Първо зъбче ще расте, на Майското дете! №7

• 34 410
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
mir4o-честит Рожден Ден  baloni

winnie-стискам палци,дано да те удобрят.

За захранването и аз мисля след 20-та седмица и без това няма никакъв интерес към нашата храна-щом и шоколад не иска  Laughing.Напоследък хич не се храни спокойно-от водата ли е(сменихме 100 вида вече  ooooh! ) не знам,зъбки ли ще никнат  newsm78

аник-ужас #2gunfire направо искайте нов чадър

десска -честито второ зъбче уау

Момичета имаме си вече Stokke-чудна е.Взех със зимен кош,кош за след 6 месеца и един кош за кола пебъл на макси коси(който също може да се закрепи за количката),но ми се вижда много малък  newsm78.
Мамите,който имат същата количка с двата коша с един сенник ли ви са кошовете-това много ме учуди  newsm78
Старата кола на Кари чакам в неделя да дойдат да я вземат,продадох я с 250 паунда по-евтино  Sad  ,но аз съм си виновна като не знам какво искам така ще е  Sad
Отивам да возя принцесата  Crazy

# 301
  • София
П.С. А, да, сетих се, бяхте споменали нещо за сайта на НОИ. Абе излиза ми, че е обновена информацията за сметката на 20,09, обаче не ми излиза нов документ, който да има някакъв статус...Някой има ли идея аджеба що така?!

При мен е същото. Обадих се в НОИ и ми казаха, че документите са ми ок и се обработват. Жената каза, че би трябвало това да е отразено в системата, но явно има някакъв проблем.

# 302
  • София
П.С. А, да, сетих се, бяхте споменали нещо за сайта на НОИ. Абе излиза ми, че е обновена информацията за сметката на 20,09, обаче не ми излиза нов документ, който да има някакъв статус...Някой има ли идея аджеба що така?!
Това е датата, на която за последно от работата са занесли данните за заплатите и осигуровките. С тези документи се подава и информация за сметките, на които евентуално да се изплащат обещетенията при временна неработоспособност и майчинство.  А вече няма да виждаш болничен, а подадена декларация по някой си член по КСО. Peace

Моята Габриелка днес кашля по-малко, но нослето още е мокро. Дано оздравява, че вече два дни пропускаме разходката, а до сега винаги сме излизали.

Winnie, дано да се спрат на теб! Работата изглежда интересна.

Змейче, много благодаря за статиите. Едната и аз  бях чела. Ще изчакам поне да стане на 5 месеца и ще започнем със захранването.

Sevdelina, честита ви количка. Аз съм с такава, но сме само с коша за над 6 месеца и не мога да ти отговоря на въпроса. Ние имаме и чадърче, което въри перфектна работа. Какъв цвят е количката ви? А от кожения аксесоар купихте ли?

mir4o, честит рожден ден! Много здрава и щастлива мама и любима!

Еlche, и на мен много ми допадна твоята схема на захранване. Може би ще я използвам и аз, когато започнем и ние с новите храни. И аз не мисля скоро да замествам хранене. Само се чудех по твоята схеме кога въвеждаш жълтъка?

# 303
Днес бяхме на консултация, та за протокола - 7700 грама и 67.5см. Биха ни последната двойка ваксини и този път дадох панадол без да чакам да вдигне Т, че миналия път се измъчи детето!

Севде, нашето Стоке е с кош за новородено и лятно столче, което вече използвам. Двете кошчета са с един сенник, та затова си поръчах втори т.е. поръчахме тъй наречения комплект Forest Kit, който включва и чадърче и разни други джиджафки, които още не съм използвала. Кошчето за кола не го харесахме и затова си взехме друг вид пак на Макси Кози.

Уини, успех с работата и дано се случи най-доброто за теб Peace

Мирчо, честит рожден ден - бъди все така усмихната и лъчезарна и нека мъжете ти те радват и обичат Heart Eyes!

# 304
Мирчо честит рожден ден! Бъди жива и здрава и весело да си изкарате  Grinning

# 305
Привет и от мен!

Днес бяхме на консултация и последната ваксина Синфлорикс, Борис този път много плака и чак сега заспа миличкият. Иначе вече сме 66 см. и 7280 гр.

Мирчо, честит рожден ден да си жива и здрава и много обичана мама! Heart Eyes

Славче, писах ти  bouquet и Цветенцето е мнгооо сладка Heart Eyes

Алекс, четита съдомиална с здраве да си я ползваш Heart Eyes

Winnie, стискам палци Peace

Луксче, и Борис заспива към 20-21 ч. събужда се само да папка към 22-23ч. и после чак към 6-7.30 ч., и после до 9-10 ч. пак спинка и аз съм много доволна  Laughing( поспивам си с него понякога Blush )

Ани, целувки на фината мадама. Лоша работа с този чадър тези са за #2gunfire

Десска ,честито второ зъбче  Heart Eyes

Аз от вчера давам едни хомеопатични хапченца за зъбките( венците) Камомила CH30 и Бобчо и има ефект( че две вечери се видях в чудо докато заспи и цяла нощ се мята като риба).

Лека вечер на всички Heart Eyes Heart Eyes

# 306
zlatna_g-количката се води със цвят бежов,но на мен ми се вижда сива  Thinking .То другите цветове на модела 2010 са-червено,синьо,лилаво,тъмно синьо и зелено и всичките са тъмни и не ми харесаха.
За зимните аксесоари трябва да ме е блъскал бързия влак,за да си ги взема,но да не казвам голяма дума  Crazy .Погледнмах цената- 250 паунда ,а и се оказа,че кожата даже не е в комплекта  Shocked ,а отделно т.е още 200 паунда и за цялата работа излиза 450 паунда  #Crazy .На мен само в бяло ми харесва,но никъде не е в наличност-дават го,че от него бройките са ограничени.Тук почти не виждаме сняг зимата,да не кажа въобще,а и Т не падат под 0 гр. затова няма смисъл.

слънчева-много ме учуди това,че няма още един сенник,но и в сайта им казват,че не включва(после видях  Crazy  ).Ще трябва и аз да поръчвам.Аз столчето го купих отделно и много се чудя дали след месец дори няма да и е малко  newsm78  иначе ми харесва.Ти кое взе и доколко месеца е?

Дано утре не вали  Praynig -имаме среща в парка на центъра няколко български мами да се запознаем и обменим опит  Simple Smile

# 307
Привет от нас!

Загубихме се от хоризонта,но нямах интернет 2 дена.На 21.09 бяхме на консултация-6400-67см Laughing(Ани,Нели Party Mr. Green).Биха й ваксините,нямаше Т,но беше много кисела ooooh!.До 22ч. я разнасях на ръце baby.

Захранването върви с пълна пара.До сега съм въвела картоф,тиква,морков,тиквичка,ябълка и круша и оризова каша.

Искам да  се оплача,че моето дете продължава да се събужда през нощта.Изобщо немога да се наспя.Вече ходя като зомби #Crazy.Един път се събужда за да яде,а другите пъти просто мрън-мрън smile3515

Севде,Алекс честити нови продобивки Grinning

Снежи браво за добрите резултати.Да го  Heart Eyes

Уини и от мен имаш стиснати палци Peace

Мирчо,честит рожден ден,мила!Бъди здрава и много обичана от твоите мъже Heart Eyes

# 308
Севде, това е количката http://www.lesters-nurseryworld.co.uk/bigimage.php?stock_id=12065

а това е кошчето за кола http://www.kolko.bg/bg/maxi-cosi-stol-za-avtomobil-city-ot-0-do- … 3-kg-bg/p/1184413 и сега прочетох, че е от 0 до 13 кг. По-леко е от това, което е съвместимо с количката и по-евтино и затова го избрахме, така спестихме покупката и на адаптори Peace

# 309
 Мирчо, честит рожден ден!

Да се отчета след консултацията- 5740 и 62 см.  Продължаваме да сме от фините, то и аз си го знам. Качил е 400 грама за месец и малко. А ми изглежда толкова добре като маса, в никакъв случай не изглежда слаб.. Мойто педи, слава богу, нищо не казва, много го хареса:) Бихме само Синфлорикса, Пентаксим нямаше и вчера и днес, каза да звънна другата седмица. Ваксината понесе без никакви странични ефекти /пу-пу/.
 Записах каката на забавачка- резултата след 3 дни ходене е сополив нос. Може и да съм я простудила в сряда на село, че вечерта доста захлади. Може и от забавачката да е..така и така няма как да знам. Днес не я пуснах. Напоих и двамата с осцилококцинум и вит.Ц, но до сега всеки път 2 дни след нея сополясва и малкия. Стискайте палци да се размине поне тоя път Praynig

За сега мисля да го захраня след като направи 6 месеца. Хич не ми се бърза. Рахат е само на кърма, не мислиш за нищо Mr. Green Вчера направих и едно доволно количество моркови на кубчета. Трябва да обработя и тиквичките от село, та поне за начало да имаме домашно.

В събота или неделя ще ходи ли някой в Борисовата???

# 310
Здравейте, мами! Аз рядко пиша, но ви чета (когато мога  Laughing ). Бях се притеснила, че сме много дребни ( 63 см, 5.500 кг), но видях че и КикиНики са горе-долу, колкото нас. Значи сме добре!  Thinking Искам да попитам мамите, дето са захранили, дали някое бебче се мръщи на плодовите пюрета? Ние от 3 дни се опитваме да ги ядем с госпожицата, пробвахме ябълка с банан, и много киселееме. Чак днес не искаше да си отвори устата. И с бибберон пробвах, и разбаркано малко с кърма, и не ще. А какво остава за зеленчуковите???  Thinking Да се надяваме, че просто това не го харесва. Но моля ви се посъветвайте ме как да я прилъжа да папка? Притеснявам се, че сме много финни. Цял живот на мляко ли ще караме?  Rolling Eyes

# 311
Здравейте, мами! Аз рядко пиша, но ви чета (когато мога  Laughing ). Бях се притеснила, че сме много дребни ( 63 см, 5.500 кг), но видях че и КикиНики са горе-долу, колкото нас. Значи сме добре!  Thinking Искам да попитам мамите, дето са захранили, дали някое бебче се мръщи на плодовите пюрета? Ние от 3 дни се опитваме да ги ядем с госпожицата, пробвахме ябълка с банан, и много киселееме. Чак днес не искаше да си отвори устата. И с бибберон пробвах, и разбаркано малко с кърма, и не ще. А какво остава за зеленчуковите???  Thinking Да се надяваме, че просто това не го харесва. Но моля ви се посъветвайте ме как да я прилъжа да папка? Притеснявам се, че сме много финни. Цял живот на мляко ли ще караме?  Rolling Eyes

според мен си починете 1 седмица и другата седмица пак пробвайте с нещо друго, но нека да е еднокомпонентно пюрето- ябълката става за начало, но банана е алерген, захрани с него по-късно

щом не иска, може да не е готово- няма за къде да бързаме- не го мъчи детето, после да не свързва храненето с отрицателни емоции, та да не иска въобще да яде  Hug

# 312
Едно хубаво сайтче с рецепти... Simple SmileАко някой не го е видял вече де.. Heart Eyes
http://www.zadecata.com/vkuhniata/Recepti/RB1g.htm

# 313
Мирчо, Честит рожден ден. Да си жива и здрава и да се сбъдне всичко, което си си пожелала в този страхотен ден Simple Smile

krischana, Дано всичко отшуми възможно най-бързо и ако е от зъбките, да избият и да се успокоят нещата. Не ми се мисли какво ти е с тази висока Т.

Елче, схемата на захранване много ми хареса, само дето аз мисля да започна със зеленчуковите пюрета и след това с плодовите. Но предполагам, че Пламен сам ще си покаже.

Гледам, че си говорите и за количките през зимата. И аз се замислям какво ще правим и ние, тъй като коша за новородено вече му е малък, а пък не знам дали с летният кош и някакви от тези дето са като чувалчета за през зимата ще свърши работа?!  newsm78 Предполагах, че бързо ще расте, ама чак пък толкова, че да му омалее този кош и да трябва да мислим вариант за количка за през зимата, не се бях замисляла.

# 314
Пиша ви в този престъпен час, защото имам проблем с едната гърда. Явно имам запушен канал,много ме боли и е твърда . Нямам температура . До сега си взимах горещ душ , масажирах , но още не чувствам облекчаване. Какво друго мога да направя???

Общи условия

Активация на акаунт