Отговори
# 660
  • София
Жу, честит рожден ден на Стефчо! Да ви е жив и здрав и много да ви радва   bouquet

# 661
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФЧО! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ, И ДА ИМА МНОГО, МНОГО КЪСМЕТ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 662
  • Хасково
Честит рожден ден на Стефчо!!!  Да е здрав, весел, палав и щастлив!!! Жу, честит празник!

# 663
  • София

Честит рожден ден на малкия мъж Стефчо! Жу, да ти е живо и здраво момчето! Да расте все такова умно, добро и будно детенце!  Hug

# 664
  • от Луната
Жу, да ти е жив и здрав порасналия мъж Стефчо!

# 665
 newsm59 newsm59 newsm59Честит рожден ден на Стефчо! Да расте здрав, умен и щастлив за радост на мама и тате! newsm59 newsm59 newsm59

Жу, честит празник!   bouquet  bouquet  bouquet

# 666
Здравейте сладки,
Станах с настроение, вече си пия кафето в офиса и никак не мисля за работа, а за прекрасния ни прaзник в събота.
Ники беше на седмото небе! Почти се побърка, даваше заето през целия ден, 2 -та дни е заспивал след 00:00часа, отели ми се вола, цял ден тичане и за мен емоционално отрепване, вечерта не може да заспи....
Бяхме на вилата 10 човека-рода. Подготовка, ястия - като за посрещане на Уелския принц., само червения килим липсваше.
Много подаръци, много нещо, по едно време вече не обръщаще внимание кой с кава торбичка идва към него, подава ръка/ замята торбата исеяда пак на пода, почувствах се адски неудобно пред хората, страхотно неуважение, но е и малък и не схваща нещата от нашата гледна точка Simple Smile
Супер, супер, супер беше всичко. Адски довлна съм, то си личи и по снимките/ФБ/. Simple Smile
Пожелавам ви страхотен ден, спокойно начало на работната седмица и много здрави да сме!

# 667
Добро утро,

Жу, да ти е живо и здраво порастналото момче! Да расте умен и добър  bouquet!

Гале, радвам се, че сте си изкарали толкова хубаво. При нас сега бол рождени дни (днес и мъжът ми има  party023), но нямам търпение да идва този на Васко, въпреки че още не съм доизмислила нещата.

Деян беше с Т тези дни, не иска да яде само суче, подозирам, че и зъбките имат нещо общо.

Приятна седмица Hug

# 668
  • София
Честити 3 годинки на Стефан и честит празник на мама Жу! Да са живи и здрави!

# 669
  • София
Честит рожден ден на Стефан  smile3525 newsm59 newsm18
Жу, честит празник и на теб  Hug  bouquet

# 670
Малко със закъснение,но Честит рожден ден на Стефчо! Желая му здраве и щастливо детство!  bouquet
Лилчо честит и на мъжа ти!   bouquet

# 671
Честит рожден ден на патерица на Стефчо!
Честит рожден ден на Ангел!

# 672
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФАН!НЕКА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ! Hug

Лил4о, да е жив и здрав и твоя рожденник и много да ви обича и глези! Wink  bouquet

Момичета - Софиянки и неСофиянки, които може да ми помогнете - в петък пътувам за София за едно обучение. Програмата ми е доста натоварена и в малкия промеждутък бих искала да скокна до Джъмбо. Mr. Green Ще сме настанени тук:http://www.hotel-accord.com/english/contacts.html Та, чудя се, възможно ли е да стигна до Джъмбо с някакъв автобус или тролей или каквото там друго има? newsm78 Благодаря ви предваително! Hug

Гале, отивам да ви се радвам на снимките. Heart Eyes

# 673
  • София
Дита, ти ще бъдеш съвсем близо до новото Джъмбо, няма смисъл да прекосяваш цяла София, за да ходиш до бул.България. Ще проверя ходи ли нещо дотам  newsm78  А пък ако някой от колегите ти е с кола, за 10 мин. ще сте там  Peace Преди да влезете в София, след Богров,  ще го видиш отдясно, има огрооооомни букви  Peace

# 674
Цеци, много благодаря! Heart EyesЕйй, дано да ходи нещо до там! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт