Първо зъбче ще расте, на Майското дете! №7

• 34 252
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Jasmin_veni, не съм го правила това, но ми изглежда добре и сполучливо, а не на последно място и бързо:

http://www.gotvetesmen.com/recipes/categories/DESSERTS/cracker_c … ke/recipe_165.php

Хапвайте сега ,че много скоро ще дойде време тука и диетки да си разменяме.

newsm39

Лека нощ от мен  и дано малкия спи, че иначе утре пак   afwitch

# 646
# 647
Добър ви вечер!  Hug

Гледам-гледам, не можете да изпишете темата.  Mr. Green

Каби от утре тръгва на детска градина - втора група, йей! А аз явно ще се науча най-накрая да правя сладък салам заради вас!  Grinning

# 648
  • София
Здравейте!

Днес нашият отбор от бебета, родени на 3.05 порастна с още 1 месец newsm44 да са ни живи и здрави бебетата Simple Smile

Вие правите сладък (шоколадов му викаме ние) салам, а аз направих сладкиш с едни праскови, дето на нищо не мязат, а на вкус.. направо са си пластмасови  Crazy сега го чакам да изстине и да го пробвам.
Шоколадовият салам в нас го правим без плодовете и черен шоколад, като слагаме повечко орехи. Но е превъзходен десерт. Аз го подпуквам още от купата (макар че има сурово яйце да слепне....).

А това, което Анни_М и Нелчето са писали - или съм го забравила, или не съм го яла въобще  Thinking

В това ужасно време какво ще правим? Изи, според прогнозата - утре ще вали. Аз не съм чак такъв фен да ме мокри.. дали няма да се отдам на гладенето?!?!  Mr. Green освен ако не заформим среща някъде  Joy Ани  Wink Heart Eyes (браво на хапващата наборка! Simple Smile )

За пащърнака - и аз таквоз чудо не съм яла... Обаче още не знам как точно ще захранвам следващия месец. Надявам се Изи да даде пак напътствия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (имам от лекциите записки, ама друго си е като е на дневен ред вече)

Крисчана, браво за концерта!

В тази връзка, Силве, как събираш паричките за дома?

Слънчева, спомних си за предния пазар на мъжа ти от там  Joy дано се върне отново със страхотни покупки!

Ники, не съм и очаквала друго с цените. По-евтино може да излезне със low cost до Англия по време на разпродажби да се пазарува....

Хайде, пожелавам лека нощ. Ако утре се организираме за някъде, пишете ми смс, моляяяяяяяяя (знае кой  Mr. Green )

# 649
  • София
Ей ме пак  Joy

да честитя рождените дни на Славчето и Весето! Да сте живи и здрави, момичета! Бъдете много щастливи, обичани, слушани и уважавани от мъжете си, малките ви куклички да ви радват много. Весел празник утре като се наспите Simple Smile  Heart Eyes Hug  bouquet

# 650
krischana, супер е, че толкова хора са се събрали на концерта за Ани  Heart Eyes

Вени, ето ти вкусотия с ябълки http://maria-miteva-christou.blogspot.com/2009/12/blog-post_05.html

Malini, за таквоз руло говорим с ANNI_M http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148998 , само че аз го правя с масло и мармалад  Peace

Славче, Веси, честит рожден ден! Да сте мноооооого здрави и безкрайно щастливи!  Hug  bouquet

Отивам да лягам, че и ние от няколко вечери се кърмим по 2-3-4 пъти през нощта  Tired Нещо й е нервно на дребната тези дни и само се чуди какво да дъвче, май ще очакваме зъбче скоро  Whistling
Хайде лека  Hug

# 651
добро утро, банда  Laughing

ние туко-що се накърмихме за трети път откакто съм го сложила да спи снощи - никак не ни се получава отучването, но мрънка и като е нахранен - значи не му е това проблема на малкото келеме  Simple Smile

честито на рожденничките и тук   bouquet   bouquet   bouquet да сте живи и здрави и от щастие и късмет да не се отървете  Hug

гледам сладък салам коментирате - не съм правила от ученичка, но имам някакъв спомен, че не съм слагала яйца и мармалад, а масло и какао. бисквитите, маслото, какаото, орехите, пудрата захар, малко коняк мисля слагах  newsm78 или пък някакъв друг алкохол беше  Embarassed  Laughing всичко се объркваше и се изсипраше върху целофан, правеше се на руло и айде в хладилника  Grinning

# 652
  • Sofia
Нати, утре сутринта в 5.40 като се разпее Криста, ще ти я метна у вас или пък ти доведи Андрейко, да си лафят - аз 'е си въртя колелото  Mr. Green
Отивам да будя Габи и после ще честитя  Mr. Green

# 653
Добро утро! Може вече и да сте ни забравили, но ние сме нахални и пак ще се появим Mr. Green
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ РОЖДЕННИЧКИ! МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!
Ние се позагубихме доста, но с две бебета хич няма време, а и проблеми не липсват - лежахме с малкия в болница, после още няколко вируса не го подминаха, заради баткото, гледахме се доста време тримата, купихме си жилище и там разправии, но не се полаквам - на моменти направо лудвам, но като видя личицата на двете ми момченца и всички грижи се изпаряват.
Не съм чела назад, но видях, че за захранването си говорите - мен толкова да ме мързи да захранвам, а и с баткото този момент беше доста тежък и сега все отлагам въвеждането на твърда храна. Иначе мисля с тиква да започна, че и Чавдар е от групата дето рядко изкарват лошите неща от себе си Joy Joy Joy, а тиквата има регулиращо действие.
Стига съм досаждала вече, лек ден на всички!

# 654
Славче, Веси, честит рожден ден! Да сте живи и здрави и много щастливи  с малките слънчица! Весело изкарване на празника!  bouquet  bouquet

# 655
Славче и Веси Честити рожденни дни  newsm51 пожелавам ви тази вечер  1dating luvbed и по едно послушно  smile3504 

# 656
Славче,Веси - честит рожден ден!Много щастие,успехи,здраве,късмет и любов   bouquet
Весло изкарване на празника  Hug

# 657
Нати, утре сутринта в 5.40 като се разпее Криста, ще ти я метна у вас или пък ти доведи Андрейко, да си лафят - аз 'е си въртя колелото  Mr. Green
Отивам да будя Габи и после ще честитя  Mr. Green
ни'кви грижи  Laughing давай я от вечерта  Joy

# 658
Честит празник на днешните месечинковци newsm51

Ей върху този пакет разсъждавам тази сутрин, дали си заслужава:

http://bebeshop.bg/paketi/780-paket-za-zahranvane.html

Верно, много са скъпи тия пюрета в Бг значи, то кое ли не е, де, ама за дечицата е все пак, как не ги е срам, ПЕЧАЛБАРИ... #Cussing out 

Мойто синче от снощи с нова програма, събужда се пак по никое време, засмуква си палеца кавалерски да не ме буди и заспива, пък аз стоя и гледам изумена и немога да се включа.... а така не искам да му става траен навик... baby_neutral

Да ви кажа от тия аспартамени сладкиши в БГ все по- често се ровя в стари тефтери с рецепти, че ще ни изтровят , значи... #2gunfire

Последният цинизъм беше бозата Здраве и тя с аспартам, ми айде наздраве...ама да си я пият.... newsm11

# 659
Добро утро! Славче, Веси,  Ч. Р. Д!! Много здраве, щастие, късмет и да бъдете  много обичани майки  и съпруги!  А на нас ни предстои още един дъждовен и мрачен ден Sad ще си седим вкъщи с малечка,  а ако тя заспи на обяд ще взема да направя и аз един сладък  салам , че снощи ви четох  рецептите и цяла нощ съм го мислила  Laughing  , иначе ние сме добре хапваме пурета  и оризова каша , в сряда сме на ДК да видим колко  е наддала, а и дано да има ваксини , че вече   #Cussing out, още сме само на 1 прием.  Не знам как са другите пловдивчанки, но при моята педка винаги свършват васините точно за нас  и не знам иде ми  #2gunfire.  Оставям ви , че дребното ще издъни кошарата  Laughing Приятен ден !!

Общи условия

Активация на акаунт