Отговори
# 240
  • София
tsvety_georgieva ти май си ходила на същата йога, на която ходя и аз. Въпреки, че аз съм на курса на Роси и вчера по заместване ни беше Ваня и всъщност тя ни го показа това ребозо...Мен честно казано леко ме ужаси първоначално, но съм сигурна, че е правилния начин да се накара бебето да се обърне правилно.
Ще го пробвам това с мъжа ми, макар че не знам дали ще посмее да го направи - моя бебо също е седалищно в момента.
Ще го пробваме и ще ви пиша как е като усещане.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 17:41 от Josepha

# 241
  • София
Josepha , аз ходя на йога в Изгрев от юли месец и едната инструктурка е Ваня ни го показа преди една седмица Simple Smile Мен въобще не ме ужаси , даже мацката на която го показа каза че много добре се чувства, а тя е с такъв проблем - бебчето и е седалищно.

Калина аз също ще раждам в Шейново при д-р Велев секцио.

# 242
Здравейте момичета Simple Smile

Цвети, радвам се, че се намират още хора за Шейново Wink Може да съм пропуснала... защо секцио? Има някакъв проблем или ти искаш така? Извинявай сигурно е ставало въпрос, но не мога да си спомня. Ти при него ли се следиш и сега? Първият ми преглед ще е началото на октомври и да събера малко повече впечатления Simple Smile Макар че намерих една темичка за него и има страхотни мнения Simple Smile Успокоих се някак си Simple Smile На теб насрочено ли ти е за някаква дата или по-натам се решава?

На мен в Токуда ми вземаха кръв 3 пъти досега - но последния път беше да видим дали се е вдигнало желязото малко, иначе нямаше да има смисъл. А сега давах и урина по-често заради бъбрека. Знам обаче, че урина е добре да се гледа всеки месец, дори да не се взима кръв и да няма проблем. Там следят и за диабет и много неща. Обаче пък секрет са ми взимали само в началото веднъж, заедно с цитонамазката. Засега нямам оплаквания, но и при мен има леко течение от известно време. Май ще отида тези дни да си пусна едно изследване, колкото и да ми е неприятно, че като ви слушам с тези гъбички...

Poli.t., да кажеш какво става при вас с малкия. Дано всичко е наред!

# 243
  • София
Цвети и аз ходя там, но курса ни свършва и после мисля да продължа при Ваня, докато не е родила

Иначе и аз мисля да раждам в Шейново...С избор на екип  Laughing

# 244
Здравейте маминки!  Hug

KalinaZ, tsvety И аз съм чувала страхотни мнения за този доктор.Една приятелка ражда при него и ми е разказвала,колко човечен и добър е.Искаше ми се да се свържа с него но нямам никакви координати.Вие имате ли?Телефон или нещо друго ще съм ви много благодарна.

Аз в Неделя получих контракциите за които говорихте.Но моите бяха с болка.Освен втвърдяване и болка като при МЦ,бяха около 3-4, 1 контракция за около 10 секунди Confused.Обадих се на док. и ме испрати в Майчин дом.Изчаках но не се появиха повече и не стигнах до там Grinning.В Понеделник бях на ЖК.Оказа се че всичко е ок.Исписа ми  МАГНЕРИЧ и ми пусна иследвания кръв и урина.Гледахме бебка тя си е добре върви си според седмиците,обърнала се е главично Hug.Какво по хубаво?Та така успокоих се вече.

Приятен ден от мен! Hug И се пазете.

# 245
Beni_beni, ще ти напиша на лични един номер, на който можеш да си запишеш час. Тези номера са давани като гледам в една друга тема, но все пак... Имай предвид, че д-р Велев преглежда в частния си кабинет, не в Шейново. Той се намира някъде около Пирогов, доколкото разбрах, но още не съм била там. Пускам ти и адреса.

И ако решиш, свържи се по-бързо с него, защото като гледам е доста зает Simple Smile

# 246
KalinaZ Благодаря ти  Hug Още утре ще звънна!

# 247
  • Пловдив
За направленията, явно при всеки доктор е различно, защото мойта досега ми е пуснала само два пъти изследвания кръв и урина, веднъж като ме записа и сега, преди няколко дена, а моя приятелка, която ходи в Бургас е в 21г.с и вече има пускани 3 пъти изследвания и също така доктора й е казал, че вече започва да зачестява посещенията , като сега ще са на 20 дена  , а по нататък и по-често, а аз съм вече почти края на 7 месец и моята аг все още не ми е казала  да ходя по-често на прегледи..не мога да ги разбера тези лекар...

# 248
  • София
Kalina Z,

аз попаднах на него след като моят лекар ме посъветва да потърся второ мнение тъй като имам множество от миомни възли като два от тях са в близост до маточният канал и са с притеснителни размери и си растат стабилно. Тогава ми го препоръчаха няколко независими мацки Simple Smile , които са раждали при него. Намерих телефона на кабинета му в интернет и си записах час. Неговото мнение беше категорично, че при тази картинка секцио ще е раждането, такова беше мнението и на моят доки, а както се оказа и на лекарката от феталната морфология. Това беше в четвърти месец и оттогава си следя бременността и при Велев. Не е насрочена дата, защото когато говорихме - той ми каза,че по нататък ще го уточним и следващият месец смятам да го коментираме вече. При него си правих и БХС.

# 249
Здравейте мацки!Много съм доволна от курса!Акушерката много ми допадна!Днес си говорихме за пренаталната психология, тоест общуването с бебето още докато не се е родило!Етапите на раждане!Всяка от нас каза страховете си и очакванията си!За това как трябва да приемаме всяка болезнена контракция като приятел тъй като ни приближава до срещата , а не като враг, беше много интересно Hug
Лека вечер коремчета Hug

# 250
Mari:) - моля те си изчисти пощата, за да ти пиша Hug

# 251
ivka_007, ходих при доктор Ямаков, за първи път го виждам, но е доста приятен и спокоен. Имам приятелки 2 бр. раждали при него, но всички са секцио, та мисля, че е "секцио фен".

За матрака от латекс, по-добре да спите в другата стая, може да е от синтетичният каучук, мирише на нефтен продукт.  Close  И нашият така миришеше първите 2 седмици, затова не харесвам латекса. Каква марка е, ако не е тайна. Отваряй широко прозореца и дано скоро мине.

Честито за първите покупки, много са добри Simple Smile

# 252
Привет мацки,  Hug
Ето и малки нови от нас.Крис се справя геройски - диша си самичък и му подават по 3л кислород,махнали са му и палатката защото както се изрази лекарката нямал нужда от нея и го захранват с по 6мл млекце и всеки ден щели да го увеличават с по 1мл.Танчета и той е по-добре на нормален режим на апарат и на 45% кислород ако не се лъжаи както казаха нещата и при него започват да се подобряват.Утре ще мога и да ги видя на мама мъжете и да ци им поговоря и да ги нацелувам през стъклата на ковиьозите.Оххх няма търпение да дойде утре.Това е за сега от нас.
Момичета ще ме извините но нямамвреме да ви чета много и нямам представа какво точно се случва с вас.Разбрах че има болнички и пожелавам бързо оздравяване на всички.
Благодарско за всичко и не спирайте да стискате палци   bouquet  bouquet Hug Hug

# 253
Вилкони , радвам се че бебчовците са добре ! Дано все така да се борят и скоро да можеш да ги нацелуваш не през стъклата , а по бузките  Hug

# 254
Добро утро,
Честит празник момичета. Много весел и усмихнат ден ви желая днес Simple Smile

vilkoni, мила, много се радвам, че с всеки изминал ден получаваш все по-добри новини за бебоците. Стискам палци положението да се развива по същия начин и занапред.  Praynig  Не се тревожи, че не четеш какво става във форума, съвсем нормално си е. Това че влизаш за да ни осведомиш как сте е напълно достатъчно.  Hug Hug Hug

Калина мойта братовчедка роди при д-р Велев. Беше очарована от него. Да ти кажа дори не се беше виждала предварително с него, защото не си правеше планове изобщо да ражда в Шейново. Беше решила да ражда в МД, но там 3 дни я държаха гладна и жадна,размотаваха я като луда, но иначе ей сега лягала за секциото, но явно чакаха да плати на някой, което не се случи. Накрая свекърва й намери връзка с този доктор, обадиха му се и направиха секциото за нула време. Приеха я в събота сутринта и в 13:00 вече беше родила. Това което съм чула за този доктор са само хубави неща, наистина много мил и внимателен, определено загрижен за пациентите си, ето в случая дори и за такива, на които не е следил бременността. Всичко ще бъде наред, важното е да си спокойна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт