Панти честита ти втора линийка

При мен засега всичко е наред! Благодаря на всички ви,които ми стискахте палци
Скапана съм,утре пак ще се включа. 
Дано скоро се понаредят нещата при вас и отново ти дойде музата 

С кеф да си ходиш на новата работа 
Не видях никакъв проблем с отделянето му
Неговото желание се породи от новата им детска стая и собствено легло
Отчитам и като стимул Лилия, защото не е сам в стаята, тъй че - действайте
Трябва да си дадеш малко повече воля и да се отърсиш от притесненията си
Хубаво би било да си поговорим за някои неща с теб лично
Не е за пред публика
Изпращам ти целувки и много положителна енергия 
От Понеделник с песен
Какво стана с името на Дара
Тъй че и по-зле от вашия случай има 

Аз от известно време страня от телевизията 

Хуквам направо към детската градина, за да я върна и да си потърся нашите пижамки. Лелята, като ме видя, цялата се разтрепера
После се сетих, че Лили е с леко охлузена страница на лицето и може би в първия момент са решили, че отивам да им вдигам скандал от сорта :"Вие къде сте гледали?"
Те откъде да знаят хората, че не съм такъв персон
Такива ми ти работи с нашата градина. Лили все още подсмърча на отиване и прибиране
И все за мен е залепена през деня, а баща и започна да ревнува чак
Ама така е - силата на мисълта
Когато Христо беше на около 3 години, все баба си искаше (свекърва ми), тогава се зарекох, че ще си родя момиченце, което ще обича само мен
Спомням си много добре ситуацията и местопложението
Тъй че - внимавайте какво си пожелавате 

. Толкова са ми забавни децата ви! А как може тия палета такива да ги измислят "Стига си повтаряла, като папагал!" , "Не съм мамо, аз съм нЕколай"

. Е, и ходех по него, когато излизаше едно от комшийските хлапетии, че много го бие
. Егати и зверчето! Набор на нашите деца е, има енергия за 3 като нашите и гледа да я изкара на гърба на Митко. На ден го биеше по безброй пъти
. Няколко пъти така го удря по главата, че Митко прави няколко крачки от инерцията. И защо не се защитава, не знам. Не отвръща и не се пази(освен, че се свива преди удара, но нищо повече). Веднъж само посегна, тупна го по гърба и си плю на петите , а онова диване изобщо и не разбра, че някой о е пипал по гърба. Опитвах се да си пазя детето, но те набезите идваха ненадейно. Интереснотое, че другото дете не влагаше никаква злоба в делата си. Просто постоянно скача, тича, крещи и удря. Никога не съм го виждала да седи. Баба му беше детегледачка и тя постоянно му правеше забележка, увещаваше го, караше му се, даже го биеше, но нищо не помогна.
.
Здраве, усмивки, щастливи мигове и нова работа 
Установих колко е лесно когато децата са на една възраст - забавляват си се самички, а тръгне ли едното да прави нещо и другите го копират
Боянски е станал мъж и половина, много е чаровен и любвеобилен, сладур от всякъде. Следобеда въпреки, мрачното време пак излязохме с Дара (майка й пак дойде) и децата се поизмориха в един детски кът в МакДоналдс. Лена и Дара явно са си партия и много добре си играят
А Марианка, ех, като я гледа човек и му се прийсква второ
Сега ми е много трепетно и чакам с нетърпение в неделя Марианка да се похвали. 

Преръдки и целувки от мен! 

Такива работи при нас....

давам и Коризалия и лимони с мед,исках да и взема Коларгол,че само така ги пресичаме сополите,ама вече давали само с рецепта от педито
Днеска ще и взема,че ме е страх да не тръгнат надолу,горкото цяла вечер се е мъчило,само ми приплаква,че не може да диша