стана ми миличко, че ме мислите. Много ви обичам, да знаете. А в събота децата наистина славно си поиграха,направо не го усетих този дълъг ден. И вчера Дара цял ден спрягаше имената на Лена и Боян, обяснява къде ще ходят да си играят, как ще си ходят на гости ... Сладурче, дано по-бързо ви се разминат сополите. Пробвай и с малко клеева тинктура. Сутринта слушах по Денят е прекрасен д-р Михайлов относно заздравяването на имунитета именно в този период от годината.Пак каза да се слагат по няколко капки клеева тинктура в нещото,което детето пие сутрин преди да отиде на детска градина и другия съвет, който даде беше сутрин и вечер да им се промиват очичките с едно тампонче със сребърна вода в рамките на един месец с цел избягване на конюнктивити, хреми и бронхити (то нали всичко в главата е свързано). Стана ми странно, че това вече съм го правила когато Дара имаше проблем с очите през пролетта, без да ми го е казвал някой. Просто бях решила да не ползвам капки за очи и се сетих за сребърната вода, докато се чудех с какво да й почиствам очичките. Абе цял доктор се изкарах
, но наистина имаше страхотен ефект. Хубава и успешна седмица!

. Добре че всичко е било с добър край
.
.
. 
- за не разбралите започвам работа, държавна, малко работа за малко пари
, мама да не пие хапове от зелена рецепта и тъй. От днес посещавам и лекциите - бетер ученичка ( било препоръчително, всички като са започвали са посещавали ). Другата седмица са на практика, на която аз поради липса на трудов договор няма да ходя ( и слава Богу) та няма да ходя на работа и тъййй. Една колелжка ме отчая работила е три месеца без ТД ( докат мине въпросния рект.съвет,на който трябва да ме одобрят). 

Не успях да реагирам, понеже баща му реагира веднага, явно си знае детето 

) 
.