Чудя се може ли от зъбки така да прави
После само с цица се успокояваше.
една приятелка ми каза, че нейното бебе се е будило така до 1 годинка и са се кърмили по цяла нощ
ако ми причини и мойтп човече такова нещо ще изперкам окончателно
че когато никнат зъбки,неразположение,смяна на сезоните,не трябва да се прави коренна промяна в режима на хранене на децата.Това според мен,и не искам да натрапвам мнение,но бебетата се мъчат.Каква е разликата да даваш вода,чай и др. и това да се успоки бързо от цицата.И Бела се буди по два пъти на нощ да суче. Аз съм на мнение,че сами ще се покажат кое,как и кога. 

Да си жива и здрава и много щастлива майка и жена 

В този ред на мисли, може ли да ми пуснете линкче към тази на томи типи
Тази нощ яде в 1.30 и в 6, през останалото време мрънка и се въртя 
Нощем понякога се буди, понякога не. Тая нощ се събуди в 6ч, изсмука едната, върнах го в леглото, но продължи да реве... пак обратно на другата цица, изсмука и нея и се успокои. В 9ч се разбуди пак и същата схема с 2те цици, после пя и сега заспа. Аз се чувствам изцедена 

Все пак Бела се сдоби с една много сладка рокличка, не се сдържах. Те и на такива като мен разчитат явно
Докато чакахме да ни дойде реда, нашинкия като запя
и няма спиране. Продължи да пее и докато го боцкаха, после го гушнах и се разплака едва когато го върнах да лежи, за да го обличам. И на предишната ваксина не плака хич. Добро момче.

и аз го отдавам на зъбите

А и аз по разпродажбите на Некст купувам дрешки по 3-4-5 паунда за децата, предполагам за такива цени в България и дума не може да става. Наистина е сбъркана системата нещо
Дано не ти намалява кърмата и да се кърмите безпроблемно с мъника 

, но пък като знам миналогодишните подобни, които си купих от БГ за 90лв и едвам изкараха месец и половина, поне тези са 20лв, и съм сигурна, че няма да са такива боклуци като тукашните 

Също от 2 дни се буди нощем към 1-2ч. за ядене 
Ще започна с купешки пюрета, научи ли се да лапа с лъжица, каквото имам домашно, ще й забърквам. И без това зимата няма да имаме много занимания в къщи

Накупили естествено подаръци за дребните и за нас..
Баткото естествено беше предоволен.
И при мен се получи така от 1 седмица.Малката сякаш взе да суче повече и както имах доста кърма, извенъж пакккк намаля драстично та два дни се чудя как да я изхраня.Имам чувството че е в зависимост от това колко ядат предните дни за да се образува в следващите ...Абе не е лесно ама това е моя избор.
Да не ти казвам какво ядене в тия моменти му правя.Само и само да се напомпя.. 
Аз трупам и от утре започвам.Ама да видим накрая пак ще си направя собствена схема че нещо не мога се вкарам в някви рамки и да карам по тях.Просто е хубаво човек да си има някакъв ориентир а то бебоците ще си покажат сами. 

иначе посредата почва да се нерви и я пресипвам в шише, но днес герой. Забърках и тиква на кубчета и оставих малко в хладилника - та това мисля да дам първо, освен кашата от две седмици. Направо не очаквах, но гола тиква е супер вкусна, дано и тя я хареса утре де. Ровя по сайтовете да видя какви пюрета къществуват - нужно ли е да се вкарва пащърнак?
наистина много се трогнах, а Ани как плака милото - никой не очакваше такова чудо Препоръчани теми