heart Eyes./По вашия проблем с тоалетната не мога да се изкажа, а все ми става мъчно като пишеш./

Е, пак трябва да прекъсна, то човек ще си забрави приказката, значи  Laughing
Лек ден и целувки!

# 686
Честит имен ден на всички честващи празника!
Баща ми е именник и много щастлив, че Ники сутринта пръв го поздрави Simple Smile
Таш - много съм щастлива, че вече ви е минало неразположението, какво се ядосваш за болестите, ние се въртим и в нас в омагьосан кръг. Прегръщам ви силно бръмбарчета Simple Smile
Дита - щом е инат - познато ми е. Успех с пътуването до Джъмбо, аз ходя само с кола и то 1-2 пъти годишно Simple Smile на неудобни места са ми.
Жу - честито и от мен.

П.П/ Таш - отказахме се да местим преди зимата квартирата, отстъпиха мако в наема, на пролет ще мислим, живот и зраве, спокойна ли си вече?

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 14:16 от Galaxy_26

# 687
Ташче, радвам се, че сте по-добре. Симона беше със също много висока Т 2 дни. Стигна до 39.7 и после между 38.7 и 39.3 почти два дни.  #Crazy Има някакъв такъв вирус явно, много майки ми се оплакват от висока Т без други видими проблеми.

Много, много ви благодаря за разясненията. То какво ли съм заревала за това Джъмбо ми не се кютна в някой МОЛ на спокойствие... Whistling Mr. Green

# 688
  • София
Благодаря ви за поздравитве! Аз разбрах, че е Димитров ден чак сега от вас  Laughing

Таш, добре, че всичко е отминало  Hug !

# 689
Честит имен ден на Митко на Скреч и на всички, които са имали повод да празнуват днес!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт