Отговори
# 255
Добро утро мами!!!

Ни сме добре. Стягаме багажа и отпрашваме за Сандански за 4-5дни.Мисля,че на всички ще ни се отрази добре,че нещо доста се преуморих напоследък с работата си. Иначе сме добре.

vilkoni Много се радвам за малките мъже,че така успешно се адаптират към околния свят и с всеки изминал ден стават все по-силни и самостоятелни. Прозължавайте все така,а ние ще стискаме палци. Hug

За раждането - смятам да раждам в Тина Киркова с избор на екип.

# 256
Добро утро и от мен! Честит празник!

Вилкони, браво на вас! Прегърни и от нас мъничетата  Hug

# 257
Вилкони, браво на юнаците!
Тули , приятно изкарване, да направите снимки, после да има какво да гледаме, ех как обичам и аз Сандански, но ми е доста далече.
Усмихнат ден девойки Hug

# 258
Добро утро и от мен.
Честит празник на всички.
Аз да споделя, вчера си взех резултатите от микробиологията, изписаха ми Клотримазол. Надявам се , че ще има ефект срещу гъбичките.
Пуснах си по желание изследване на кръвта за листериоза, ще стане готово чак в понеделник. Направо незная как ще издържа дотогава.  Weary Аз по принцип не съм от тези, които се шашкат от нищо, но снощи като ме обхванаха едни лоши мисли и взех да си мисля едни лоши неща...Да си призная си поплаках доста. Споделям с вас, защото зная че ще ме разберете, че притеснението от неизвесността е страшно. Мъжът ми се опитва да ме окуражи и разсее, но пустите хормони ме карат да се чувствам нещастна.
Съжалявам, ако съм ви натоварила допълнително, но имах нужда да споделя с някой, който може да ме разбере.
Поне с терапията на детето всичко е ОК, сърбежът на очите му се поуспокои.

# 259
Вилкони, колко е хубаво, че ни споделяш всичко около Вас. Радвам се за момчетата и за теб! Дано по-скоро се гушнете и сте си у дома всички заедно!  Peace
Честит празник на всички! Днес денят се очертава да е спокоен и слънчев, само са разходки и за правене на приятни неща...
АГ ми пуска изследвания всеки месец, за направления каза, че за всичко , което споделя и ме тревожи ще ми даде направление - никакви намеци няма за допълнително заплащане. Болничните и те вървят без проблем, за сега. Да попитам: при последните изследвания имам левкоцити в урината - според лекаря  е нормално...как е при Вас?
Честити покупки на пазарувалите  Flutter
Хубав ден!

# 260
Вилкони, всеки ден мисля за вас, радвам се за хубавите новини!  Hug  bouquet

# 261
pipi_mb ,нормално е по време на бременност да са увеличени,заради повишената секреция и други фактори. Мойте също са повишено,но с много и за това ще си пусна и една стерилна урина за всеки случай. Твойте колко са?

Мари, не му мисли и тръгвай за Сандански.Ще дишаме хубав въздух,а мъниците ще тичат на воля из разкошният парк. Hug

# 262
Добро утро момичета.Искам да ви се оплача Cry От около 10-на дни немога да спя нощем,много ми се схващат краката-нали спя само на ляво или дясно и само да се унеса за малко и усещам много гадни болки на схванатост-направо не може да се спи.На вас случва ли ви се така??? А иначе краката ми не изглеждат отекли Rolling Eyes Много неприятна работа.

Гледам,че Вилкони е писала хубави новини-само така,дай Боже и за напред всичко да си е наред и бързо да натдадат на колограми бебоците. Hug

Искам да попитам от коя седмица започва 7-я месец? от 27 или 28?Абе аз нещо пак се оплетох в тия месеци затова съм решила май да си ги броя по термина-щом съм за 28 декември,значи би трябвало сега на 28 да влизам в 7 месец,така е по логиката Rolling Eyes

# 263
Николино, ако изчисляваме бременността в лунарни месеци то от края на 26г седмица, но лунарните месеци са 10 аз лично никога не изчислвам в лунарни, иначе 7ми месец си започва от 28седмица след оплождането или това ще рече 30гестационна седмица, те докторите така ги смятат в гастационни.
Ето това е началото на 7ми месец-
http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=17

# 264
Здравейте, тумбачета и честит празник!

Vilkoni радвам се за хубавите новини, прегръдки на малките юначета и нека новините да стават все по-добри  Hug Heart Eyes

Nikolinko аз хич не мога да оправя тия гестационни седмици и винаги проверявам в това сайтче до къде съм стигнала, дано да те е от полза http://www.ivf.no-meat.org/link_pregnancy/gest_weeks/

Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден  smile3525

# 265
Добро утро, момичета Simple Smile

Nikolinko, и аз се бъркам с тези седмици. Както Мари е обяснила лекарите считат гестационните, от деня на последния цикъл. При тях 27-ма вече е 7 месец. Имам две книги за бременни - в едната ги пишат по гестационни, а в другата от оплождането. Странно е Simple Smile

Между другото, и аз съм така със спането... само се въртя на двете страни и се схващам. Имам болка в таза като полежа по-дълго в едно положение. Кофти е... ама ако е само това, ще го изтърпя Simple Smile Само бъбреците при мен да не се обадят пак, че тогава вече беше неприятно.

Mama Iva, благодаря ти за мнението за д-р Велев, вече наистина ми става спокойно Simple Smile Благодаря!

Tuli, приятно изкарване в Сандански Simple Smile И на мен ми е любимо място, но май няма да се престрашим преди бебе да се появи, не че е много далеч... та догодина някога, живи и здрави Wink

Poli.t., знам много добре какво ти е... всички го знаем... наистина притеснението ни е огромно! И аз така си поплаках миналата седмица покрай кризата с бъбреците. Всички се опитват наоколо да ни успокоят и окуражат, но лошото е че няма как Sad И моя човек какво ли не правеше, но то като нямаме настроение.... и това си е. Дано всичко да е наред и да няма нищо такова! Имай предвид, че каквото и да е, има разрешение, има лекарства. И най-важното е, че вече сме в 7-ми месец, така ми каза моята лекарка.  Hug

Vilkoni, още прегръдки и положителни мисли от мен Wink  Hug  Praynig

Хубав слънчев ден на всички!

# 266
Момичета, искам да ви питам за мнение и особено мамите с дечица - коя козметика за бебо смятате, че е по-добра на Бюбхен или на Мустела?

# 267
Момичета, искам да ви питам за мнение и особено мамите с дечица - коя козметика за бебо смятате, че е по-добра на Бюбхен или на Мустела?
SebaMed  Mr. Green

Vilkoni, страхотни новини за двамата ти силни мъже!!! Направо се разплакох от радост, особено като прочетох как ще си ги цункаш през кувьоза  Heart Eyes

# 268
  • Пловдив
Добро утро, момичета Simple Smile

pipi mb, и аз последния път имах левкоците в урината, но бяха малко и ми казаха, че може да се получи при бърсане или  ако си се протрила и после е попаднало нещо в урината, щом всичко друго е наред с изследванията няма за какво да се притесняваш.Simple Smile..Аз този месец вече нямах левкоците в урината Simple Smile

Вилкони, много се радвам за мъниците, ще станат едни истински мъже .Simple Smile

# 269
Схващанията се дължат на липса на Магнезий и аз бях така,но откакто пия Магнерот нямам проблеми,вече не ми се схващат краката.

Общи условия

Активация на акаунт