Отговори
# 90
Рени честит рожден ден! Само най-хубави мигове ти желая Hug
Панти честита ти втора линийка Hug

При мен засега всичко е наред! Благодаря на всички ви,които ми стискахте палци Hug Hug Скапана съм,утре пак ще се включа.

# 91
newsm03 newsm51 Добро утро,
радвам се че днес аз съм първа Simple Smile
Имате си почерпка.
Заповядайте, с най-мили чувства.
Целувки и Благодаря предварително.  love001

# 92
Гале, Честит Рожден Ден, цвете мое!
Бъди здрава, много обичана, все така лъчезарна и с отворено сърце към всички!

Рени, честит рожден ден и тук  Hug Дано скоро се понаредят нещата при вас и отново ти дойде музата  Hug

Панти, честита ви втора радост! Лека и безпроблемна бременност и здраво, сладко девойче накрая  Heart Eyes
Междудругото в кой месец си? Знае ли се полът вече?

Катенце, честито, мила   bouquet С кеф да си ходиш на новата работа  Heart Eyes

Вале, Христо спеше до миналата година при нас  Crazy Не видях никакъв проблем с отделянето му  Peace Неговото желание се породи от новата им детска стая и собствено легло  Laughing И той спеше много неспокойно при нас, а в неговото си легло не мърда въобще  Peace Отчитам и като стимул Лилия, защото не е сам в стаята, тъй че - действайте  Mr. Green

Сладурче, радвам се, че нещата при теб са добре  Hug Трябва да си дадеш малко повече воля и да се отърсиш от притесненията си  Hug Хубаво би било да си поговорим за някои неща с теб  лично Heart Eyes Не е за пред публика  Wink Изпращам ти целувки и много положителна енергия  Heart Eyes

Деска, браво на Симонка  Heart Eyes От Понеделник с песен  Laughing

Марианка, радвам се, че и Дара вече е добре  Heart Eyes Какво стана с името на Дара  Laughing Медицинската сестра в градината нарича Лили Лидийка  #Crazy  Joy Тъй че и по-зле от вашия случай има  Laughing Вчера вече я поправих  Mr. Green

Дес, Цеци, благодаря ви за помощта   bouquet
Дръпнах си филмчето, ще го гледам скоро  Hug

Цеци, Сладурчето бе питала за сватбата на Коце и благоверната му   Hug  Аз от известно време страня от телевизията  Whistling

Тотонто, много ми липсваше  Heart Eyes

Лилчо, една гушка за теб  Hug

Ташче, как сте, мила? Оздравяхте ли? Как е Али? Пиши , дееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ели, любя те, ти си знаеш...

Скреч, се позагуби  Rolling Eyes Дано всичко е наред  Praynig

Веси, нормално е така да реагират, макар че не е приятно да ти изкарват акъла по този начин  #Crazy

И аз имах подобна случка вчера. Отварям на Лили раничката, за да сложа пижамките и кърпичката и в коша за пране и гледам - чужда дрешка  ooooh! Хуквам направо към детската градина, за да я върна и да си потърся нашите пижамки. Лелята, като ме видя, цялата се разтрепера  Rolling Eyes Започнах да и обяснявам, че просто връщам тази, в случай, че някой си я потърси, пък нашата, ако се появи, добре дошло. Тя, обаче, въобще не чува и продължава да ми се извинява, треперейки  Confused Побързах да си тръгна, за да не ги притеснявам повече  Rolling Eyes Замислих се, какви ли родители има, как ли се държат с тях, че така да реагират за една объркана пижама  Tired После се сетих, че Лили е с леко охлузена страница на лицето и може би в първия момент са решили, че отивам да им вдигам скандал от сорта :"Вие къде сте гледали?"  Crazy Те откъде да знаят хората, че не съм такъв персон  Joy Такива ми ти работи с нашата градина. Лили все още подсмърча на отиване и прибиране  Crazy И все за мен е залепена през деня, а баща и започна да ревнува чак  Joy Ама така е - силата на мисълта  Joy Когато Христо беше на около 3 години, все баба си искаше (свекърва ми), тогава се зарекох, че ще си родя момиченце, което ще обича само мен  Crazy Спомням си много добре ситуацията и местопложението  Crazy Тъй че  - внимавайте какво си пожелавате  Heart Eyes

Хубав, слънчев и усмихнат уикенд   bouquet

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 10:01 от Розали...

# 93
Добър ден   Hug
Гале , Честит Рожден Ден и от мен!
 Розали още съм съвсем в началото , преди броени дни направих тест, дори още е рано за гинеколог. Чакам с нетърпение да видя малката точица. А относно пола , много искам момиченце , нали си имам вече един палавник. Според калкулаторите тук , излиза ,че ще е мома .. едно време за Живко познаха , дано и този път се окажат толкова точни.
 А ето и обещаните снимки на порасналото Ноемврийче - Живко  Grinning

# 94
Галенце честит рожден ден и от мен! Много любов,здраве и хармония ти желая! (и най-хубавата нова квартира Grinning)

# 95
  • от Луната
                                                             Гале, ЧРД! Какво да ти пожелая?
                                                          Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти.
                                                   Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш.
                                                  Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат.
                                      Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

# 96
  • Хасково
Гале, честит рожден ден!!! Пожелавам ти от все сърце само щастие и приятни моменти за теб и семейството ти!

# 97
ГАЛЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! НЕКА УСМИВКАТА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО ТИ! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! Hug

# 98
  • София
Гале, ЧРД, жива и здрава да си, и обичана, и обичаща, и щастлива, и, и, и всичко каквото си пожелаеш!

# 99
  • София
Малееее, да не отиде човек на село! То рожденици, рожденици  Hug Hug Hug
 Гале, честит рожден ден, мила! Да си жива, здрава, щастлива, доволна, влюбена, обичана, почитана... Всичко най-добро ти желая!

Пожелавам много здраве и любов на всички, които са дръзнали да имат рожден ден през седмицата на моята липса!

Какво по-голямо доказателство колко сте ми мили,ако не изчитането на 7 страници със засилващ се интерес и вълнение  Heart Eyes . Толкова са ми забавни децата ви! А как може тия палета такива да ги измислят "Стига си повтаряла, като папагал!" , "Не съм мамо, аз съм нЕколай"  hahaha Joy

Валенсия, Митко спи при нас в леглото. Мисля да го изселвам в негово легло, но пак в нашата спалня(нямаме отделна стая за деца). А празното място на нашето легло мисля да запълня след няколко месеца с чисто ново бебе  Party
Катюша, честити ти успехи на изпита!

На мен ми беше добре в Зимевицата. Хлапето играе по цял ден навън с братовчедка си, а аз само решавам судоку и кръстословици  Blush . Е, и ходех по него, когато излизаше едно от комшийските хлапетии, че много го бие  Sick . Егати и зверчето! Набор на нашите деца е, има енергия за 3 като нашите и гледа да я изкара на гърба на Митко. На ден го биеше по безброй пъти  Tired . Няколко пъти така го удря по главата, че Митко прави няколко крачки от инерцията. И защо не се защитава, не знам. Не отвръща и не се пази(освен, че се свива преди удара, но нищо повече). Веднъж само посегна, тупна го по гърба и си плю на петите , а онова диване изобщо и не разбра, че някой о е пипал по гърба. Опитвах се да си пазя детето, но те набезите идваха ненадейно. Интереснотое, че другото дете не влагаше никаква злоба в делата си. Просто постоянно скача, тича, крещи и удря. Никога не съм го виждала да седи. Баба му беше детегледачка и тя постоянно му правеше забележка, увещаваше го, караше му се, даже го биеше, но нищо не помогна.

# 100
  • София
Успешна седмица, мили мои  Hug.
Добро утро,

Всичко щеше и днес да е наред , ако не трябваше да ставаме толкова рано. Това пусто ставане май ние проблема сутринт. Будя я аз, а тя - мамооооо искам още спим, още наним, гушииииии. Снощи се е легнала безумно рано - 8.15-8.20 ч. Обличам я спяща и мрънкаща  Sad

# 101
Добро утро!

Кате, и ние сме от поспаливите, та ни е голяма мъка събуждането, съответно отиването на градина  Crazy Хубаво е на градинката, ама, ако може и мама да е там  Whistling

Успешна седмица   bouquet

# 102
ГАЛЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерица   bouquet Здраве, усмивки, щастливи мигове и нова работа  Wink

В събота се видях с Дара и Боянски, е и майките им дойдоха  Grinning Установих колко е лесно когато децата са на една възраст - забавляват си се самички, а тръгне ли едното да прави нещо и другите го копират  Crazy Боянски е станал мъж и половина, много е чаровен и любвеобилен, сладур от всякъде. Следобеда въпреки, мрачното време пак излязохме с Дара (майка й пак дойде) и децата се поизмориха в един детски кът в МакДоналдс. Лена и Дара явно са си партия и много добре си играят  Heart Eyes А Марианка, ех, като я гледа човек и му се прийсква второ  Flutter Сега ми е много трепетно и чакам с нетърпение в неделя Марианка да се похвали.  Peace

Скреч, твоя човек тръгна ли на градина?  newsm78

Роси, и аз те любя. Жалко, че си толкова далече  Confused, иначе щях да тА нацАлувам  Hug  Heart Eyes   Grinning

Кате, чакам да се похвалиш като подпишеш. Ще гледам да ти звънна тези дни, че сега като влезеш в научните среди и ще трябва да си говорим само на висок стил  Mr. Green  Hug

Хайде лека и спорна седмица на всички  Peace

# 103
  • София
И от мен на голяма патерица - Честит рожден ден, Гале! Да си жива и здрава и да се похвалиш скоро с нова работа!      bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Разказвай как мина купонът, какви подаръци имаш и т.н., ти си знаеш  Wink Преръдки и целувки от мен! Hug

Ние сме добре, Василия си ходи с кеф на детската градина, здрава е, да чукам на дърво!

Много се вълнувам и чакам с нетърпение радостната весто от Марианчето! Praynig

Имахме големи премеждия на сватбата в събота, диджеят ни получи инфаркт половин час преди началото, добре, че бяхме на 100 метра от Токуда и там го поеха на секундата, на 4-тата минута беше обработен за стенд и вкаран в операционната. На минути се размина от голямата беля, а утре го изписват здрав и прав! Нямам думи за тия хора просто, Господ да ги поживи! Добре че решихме да не чакме Бързата помощ  ooooh! Такива работи при нас....

Свърши ми времето, бягам на работа, че откакто съм на новия режим, някои хора ме гледат лошо и ми следят разписанието  Laughing

Кате, аз нещо съм изпуснала, но честито и от мен и успех на новата работа!    bouquet

Успешна седмица и само хубави новини! Hug

# 104
Добро утро!
Ние пък сме си вкъщи,Ивчето е със сополи до земята,ама чак в събота си пролича.Не знам от градината ли е,откъде е Thinking давам и Коризалия и лимони с мед,исках да и взема Коларгол,че само така ги пресичаме сополите,ама вече давали само с рецепта от педито Crossing Arms Днеска ще и взема,че ме е страх да не тръгнат надолу,горкото цяла вечер се е мъчило,само ми приплаква,че не може да диша Cry

И аз я обличам спяща сутрин и докато чишка даже си поспива,иначе обикновено става половин час след като аз съм я дигнала,ама нА-30 мин си имат значение.

Общи условия

Активация на акаунт