Отговори
# 105
Здравейте, ех  Hug стана ми миличко, че ме мислите. Много ви обичам, да знаете. А в събота децата наистина славно си поиграха,направо не го усетих този дълъг ден. И вчера Дара цял ден спрягаше имената на Лена и Боян, обяснява къде ще ходят да си играят, как ще си ходят на гости ...
Сладурче, дано по-бързо ви се разминат сополите. Пробвай и с малко клеева тинктура. Сутринта слушах по Денят е прекрасен д-р Михайлов относно заздравяването на имунитета именно в този период от годината.Пак каза да се слагат по няколко капки клеева тинктура в нещото,което детето пие сутрин преди да отиде на детска градина и другия съвет, който даде беше сутрин и вечер да им се промиват очичките с едно тампонче със сребърна вода в рамките на един месец с цел избягване на конюнктивити, хреми и бронхити (то нали всичко в главата е свързано). Стана ми странно, че това вече съм го правила когато Дара имаше проблем с очите през пролетта, без да ми го е казвал някой. Просто бях решила да не ползвам капки за очи и се сетих за сребърната вода, докато се чудех с какво да й почиствам очичките. Абе цял доктор се изкарах  bowuu, но наистина имаше страхотен ефект.
Хубава и успешна седмица!

# 106
Здравейте,

Галенце, честит празник миличка! Да си много здрава, усмихната и обичана, и все така красива дама!

Цеце, какво ли  не видя ти покрай тези сватби ooooh!. Добре че всичко е било с добър край Simple Smile.
Кате, Роси, и при нас ставането беше трудно в началото, но вече посвикна младежа, ама брат му още не е, голям рев е като го будя сутрин милото ама няма как Sad.
Весе, ама и вие сте имали случка с градината. И аз бих си изкарала акъла. Аз все треперя като ми звънне телефона откакто Васко ходи на градина.
Сладурче, бързо оздравяване на Ивка Hug.
Скреч, горкият Митко Sad,но не се учудвам, че другото дете е такова, щом баба му го и побийва Crazy.

Ние в събота цял ден изкарахме на форум родителство. Много полезни неща чух, иначе малко приличаше на сбирка на ла лече лига -слингове и сучещи деца Laughing, но пък организацията беше перфектна и повечето неща, които споделиха лекторите бяха много полезни. Васко го бях записала при плейцентър приятели и до обяд изкара там, но тъкмо им слагаха да обядват и аз надникнах, той ме видя, разплака се и  дойде с нас Laughing. Днес не е на градина, че е официалното откриване на новата сграда и уж е тъжен от този факт Laughing.

# 107
Здравейте набързо от мен.

И аз да кажа какви мацки са Лена и Дара...и майките им де. Особено Марианчето...екстра изглежда, и спокойна...Мен ме бяха хванали лудите та им се наоплаках и надух главите. Боян само за Дара и метрото говореше след това. Laughing Laughing Laughing Незнам, от кое беше по-впечатлен.
Днес и той имаше първи ден в градината. Добре влезе с усмивка, спокоен. Излизали са да играят навън и понеже му е познат района, веднага е почнал да пита за мен и искал да го взема. Като са се върнали е почнал да реве и е плакал доста. Като звъннах в 12 вече беше спокоен, но решихме да го прибера и така няколко дена според госпожата. Ама ще го решаваме в крачка де. Беше весел като го взех, даже искаше да остава там  Laughing Laughing Laughing

Ще давам ъпдейт по-късно, че нещо се отрупах със задачи.

# 108
  • София
Скреч, твоя човек тръгна ли на градина?  newsm78

Цъ. Октомври ще. Чакаме си безплатно направление за изследванията  Simple Smile .

Сладур, нали със сополи може на градина? Аз така разбрах - всички са сополиви и всички ходят.
Лилчо, на Горичка на форума ли? Сега, като каза, че си била и ме хвана малко яд, че не се записах. Някак не успяваме да се разберем с Коце ще ли може след време да стане каквото и да било. Все не знае ще е ангажиран ли и изобщо дали аз няма да бъда ангажирана от него. Ден за ден график, ужас! А за плейцентъра, на мен той ще ми е резервния вариант, ако нещо градината не му пасне на Митко.

# 109
  • София
Привет банда  Hug.

Първо, мерси за пожеланията  Flutter - за не разбралите започвам работа, държавна, малко работа за малко пари  Mr. Green, ама на кой му пука - важното е Нини да е повечко с мама  Heart Eyes, мама да не пие хапове от зелена рецепта и тъй. От днес посещавам и лекциите - бетер ученичка ( било препоръчително, всички като са започвали са посещавали ). Другата седмица са на практика, на която аз поради липса на трудов договор няма да ходя ( и слава Богу) та няма да ходя на работа и тъййй. Една колелжка ме отчая работила е три месеца без ТД ( докат мине въпросния рект.съвет,на който трябва да ме одобрят).

Въпросче, всъщност са два  Blush

1. Нещо ефикасно за подсечена дупета - сутринта нищо й нямаше ( но не беше а`ла от петък, та подозирам , че е това . тоест днес а`ка) - намацах я с едно вълшебно лещипещо мазило - еми боляло я и  много плачка  Sad

2. Вече два пъти повръща от преяждане - не знам дали насилал я пътчат или нашето не отказва, докато не свърши всичко, но първия ден  и дне повърна. Тя свеки каза че от както са е прибрала днес нон стоп е яла ( при обилен обяд ) , аз като се прибрах - царевичка на кочан, после малко салатка, половин куфте, пък филийка с люто - половин ф -я с пастет и чили  ooooh! , после не знам какво си и накрая 200 мл айрян......... реакцията беше потресаваща. Та има ли преяждащи деца и как се справяте със ситуацията ?

Та, каталясах и поягам ( да поуча  ooooh!)

# 110
Добро утро!

Марианче, всички те мислим  Heart Eyes Аз вече съм нетърпелива  Mr. Green

Мими, изключително ми е приятно да те видя  Heart Eyes

Кате, не знам какво да кажа по твоите въпроси  Rolling Eyes Лили се беше подсякла лятото, мажех си я с бочко, повечко време голо дупе, никакво сапунче и така  Rolling Eyes
Тя също яде непрекъснато след ДГ, но не сме стигали до преяждане  Peace

Цеце, ама сватба сте имали  ooooh! Важното е, че сте реагирали бързо и всичко вече е наред  Hug

Скреч, вчера на детската площадка едно дете ритна яко по дупето Лили, точно преди да седне на пързалката да се пързоли  Close Не успях да реагирам, понеже баща му реагира веднага, явно си знае детето  Crazy Но ми стана много неприятно, че има и такива дечица и че такива будалички, като нашите, го отнасят  Confused
Да са ни живи и здрави, и Господ да ги пази  Praynig

Сладурче, бързо оздравяване на Ивчето  Hug
Лили и тя се мъкна цяла седмица със сополи, но минаха  Hug Аз спирам от градина само при наличието на Т и дълбока кашлица  Crazy А и медицинската сестра ни преглежда сутрин на вратата, та ако има нещо обезпокояващо, ще ни върне  Laughing Така съм спокойна, че няма да пропусна нещо  Flutter

Ели, пак ще се целуваме догодина, живот и здраве  Mr. Green  Heart Eyes

Хубав и усмихнат ден   bouquet

# 111
Роси, ако знаех, че си станала щях да ти звънна  Mr. Green От пет часа съм станала - нещо хич не мога да спя. Като легна вечер имам чувството, че не заспивам, а припадам от умора  ooooh! И към 4,30 - 5 се будя  Shocked Марианка, да вземем да се чуваме по нощите ако все още не можеш да спиш  Grinning

Сладур, нали със сополи може на градина? Аз така разбрах - всички са сополиви и всички ходят.

От юни до септември не са сополиви (повечето)  Peace

Кате, защо не се консултираш със специалист (диетолог или гастроентеролог  ThinkingPeace А за подсечено дупе - мустела или противогъбичните кортикостероиди (зависи колко сериозно е положението  Wink

Мими, радвам се за Боянски. Ще видиш после как ще се чудиш защо не иска да си тръгва от градината  Laughing

Таш
, как е Али?

Весел ден на всички  Hug

# 112
  • София
Кате, ......... А за подсечено дупе - мустела или противогъбичните кортикостероиди (зависи колко сериозно е положението  Wink

С такова кремче я намазах снощи и днес е по-добре работата. Вчера направо си изкарах акъла - една крачка пред отворена рана беше...и реве миличката болии.
Отново станахме с рев. Имам чуството, че ако ДГ започваше в 9-10 нямаше да имаме никакви проблеми...пусто спане - много ни се спи.

# 113
Марианка, да вземем да се чуваме по нощите ако все още не можеш да спиш  Grinning
Ами звънкай,само да не е преди 5:30,че в последно време направо се успивам.  Laughing
Катюшке, аз си оставям нарочно телефона с алармата при Дара, за да не ми се сърди на мен,че я будя. На третия-четвъртия път вече не издържа и става от леглото да ми носи телефона да го спирам. Не мога да ти дам съвет за дупето, само не прекалявай с кортикостериодите, че е опасно  Hug

# 114
  • София
 Rolling Eyes Марианче, мазах я само веднъж, най-много и довечера да я намажа ( ако е добре разбира се).

# 115
Eй бръмбари, как е хавата>?
Не мога да смогна да се разпиша 2 дни..., сори за което.
БЛАГОДАРЯ Ви от все сърце, за милите поздравления и обаждания.
ТрогнаХ се Simple Smile
Подаръци и внимание много.
Още сутринта на 25-ти /събота/ ме изненадаха с огромна саксия с хризантеми и подаръци. Малкото и то ме гушка и цунка.
Свеки стегна прекрасна закуска, после се прехласнахме в приготовления на парзничния обяд/на вилата със семейството/ , а вечерта навън с приятели. Имам си доста  нови дрешки.
Колегите от офиса, вчера ми подариха масаж на цялото тяло в елитен софийски саон, с аромат по избор Simple Smile тццтцтц , размазах се, бях нахилена цял ден и се фуках. Имах си и червен балон на бюрото Simple Smile Абе много сладко.
Сега по другите теми:
Марианче, кога е датата за секцио? Simple Smile Гуш.
Катенце - ученичка си ти вече, а? Нини ще свикне с новия режим, иска време. За дупето наи много го хвалеха този крем Судокрем.??? Дано мине дупето.
Мими - евала мацко, разписа се Simple Smile Как си ти, липсваш ми с шантавите си постове.
Таш - много мерси за страхотното и позитивно обаждане. Липсваш ми, хайде да се рзпишеш, аа? Ъ?
Скреч - как е с тумбачко>?
Лили - аз не обичам да ходя на подобни събития , но с удоволствие бих слушала да ми разкажеш какво са ви разказвали там на този "форум Родителство." Ще чакам Simple Smile

# 116
Добро утро,

Да си кажа колко съм отнесена напоследък. Закарах тази сутрин детето на градина, оказа се че откриването на градината било днес, а не вчера Crazy. Първо реших да се връщаме, но учителките много настояха да го оставя щом така и така съм го довела, пък и той нали ходи вече с желание реших да не му троша хатъра, а и тъкмо ще могат да му обърнат повече внимание госпожите Mr. Green. Щели да дойдат още 2-3 деца, които нямало кой да ги гледа Laughing.  Васко беше изненадан:"Мамоооо, няма ца" (деца). Така пък ще бъде на тържеството Laughing.

Скреч, да на форума на горичка бяхме. И аз се изненадах, че не те видях Simple Smile. А и ририра имали май целодневна занималня, наскоро им звънях, мисля да пробвам бебешката музика, щели да ги вземат и двамата в една група Laughing.
Гале, браво, браво, браво за подаръците, но най ме изненадаха колегите ти, аз си ги представях едни темерути Blush Laughing.
Катенце, и аз не бях разбрала за новата работа. По вода да ти върви Party.
Мими, бързо адаптиране и на Боянски Hug

Целувки Heart Eyes

# 117
Добро утро!

Стягам се за работа и да ви нагледам. Симона е втори ден на градина, вчера било горе-долу добре, не е спала много на обед според госпожата, според мен изобщо не е спала - тя има способността да седи кротко със затворени очи около половин час и така залъгва, че спи. Mr. Green Цяла вечер вчера сама се навива - "утйе няма да пуача!" Но днес на отиване пак й се насълзиха очичките. Confused Душички сладки, дано бързо разберат, че на градинка е хубаво. Simple Smile Имаме голям проблем с храненето, Кате, нещо подобно на вашия случай. Натъпкала се два-три пъти на градината, повърнала и от тогава не иска да яде там. Shocked Говорих с госпожите да не я насилват да яде (дали е добра тактика? newsm78)Със Симона си говорим, че щом не й харесва храната, няма да яде. Просто да седи с дечицата на масата. Вчера така седяла и все пак си боднала малко макарони и малко картофчета. Ох, дано и това отмине.

Цеци, много неприятна случка. Браво на докторите за бързите реакции.

Кате, и аз не бях разбрала за новата работа. Сега се сещам, че беше споменала нещо за университета - ми добре дошла, колежке. Wink Hug

Гале, браво за хубавия празник.  bouquet

Марианка, чакаме си новото попълнение. Когато му е времето, де. Wink Hug

Пожелавам ви лек и усмихнат ден! Hug

# 118
  • София
И Василия ме е уплашила с ядене през последните 10-на дни. Яде като разпрана и иска още  Shocked Винаги се е задоволявала с умерено количество храна, като каже, че се наяла и трохичка не мога да й сложа в устата. Сега само гледам как да я прилъжа да спре да се тъпче  ooooh! Поема двойно количество от преди. И е направила един шкембак, не мога да й закопчая панталоните. Какво е това чудо, не знам, но подозирам връзка и с 10-дневния престой на майка ми, макар че тя отрича да я е тъпкала  Laughing  Снощи омаХа две паници картофено пюре, нарочно не й давах друго да яде. В ДГ казват, че си изяжда всичко и там.

Вчера пък да вземе да се изложи нашата мома - напишкала се, докато били навън на пясъка  Laughing Те хубаво й сменили долните дрешки, но я бяха оставили с мокрите маратонки, хем си има резервни обущета.

Мен вече почва да ме тресе предстартовата треска за 3-я рожден ден  на Васи Heart Eyes Почти съм решила къде ще го правим, но трябва да помисля и за подаръци. Събирам идеи, да знаете.

Мими, бързо адаптиране на Боян! Hug

Панти, честита бременност, да си родиш едно здраво и красиво момиченце!

Скреч, вие пол видяхте ли вече, да не съм изпуснала?

Кате, в Судокрем-а е истината. Мани ги тия кортикостероиди. Аз Васи профилактично си я мацвам винаги след миене  Peace

Дита, гушки за сладката Симонка!  Hug Heart Eyes

Сладурче, как е Ивчето? Дано бързо се оправи душичката! Praynig

Приятен ден!

# 119
  • Хасково
Кой повръща от преяждане, кой от неядене.... Crazy Sick
Стела от две седмици се храни с голям зор. В ДГ нищо не хапва, в къщи едва успявам да й пробутам нещо, но ме е страх да не прекалявам, че както цял ден нищо не яде и изведнъж вкъщи като хапне малко повече и повръща Crazy Confused. Не знам какво да я правя вече.... Напрово виждам как и се гади като види храна. Преди ядеше поне кИфтета, а сега и това не ще Sad

Затова не знам какъв съвет да дам за преяждането Mr. Green newsm78

И аз съм твърдо ЗА Судокрем-а Peace, знаете с ЦецетоАрабелка май newsm78) какви чудни снимки на момите имаме Mr. Green

Мими радвам се да те видя и аз Hug да кажа че и на мен ми липсват щурите ти постове Heart Eyes

Сладурка, Дита  Heart Eyes за малките госпожици Hug

Росенце, в един пост споменаваше за Лили, как си седяла сама не се заигравала с децата... Милото мишле Hug, Стела е същата Sad Постоянно я питам с кой си е играла днес в градинката, харесало ли й е... И винаги отговора е "С никой, аз не искам да си играя с тях" Rolling Eyes Надявам се, като свикне Лили по-натам, да се заиграва и да е спокойна, както и ти! Heart Eyes За Стела не мисля, че докато е в яслата ще си намери приятелчета... Не са и интересни, тя е най-голямата.... А в началото казваше, че помагала на госпожите с бебетата и ходеше с радост, а от една седмица плаче всяка сутрин. Не знам, дано го мине този период Praynig

Хайде после пак, че докато го няма шефа да изгледам една серийка от сериалчето Mr. Green

Целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт