Първо зъбче ще расте, на Майското дете! №7

• 34 410
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Според УНГ-то, където го водих, проблемът с ушите се дължи на трета сливица. Педката като гледа не видя такава. Ще го водя и при друг УНГ, който не е "касапин" и няма интерес да го оперира, искам да чуя и мнението на хомеопатичката му, д-р Стоименова. Освен това третата сливица може да се възстанови, дори да е извадена. На щерката на бившата ми шефка 3 пъти са вадили трета и накрая са извадили всичките...

# 406
  • Под кленовите дървета
Привет!
Аниии, душа ама вчера ти е бил ден наистина! Представям си как си се стреснала, ужасна работа Sad Дан днес да ти е по-лек ден и по-спокоен  Hug
Милкинис, аз предпочитам Гербер като пюрета, Хип ми идват много нишестени. Вчера дадох това от банан и НАИСТИНА е  Sick
dudunski правилно е казала за банана и добре, че предупреди за пащърнака, няма да взимам. Някой ако има отзиви от тиквички с ориз да свирка - изглежда гнусно.
Грийнче, кога сте при хомеопатичката? Не съм имала проблем със сливици, но на братовчед ми три пъти му я вадиха #Crazy

Мирчо, да ти е живо и здраво момчето Simple Smile Да расте усмихнато и да ви носи усмивки Simple Smile

Ние купихме онзи ден столче за хранене и сега слагам Ники в него, на най-легнала позиция за да клюкарства Joy

# 407
  • Sofia

Ааа, и да ви кажа, пюре от Пащърнак - ПЪЛНА ОТВРАТ, не знам какво полезно има в тоя корен ама е супер гнусно на вкус:)

Ха-ха, помня колко гадно беше, пък и мирише (или пък карфиолът миришеше  newsm78) Joy Обаче е много полезен този корен  Peace Вени, пробвай да му даваш, не изхождай от твоите вкусове - ако децата от малки се научат да ядат полезни неща, супер  Peace Тиквички с ориз не би трябвало да е гадно  Rolling Eyes Странно за банана, аз не му помня вкуса, но смачкано плодче си е супер - не знам как на пюре са го развалили  Confused

Аз влязох са честитя р.д. на Дани  Embarassed
МИРЧО, ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВ ТОЗИ МАЛЪК БАТКО!!! МНОГО ДА ТЕ СЛУША, ДА НОСИ РАДОСТ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО   bouquet

# 408
  • София
jasmin_veni, в сряда в 2 часа сме при д-р Стоименова.

# 409
Здравейте и от мен!
Най-накрая да се запиша и аз в тази тема.

Много болни мами и дечица Sad Бързо да оздравявате всички! Ани, наистина ти е бил кофти ден вчера.
Вени, Маги честито ви дипломиране!
Мирчо, да ти е живо и здраво порасналото момче. А на теб и тук да пожелая много здраве и щастие! Как хубаво сте се наредили един след друг Simple Smile)
Милкинис, радвам се че всичко с малчо вече се е нормализирало и операцията ще ви се размине. Израстнало го е детето  Hug
Ани, и аз съм много доволна от Фотобокс-а. Освен снимките си поръчах и една фотокнига - много са коректни, бързи и качеството е хубаво. Готвя се въпросната книга да я отпечатам в още 5 варианта, за да раздам на баби, дядовци и тн., но да заделя малко финанси и затова че си излиза  Money
Вени, какво столче сте купили? Аз всех да се оглеждам, много държа на различните позиции на гръбчето, но само до Бейби мол-а се добрах. Вие от къде го взехте?
Честито на всички с по едно и две зъбчета. И Макс мисля че го мъчат вече Sad
От няколко дни въобще не се храни добре. Не си изпива цялото мляко 120 мл. гърчи се докато се храни, пищи и е един АД. По-спокоен е когато го сложа да яде в количката на 45о  Shocked затова се оглеждам и за стол. Също няма драми при ядене с лъжичка... Бях му подменила бибите за след 3 месец, но явно им се дразни и ги върнах отново старите. Ще търся нещо за успокоение на венците.

Относно въртенето:
Макс го мързи. Извърта се само на една страна (без значение коя) и дотам. Бях започнала да се притеснявам, но явно не е само той.
Аз досега съм въвела само пюрета от ябълка, морков, банан, вчера опита и крушата. Засега всичко му харесва.

Вигантола... не съм давала и не съм се обаждала на док да го питам с какво да замествам. Сега на консултацията ще се допитам за всеки случай.

# 410
Здравейте, настана време и ние да влезем в отбора на 4 месечните и по този повод да почерпим   cook   ura

Честито на всички рожденници тези дни!

Маги, Честито дипломиране и честито ви първо зъбче, дано второто излезе бързичко!

Мирчо, Честит рожден ден на баткото! Да има безгрижно детство! Честити 4 месечинки и на малкия бебок!

Стискам палци всички бебчета и майчета да оздравявате по-бързо  Praynig

На нас Вагинтол така и не ни изписаха и сега като идва есен ще видим педката какво ще каже, досега все пак имаше слънце  newsm78

Да споделя за обръщането - при нас имаше 2-3 обръщания преди месец и така и не се опитва повече, обаче настава голямо напъване за ставане - много е смешна, понякога пръцка от напрежение  hahaha
А и зъбки май почват да ни мъчат, от 2-3 дни е много кисела, мучи странно и си яде яко ръцете, избяга някъде усмихнатото ни бебе  Crazy

Абе навън уж трябваше да е хубаво времето, а при нас е супер ветровито и леко мрачно

# 411
  • Под кленовите дървета
madelix купих това столче http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6921
Има различни позиции на седалката, като най-легналатанаподобява столчето за кола - така го държа. И аз бях в Бейби мола и бях разочарована - погледнах и столчетата на Чиполино и Пер Прего и като характеристики бяха почти като това на Кенгуро. Нашето го взехме от магазин в Надежда, защото дадоха намаление. Искахме предишния модел, но го нямаха в нашите цветове, затова ни продадоха това за 123 лв. вместо 148 лв. Simple Smile
green_dawn  стискам палци за прегледа Simple Smile
Аник, гледам да не изхождам от собствен опит ама..гнуслива съм по природа и хич не ги харесвам тия пюрета. Това от банан е наистина гадно - нищо общо с намачкан плод.

# 412
Да видим колко секунди ще ми отпусне да пиша. Момичета нямам сили кафе да си направя - свършиха секундите
Бяхме и до нашта си джипка - гърлото кръв червено, гърдичките пък сега - чисти /което е добре разбира се/
Спира антибиотика, да давам Оксцилококцинум и черните капки - вече и двете сме Бубараци  Mr. Green Ама и да не бяхме спряли гадния Зинат - то и без това нищо не влиза навътре всичко плюе и реееев милото. Кашлицата е ужасна, но доки ме успокои че това е много добре, даже ако повръща още по-добре да излизат секретите

Ние също не се объщаме - случи се веднъж точно стана на 3 месеца и край! Обаче имаме ново 20 - докато установя че вече мрази кошницата и предпочита стола за хранене /а позициите на двете в момента са еднакви  ooooh!/ обича да е права и да ми стъпва върху операцията и краката и стабилно си стъпват  - обяснявам й че ще е първото бебе проходило на 5 месеца  Joy
Аз обаче съм  #Crazy абсолютно неадекватна и  психически и физически неУред Даже снощи след като 20 минути даваха новини викам на етървата - е добре де що дават само реклами, а нямаше новини  ooooh!
Цялата къща всички са болни и мъжо и той и все едно имам две болни деца и искам да викааааааааааам
Съжалявам за ужасния пост ама така се и чувствам  newsm45

# 413
  Привет и от нас с рошла Миленка.
  Несме се появявали от доста време ,но ми беше развален монитора.
  За обръщането -Миленка се обръща от около месец и не се спира.Новият й номер е ,че се учи да да пълзи.Но все още мести само крачетата и не се сеща да мести и ръчичките.И като вдигне дупето се оглежда и започва да вика.
   Аз да питам вашите бебоци колко често акат?Че мойта хубавица стана като новородено,на всяко ядене ака.И взех да се притеснявам.

# 414
Крисчана, милата, изобщо не ти е весело  Hug Ох, дано мине бързо да си починеш и ти малко а малката бонбонка да се успокои

Вени, купи един пащърнак за проба, може пък Ники да го хареса, ама аз само като го помирисах и се погнусих, естествено това че на мене нещо не ми харесва не значи че той няма да го яде, обаче уви - миличкия с такава погнуса изяде 2 лъжички че спрях да го мъча. Но по-късно пак ще го рпобвам с нещата които сега отказва, може пък нещо да прояде

Ани, и аз мога да отворя аптека с купищата лекарства които има вкъщи, периодично пребърквам за нещо с изтекъл срок, да освободя място:) Абе да не се налага да се опира до лекарства

Грийнче, стискам плаци да получите по-обнабеждаващо мнение и да не се налага да се оперирате! А и все си мисля че Марти е малък още, може да успее да надрасне проблемите, които уж му причинява тая 3-та сливица без дз се реже

Ние пак си пуснахме носен секрет, дано нищо не се покаже

АА и Мишо си има столче за манджане подарък от наште, ето това http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5705, много е щастлив вътре че наистина е страшна наблюдателница и всичко може да си клюкарства

# 415
  • Под кленовите дървета
люситъ Ники ака по 5 пъти на денонощие, спокойно Simple Smile
Крисчана, мила, не се извинявай за поста - затова е форумът, да споделяме. Дано скоро имаш възможност за релакс. Hug
dudunski ще взема и ще го пробвам тия дни. Но баба му накупи куп пюрета, та първо тях ще разкарам, че в нас няма много място за складиране.

# 416
  • София
За обръщането - Меги се обръща само на дясно от гръб по корем, наобратно не може, на ляво също. Днес попитах и лекарката на консултацията, кога трябва да започне да посяга с ръчичка към предмет, отговори ми, че вече трябвало, ама при нас не се случва. Меги изобщо не посяга към предмета като го държа пред нея, хили се, следи го при движение, рита си с крака и това е, не зная да се притеснявам ли, да изчакам ли  Thinking.
За Вигантола нашата лекарка ми каза да си го давам щом не е помътнял, нямало проблем и за него се чудя какво да правя. Днес й биха последната двойка ваксини, дано да няма проблеми. Все още е само на кърма, мисля да захранвам като навърши пет месеца с безмлечна оризова каша.
Днес купих поредният биберон и пак отказ, не ще биберон това моето чудо и това е, много ме е яд. Така хубаво си спеше нощем от 10 до 6-7 сутринта, но от няколко дена ми разказва играта, буди се през час-два, понося я малко и пак си заспива, а аз съм като зомби.
 От миналата седмица  водя и Мартин на плуване, от днес е и на градина, а аз ще трябва да ходя на работа един-два пъти в седмицата и програмата ни става доста сложна.
Кака Лара, направо ме уби с тези цени на пюренцата, аз тук взех няколко на промоция по 1,09 лв. и мислех, че съм на далавера, че както Ани писа, иначе са по 1.20. А като видях, че картофа н ХИП е 1.99, може и да му дам домашно пюренце от картоф.
Нати и моят кошмар е да не би да забременея, че с тази липса на цикъл , ужас, пазим се с презервативи и пак се притеснявам, че имахме един фал.

# 417
Привет и от нас,отчитаме се набързо че с тези деца време нямам никакво.. Mr. Green
Миналата седмица бяхме на консултация-7500 кг. и 65 см. Grinning,сложиха ни и последната тройка ваксини
Започнах да давам зеленчукови пюрета на обяд (все още сме в процес на захранване Laughing) и си се кърмим Grinning
Мануелка започна да си говори нейни си работи -БА,МА Simple Smileмного е смешна ,като рибка си отваря устичката Heart Eyes
Взехме Й ново возило  и съм страшно доволна от количката http://www.trendsforkids.com/index.php?id=90# Laughing
Започнах и да я слагам в столчето за хранене, но не изявява голямо желание да седи в него Wink
Хайде чао от нас Hug
.........И на всички болни бързо оздравяване
О сетих се за Вигантола попитах в една аптека какъв е проблема с него и защо го изтеглят от апт.мрежа,и аптекарката  ме погледна и ми каза ,че няма такова нещо #Crazy
Е все пак го изхвърлихме,че и нашият беше от тези партиди и сега не и давам, въпреки че педиатъра всеки път ми напомня/по 2 капки всяка сутрин....
айде чао  newsm51

# 418
jasmin_veni, столчето изглежда страхотно. И ние скоро трябва да вземем някакво и това определено ми хареса Simple Smile.

люситъ, Пламен има проблеми още от самото начало с акането и ходеше по 1 път на денонощие. Сега започна да ходи по 2-3 пъти. Така, че предполагам е нормално Wink .

# 419
Здравейте, момичета!

Да се включа и аз набързичко, че баткото ме е затрупал със задачи днес ooooh!

Днес за първи път дадох пюре - избрах тиквата!!! Роската одобри Peace Той от доста време се врътка от гръб по корем, но само толкова. Все още не се е усетил да се върне обратно. Но иска да седи седнал и това е - голяма борба водим.

Нашата педка каза да давам някакъв заместител на Вигантола , но му забравих името. Всъщност въобще не се напънах да го запомня. То аз Вигантол не дадох нито веднъж, а да не говорим за заместители....

Въпрос към момичетата, които имат проблем с щитовидната жлеза - пускате ли изследвания на хормоните? Моите от миналата седмица са доста лоши като цифри и се налага да спра кърменето, защото трябва да увелича дозата на еутирокса и то доста. Хормонална анархия - така се изрази моята ендокриноложка. Продължавала до 8 месец след раждането....

Поздравления за всички, които празнуват днес по различни поводи!

На болничките - бързо и безпроблемно оздравяване Peace

Общи условия

Активация на акаунт