Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 104

• 88 690
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Vaudreuil Canada
Шемет, айде моля ти се от утре си поемай дежурствата, че и аз работа имам да върша  Mr. Green

Ни става я виж как добре се справяш Simple Smile утре ме няма ... по-голямата част  от деня.... ще намина за малко де .. да не страдате много.

# 166
и аз да се появя набързо...
Рая,4естит рожден ден на порасналото ти моми4е.Много здраве,щастие и късмет и пожелавам  bouquet
Страхотни красоти видях,много идеи ще се крадат...Много се извинявам,4е не мога да коментирам Embarassedно обещавам да наваксам
Сега да ви се похваля..благодарение на Рая се обзаведох с един кашон игра4ки newsm68
Рай4е,благодаря ти от все сърце smile3525
Да ви кажа и каква простотия направих..замазах си 4етирите страни на тортата ,но малката си притисна пръс4етата и метнах набързо тортата в хладилника .Въобще не забелязах ,4е  отгоре не е замазана с маслен и покрих ooooh!.Отидох в болницата на свиждане  на половинката и като по4нах да му разправям какви перипетии съм имала и се усетих ,4е покрих без да е замазана отгоре..Полу4и се мноого готин конденз Mr. Green,но с малко натрошени бисквитки замазах положението .Направо ми олекна като видях как се зарадва детето и помисли ,4е тоя изрод(трансформес ли,кво е) е игра4ка Grinning

# 167
благодаря на всички за отзивите на бебешката торта.за следващата седмица имам още една,но още не съм си намерила модела...
партияни-щом като детето си е разпознало дзвера,на мен ной-много ми харесват пламъците,особено на втория етаж са супер реалистични.  bouquet
риангелова-много са си готини бебетата даже,поздравления за резултата  bouquet
валерия,да ти имам резултатите без коментар на тебе.....ами се запрятай и прави поръчките вече  bouquet
дона коприва-тези недостатъци и проблеми нали са под повърхността,не се коси,тортичката е сладурска  bouquet
и аз искам в хипо....пък

# 168
Патрияни не се ядосвай, тортата е много хубава дори още по хубава имайки предвид по какво си падат дребните.... Само ги облъчват с изроди и уроди и те гледат като хипнотизирани. Аз едно го питах Кво е това а той ме гледа като че аз съм луда "Как не виждаш бе - това е нашата слуз" ??????  smile3515

# 169
Строй се за сутрешна проверка!!! Дежурните до момента да се изнасят да почиват! Поемам поста!!! Добре че имаме часова разлика, та винаги се намира по някой дневален! Grinning
Искам да поФаля на Силрайка псевдокактуса. Поне аз на такова го оприличих. Много готин! добре си развъртяла шприца. аз тоя спорт така и няма да го науча.  Sad
ninon - само да ти кажа, че аз съм мноУ тъпо парче!!! Сърчица си нямам, обаче имам подобна формичка, на която има 8листно цветенце, подобно на това твоето, което можеше да се приспособи за детелинки с малко намеса.....  #Cussing out Явно прекалено много играчки събрах, и вече ги забравям. Вместо да ги ползвам, правих моите детелинки по възможно най-сложния начин. И аз измислях сърчица, ама да не ти казвам от какво ги правих..... оФча ми работа...
Пешкир никой няма да пере  
Аха!!! Ясно! Значи носиш на майтап, или вече си ни свикнала с речника /на мен и на другия пилот на метлата/. Ти си си измислила стратегия като гледам, а и съвети са ти дали... Мислех си аз, така и така ще режеш бутилката, защо вътре не я напълниш на принципа на тортата с рула. Така ще имаш торта бутилка. Нататък.... си се ориентирала добре и нямаш нужда от съвети.
Валерия - да тисе незнае и кокошките. Умрях от смях с тях. Сетих се за нашия кокошарник, пътуващ към Пловдив. От цялата серия обаче, любими са ми мишките. Търпеливо си чакам хлебарката....  Rolling Eyes
Ангелова - много стилна близнашка торта!!! Страхотни бебенца. Браво!
леля Ог - леееееееекинко ти завидях за формата. Имам няколко такива, но тази е особенно ефектна. Относно масата... и аз имам още 20тина идеи, чакам поводи.
Доня Коприва - Много готино коте. Браво на теб. Цялата торта е станала ефектна.
patriyani - наскоро ми се размина торта с тия изроди. Много бях щастлива. Както каза bozgounova, пламъците ти са уникални. Дзвера е станал много готин, изглежда адски труден. Честит ти кашон !!! Много да си поиграеш!!!!
Аз вчера летях из къщи.... Голям кърък, голямо нещо беше този ден! Сутринта със ставането, обърнах кафето и стана една красота!!!! После за по-весело счупих една стъклена вратичка, която се пръсна на сол и успя да ми среже пръста на крака...  Едната торта, беше без украса, та набързичко я приключих. Точно и се зарадвах, и реших да се почерпя с един айрян, и бам, киселото мляко върху кутията с тортата. Слава богу, поражения нямаше. Само кутията..... Захванах си поръчката.За пореден път се убедих, че простите неща не са за мен. Защо, никога не ми се получава нещо, което е толкова простичко на пръв поглед... Започнах  тортата с невероятно желание. Защото беше нещо по-различно!!! Всъщност правих 3 едновременно, освен това подготвям украси за 2 други. В кухата ми глава - пълна каша.... Тортата вече отлежала, готова за покриване и изведнъж ми светва лампата - объркала съм крема... А си имам листчета с подробности за всяка торта, ...уж!!! 6 пъти се препотих! Нямаше време тепърва да варя брюле, да изстива, да го довършвам и да сглобявам наново торта. Писах ЛС, добре че мацката се съгласи да си остане този крем, иначе щях да осъмна. Такава тъпа грешка, досега не бях правила. Много ме беше яд на себе си. Книгата се получи добре, щото беше сложна, ама пусти планеткиииии.... нервичките ми скъсаха. Отварям Гугъла, почвам да гледам цветовете на планетите - ами... на всяка планетка - 10 варианта. Накрая се спрях на една картинка и реших да карам по нея. Принтирам я аз... Супер! синия тонер свършил и всички планетки - розовоОранжевоЖълти.  Shocked . Айде, сядай, срещу всяка планета разказвай цветове. Щерката ме видя че вече съм включила турбото, и реши да помага с морална подкрепа. Аз връткам топчета - тя намира кусури. Приличали били на шарени стъклени топчета.  Като че ли не го виждам сама!!! Mr. Green Търпях я половин час и я изгоних от кухнята. Налепих си "планетките" и реших да направя орбитите, както е на картинката. Заприлича на гердан с тия шарени топчета. Айде, късай листа от книгата, прави нов, оцветявай..... в крайна сметка, това се получи....
И ОЩЕ
поне съм доволна, че книгата стана добре. Отдавна исках да направя отворена книга. Уцелих си стратегия!!!
За къръка по другата торта, ще ви разправям довечера като я довърша и покажа. Може да има още веселба....

Рожденничка имаме, така ли??? РАЙЧЕ да ти е жива и здрава малката принцеса!!! Много здраве и желая!!! Спокойно детство и много късмет!  smile3525 smile3525 smile3525

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 09:35 от van444eto

# 170
  • Sofia
Благодаря ви момичета, обаче трябва да спрете да ме хвалите защото всяка похвала води до нова доза кексчета, а и мъжа ми не ми помага никак, друго си е да искат да те натирят с все такъмите като те видят напудрен с брашно ама той, давай прави, че да ядем и да снимаме.  Laughing

Наталина, много ти благодаря!  Hug
Ангелова, тези бебенца все едно медитират, много са сладки!
Копривке, ти под лупа си ги гледаш тортите сигурно, защото аз кусури не видях, а и другите снимки разгледах!
Много хубава апликация и много сладка писана си направила!
Силрай, изпуснала съм, то не може все в час да се стои, чат пат и в междучасие излизам.  Laughing
На сок от портокали кое викаш, фреш или може и от кутия?
Патрияни, не и личи че е имало гафове, даже е станала по-реалистична, тези фигури обаче не знам как ги правиш, шапка ти свалям като знам че с Варна работиш, изглеждат като истински!

Райче, да ти е жива и здрава Дида!!!   bouquet
Да те слуша с двете уши и да кара най-лекия пубертет на света!!!  Laughing
Чакаме тортата сега да сервираш!

Я да редактирам, че гледам Ванчето слезнала за малко от метлата и наминала от тук.  Mr. Green
Забавлявах се много с разказа за тортата, нищо че на теб не ти е било забавно, помощницата също е свеж елемент в цялата история.  hahaha
Книгата обаче се е получила страхотна, ще чакаме стратегията да я кажеш, това с късането на страници ми хареса като опция.  Laughing
Аз тази красива книга да ти кажа честно я виждам само с една планета и то на половина пък ако ще Земята да е, ако ще някоя друга.
Обаче тази снимка дето си я сложила сега малко заблуждава и наистина много на гъсто ми се струват и като гердан, докато в албума ти като видях на тази снимка http://van444eto.multiply.com/photos/album/32/32#photo=140 си изглеждат перфектно, снимала си под лош ъгъл.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 09:44 от Valeria

# 171
ванче,ти с тия разкази ще ме умориш от смях,книгата ти е връха.......само орбитата едната.... Sick,ама нищо,следващата ще е по-готина.как ти е краченцето,нали не си се заклала качествено Hug

# 172
Ванче, Ванче ... Знам, че се опитваш с всички усилия да избягаш от фурната, но гледам не те слушат  hahaha  Първо място в раздел "класически торти" - 3Д форма за торта зайче и трето място в раздел "украсени торти" - комплект от 3 шаблона - кончета ... Ай честито!   bouquet  Ще даваш ли на заем ако потрябват???  hahaha

Тъй, връщам се да чета, че бързах с хубавите новини  Mr. Green

# 173
  • София
Рая,да ти е жива и здрава дъщеричката  bouquet
доня КОПРИВА ,тази писанка е мноооого сладка!Котетата са ми слабост Simple Smile
patriyani ,страшна изродска торта!Много добре съм запозната аз с тези трансформиращите се Mr. Green
Ванче,нема да се коркаш!Ако ти идват в повече ирачките,ще помагам с голямо удоволствие в разчистването им Mr. Green Hug Книгата е станала жестока,виж планетките ако ги беше направила да не стоят така отгоре,а малко да ги вкопаеш в страницата(незнам дали ме разбра),според мен ще стоят по-добре Rolling Eyes(ама това си е лично мое мнение).Бързо оправяне на крачето и някой да ти пребае,та да те оттърве от лошия късмет Hug
Голям заплес съм ooooh!Да са ти честити наградите и да си ги ползваш пълзотворно  bouquet

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 10:43 от ninon

# 174
  • ВАРНА морето сините вълни
Ванче-честити награди-напълно заслужени   bouquet- моля те сподели как правиш крем брюле -не съм правила а ме питаха мои близки и аз отказах да правя този крем-защото не знам как става

# 175
Ванче, Ванче ... Знам, че се опитваш с всички усилия да избягаш от фурната, но гледам не те слушат  hahaha 
Много смешно! Ха-ха!!! Тая фурна.....  Twisted Evil никой ли не разбира, че фурната се използва за мусака!!!
Сега обаче, ще си стъпя на ината и ще готвя... заек. Ако "наградата" ми пристигне до края на месеца, и ВИЕ ми намерите добра рецепта за нея, тържествено обещавам и се заклевам че ще ядете заек на срещата на 2ри!
.как ти е краченцето,нали не си се заклала качествено Hug
Знам ли как е??? Бая кръв изтече, броих си пръстите. Всичките са. Днес ме обвиниха че съм гъзарка. На студа - с отворени обувки! К`во да им обяснявам че съм инвалид.....

# 176
  • София
Здравейте!
Нинон-много хубава торбичка.
Патриани-много хубави гадинки си направила.Честити придобивки-чакаме снимки.
Ванче-тортата е много хубава,харесват ми планетите и някак си ми се иска да ги изям. #CrazyДано вече каръщината те е напуснала. Hug
Р.Ангелова-много са сладки бебетата.Ти не показа ремонтираната торта?
Валерия-петлите са уникални просто ,като живи.  bouquet
Рая-честита ти рожденничка-да ти е жива и здрава.
Сега една тортичка от мен.Две пирятелки я поръчаха за 3-та изненада.И понеже аз нали все правя Медовик и едната все не го е опитвала и затова надписа е -ЧРД и да почерпиш.Снимките са лоши,защото са правени рано сутринта.Не знам защо,но стана конденз по тортата през нощта-стана на дупчици.На живо беше много сладурска торта,но на снимките нещо не е.Едната жена ,която я поръча каза,че е толкова сладурска,че денят и станал хубав и усмихнат,което ме поласка доста.
Благодаря на Ванчето за постъпковите снимки на панделката и за разясненията за р-те им. Flowers Bouquet

http://kazama.snimka.bg/cooking/torti.475448.20731312

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 11:25 от stefina

# 177
Хахахаха, Ванче, Ванчеееее, посмях се от сърце   bouquet Да ти се оправя болното краченце по скоро и дряг път да внимаваш там с разните му чаши, вазички, чиниики и тем подобни  Crazy Споко не си сама в каръщината-днес правя торта кола-Ламборджини-ееее няма такова нещо...всичко се свлича, не ще и не ще да стои на едно място-пързаля се, та мисля ако до довечера не стегне, ще ходи по направление...  #Cussing out
Ай да ти честитя и тук наградата ЗАЯкА и да го ползваш със здраве, нищо, че ще правиш дълбоки поклони пред печката  Joy Обаче както и там писах и тук пиша-еми няма логика в награждаването и избирането-просто всичко беше -пускаш линк-я гласувайте, а всичко като изработка и труд и красота остава назад.Много се извинявам, ама тортата с подаръците изобщо не е хубава-поздравления за  труда на мацката, ама да се класира преди масата с кроасаните-нещо не ми отърва  #2gunfire Айде стига толкова, че припали мотора....
Много ти благодаря за отпуската, дето ме пращаш  Mr. Green Ще се възползвам максимално  Grinning
Валерия, айде щом ти е за първи път може  Mr. Green После ще намаляме поведение  Mr. Green
Шемет, ти кво тичаш по допирателната, а?!?  Mr. Green Извинителна бележка да дадеш за днес!  Whistling
Стефинче, ного готин подарък-браво   bouquet
Патри, супер си е тортата, нищо и няма.Много хубава, въпреки, че изроди тия герои  Mr. Green Да се оправя малкото торнадо и татко и покрай нея, че не те знам как им смогваш  ooooh!   bouquet

Райчеее, да ти е жива и здрава щерката, много да я слушаш и много подаръци да получи!!!! Разбрах, че тортата в събота-вече нямам търпение да видя  Heart Eyes Пак ще ни ошашкаш с нещо  Peace

# 178
Здравейте момичета и благодаря за съветите и помоща ви. Специално благодаря на betina33, без чиято помощ нямаше да се справя.   bouquet Благодаря и за прекрасната идея на silrai за рулото, ще се възползвам и от нея друг път.   bouquet
Ето ми я тортичката, аз съм много доволна, въпреки несъвършенствата й:

# 179
  • Пловдив
Хай банда! Липсвах ли ви???? Най-вероятно не.
Чудя се да ви засипя ли с малко торти или първо да се отсрамя коментирайки вашите произведения  newsm78
Ама за сега само се чудя.... като се начудя пак ще ви пиша.

Бягам да погладя малко докато нямаме вода... утрешните торти ще ги мисля по нощите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт