Отговори
# 75
 Привет и от мен   bouquet
доста време липсвах от редиците ви . Много мило ми стана като видях ,че още поддържате темичката .Върнах се 3 години назад , когато обсъждахме първите трепети от бременността Simple Smile
При мен много неща се промениха , надявам се за добро!
Вече живеем в Пазарджик , Живко е в първа група на детската градина , чувства се отлично. Смених професията - занимавам се с маникюр и ноктопластика. Най-хубавото е, че преди 2 дни отново видяхме двете чертички на теста за бременност  Heart Eyes

# 76
  • Варна
Здравейте момичета  Hug

Честит Рожден Ден, Рени! Здраве, щастие и успехи ти желая!

Казват, че тепърва предстоели най-хубавите години на жената. Уви, не говоря от личен опит. Но, дано при теб е така  Grinning

Благодаря ви Лилчо, Дес  bouquet
Там е работата, че Влади няма друго легло, където да го пробвам дали няма да иска да спи. Освен бебешката му кушетка де. Но тя е прекалено малка. Идеята за чаршафчетата ми хареса - особено ако са на Маккуин, предполагам успеха ще ми е 99% гарантиран  Mr. Green  Само трябва да осигуря ново легло и място където да го сложа  Crazy
От друга страна, толкова ми е хубаво като иска да ме гуши нощем, и аз да си го гледам докато заспивам  Crazy  Компенсира честите - 7-8 пъти събуждания. между другото още имаме проблем с това. Даже мисля да говоря с педи или с хомеопата за някакво лечение. От друга страна, чудя се дали едно преместване в ново легло няма да ми реши проблема... Това са разсъждения на глас, моля да ме извините  Wink

И аз мисля да се възползвам от линка, само че вечерта от вкъщи. Дано до тогава не го махнете  Grinning

Сладурче, имаш едни палци от мен  fingerscrossed

Тотонто, радвам се да те "видя". Липсваха ми твоите слънца/цветя   Mr. Green  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

panty добре дошла отново.  Hug   Честита ви втора радостна вест. Лека бременност и здраво бебче накрая.  Heart Eyes

# 77
Рени,Честит Рожден Ден!Бъди жива и здрава  bouquet!

Вале,моите си спят в детските креватчета,нямаме осигурени големи легла за тях все още Blush

Сладурче,стиииисссс и много положителни мисли изпратени към теб Hug

# 78
  • от Луната
ЧРД, Рени! Пожелавам ти всичко най - хубаво за което се сетиш да ти се сбъдне!

# 79
  • София
Ами и ние с Василия си спим на едно легло от 1 година,  откакто миналото лято, след престоя на село, се лепна за мен  Mr. Green Аз дори и да реша да я превъзпитавам, кошарата й още е с решетките и не е преустроена на нормално легло, така че няма и къде да я сложа. Но след като в детската градина вече си спи сама, мисля че лека-полека вървим към момента на отделяне. Макар че на мен не ми пречи да си се гушкаме, няма да спя с кучето, я  Laughing

Днес ми е много напрегнато на работа, моля се да свършва по-бързо работният ден. То пък китки ме чакат у нас за довечера, но не са голямо количество този път, а и са такива, с които обичам да работя. Утре ни е последната сватба за септември /българо-сръбска, мале-мале!..../, имаме една октомврийска и ще теглим чертата на сезона. Пък ако дойде нещо извънредно, добре дошло  Wink
Роска, нямам нищо общо със сватбата на Коцето и неговата благоверна  Peace

Рени, честит рожден ден и весело празнуване!  bouquet Къде зачезна така? Пиши как е малката болярка Ема Heart Eyes

Приятен ден, момичета! Hug

# 80
Рени, честит рожден ден!

Панти,  Hug Честита блага вест!

Аз не помня от кога съм едноличен владетел на леглото си, ама ми е много добре от тогава. Не беше чак толкова отдавна - преди няколко месеца май се отървах и от последния навлек  Laughing Сега не ги пускам въобще, за да не се вмъкнат пак.

# 81
РЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Здраве, много положителни емоции и само щастливи мигове!   bouquet

Panty, честита втора чертичка! Стискам палци всичко да е наред  Peace Разкажи нещо за себе си, моля те  Hug От кога сте се преместили?

Тотонто, радвам се да те "видя"  Heart Eyes

Сладурка,  Peace

# 82
Ренка, добре дошла в групата на 30+ Laughing Hug! Здраве, щастие, късмет и любов ти пожелавам!

Totonto,  добре завърнала се  Hug!
Сладурче, стискам палци Hug.
panty, честита радостна вест и лека бременност Grinning.

# 83
  • Хасково
Рени, честит рожден ден!!! Бъди здрава, обичана и щастлива!
Как е Емка, разкажи! Heart Eyes

Бояна, честит рожден ден и на теб на патерица! Здраве, щастие и много любов и за теб!

Панти, честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност, и здраво и красиво бебче на финала! Heart Eyes

Ние сме добре. Стела е на градина. Днес сутринта се разплака за първи път  Rolling Eyes от толкова много време.... Не знам какво я натъжи. Може би една вчерашна случка:
Звънят ми от яслата - главната мед.сестра и се представя. Шашнах се #Crazy Първо, вика, да ви успокоя, Стела е добре, с нея всичко е наред, но много плаче! Shocked. Питам защо, какъв е проблема, казвайте направо! Ами, тя.... беше ли с две обеци сутринта? Викам, не знам, не съм обърнала внимание....Госпожата продължава: Защото сега е с една и казва, че нейната била вкъщи в кошарката й и мнооого плаче, а нейната госпожа/колежката ми, е в прединфарктно състояние.
 Аз се уплаших още повече. Питам, за обецата ли се притеснява или Стела създава някакви проблеми или има някакъв проблем изобщо с детето ми. А тя - а, няма никакъв проблем, просто да не ни обвините, че ние сме загубили обецата или че сме я откраднали #Crazy Shocked #Crazy Rolling Eyes #Cussing out
Успокоих я, че ще проверим вкъщи веднага и че ако не е там, няма нито да ги обвиняваме, нито ще правим някакъв проблем за една миниатюрна обичка, пък макар и златна.
Изкара ми акъла таз жена. Отгоре на всичко с тяхната паника и Стела се е разстройла, цел ден е ревала.
Такива работи.. Сутринта им се извиних на госпожите, и им казах, че щом съм пуснала детето си с обици в яслата, съзнавам риска от загубване, случайно откопчаване, дърпане от нея или друго дете и т,н.

Хайде приятен ден от мен и весел уикенд!

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 13:51 от *Весето*

# 84
  • някъде там
*Весе* Ема е добре благодаря, ходи на градина от 07.09 в началото малко поплакваше като я оставям но сега вече не. Вечер е много ентусиазирана да ми разкаже как и е минал деня какво е правила. Сега малко покашля, което сие май нормално за всяко начало Wink дано увладеем нещата овреме Simple Smile
Целувки на Стелка

# 85
 Благодаря момичета  Hug
madchen Преместихме се преди 3 месеца. Сега живеем при родителите ми , докато мине ремонта на новото жилище. От месец работя в един от елитните салони в града , за сега е слаба работа ... клиентките още ме опознават,но за щастие няма недоволни до този момент. Надявам се скоро да потръгне.
Жиката е станал много палав , своенравен , инат , но пък е много забавен , защото много говори..все нещо обяснява , клюкарства:)
Видях ,че коментирате темата за легълцата ... малкия си спи в неговото легло от ден първи , взимала съм го при мен , само когато е бил болен. Гушкаме се преди да заспим и после всеки си знае мястото.

# 86
  • София
Ренкааааааа, честито и от мен   bouquet . Да си ни жива и здрава!

Взех го ( дадоха ми го, ама то едно и също  Wink), важното е че има оценка...Сега чакам да мине по канелен на някакъв ректорски ( катедрен ли беше ) съвет и подписвам договора  Flutter

panty, добре завърнала се и успех в новото начинание. Ще ни покажеш ли Жиката ( страхотно име, да ти е жив и здрав и с кеф да ходи на ДГ ).

Кате ( адаш), а добре си ни дошла.  Heart Eyes  Hug

Васе, кофти история. И аз все проверявам дали не е загубила някоя обичка, но ако падне здраве да е - няма да мрем я. То аз що обици съм затрила...на детето ли да се карам.

отивам дасъбирам багаж, че тръгваме за вилата..  Hug Hug Hug

# 87
  • някъде там
БЕЗКРАЙНО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА МИЛИТЕ ДУМИ И ПОЖЕЛАНИЯ, извинявам се на всички че така яко липсвам от редиците на Ноемврийската група, но както и да се оправдвам няма смисъл, малко лудница беше и е около мен и често нямах какво да пиша, и така времето си мина с месеци не съм се разписвала но редовно си ви чета да знаете, често почвах да пиша но не ми течеше мисълта и се отказвах .........
скоро се надявам да се завърна  Hug Hug Hug

# 88
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РЕНИ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МИГОВЕ С МНОГО ЛЮБВО И ВЕСЕЛИЕ!БЪДИ ЗДРАВА! Hug[/b

Panty, честита втора чертичка! Лека и спокойна бременност! Hug

Симона е по-добре (Деска  Hug). Но и тази седмица не съм я пускала на градина, гледаха се до обед с моята най-добра приятелка, справиха се отлично. Heart Eyes В понеделник - нов старт. Simple Smile

Симона по принцип си спи в леглото ( бебешко, с решетка Mr. Green) Но откакто се разболя я вземам при мен и си ми е супер да си я гушкам, току някой бос крак си хвана  Heart Eyes, целувам си я, много ми е хубаво. Heart Eyes Но довечера май ще си я слагам пак в нейното легло.

Веси, ама случка и вие сте имали. Само са ти изкарали акъла. Simple Smile

Целувам ви и пожелавам весел уикенд! Hug

# 89
Ренка, ЧРД миличка-Бъди ни жива и здрава!

Милички, писах/писах и изтрих поста, побесняхххх Sad
С 2 думи да кажа, че сме в Стара Загора, тук ще празнуваме утре.
Утре няма да мога да ви почерпя, но не защото не искам ,
а няма да имам нет.
Ще мисля за вас,  Hug
ще отговарям мислено на всеки,  Peace
ще му благодаря за позитивното му мислене в утрешния ден Simple Smile  Heart Eyes
Затоваа оставям почерпката си сега,
но вие ще Я видите утре, нали? Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт