Първо зъбче ще расте, на Майското дете! №7

• 34 410
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
Пиша ви в този престъпен час, защото имам проблем с едната гърда. Явно имам запушен канал,много ме боли и е твърда . Нямам температура . До сега си взимах горещ душ , масажирах , но още не чувствам облекчаване. Какво друго мога да направя???

Слънчо, миналата седмица имах същия проблем. Бръм ми е писала как да се справя, не повече от 5 страници назад в тази тема, погледни. Не се притеснявай, щом нямаш температура, няма място за паника. При мен нещата се оправиха просто с кърмене. След няколко хранения изчезна бучката. Случвало ми се е 2 пъти до сега.

# 316
Добро утро  Hug

Вчера бяхме на консултация.6840гр. и 62 см.Отново нямаше Пентаксим,дано не се забавим много с тези ваксини  ooooh! Забравих да взема бележка за детската кухня,много съм зле.На 08.10 ще се записваме,защото се чака 4-5 месеца.Другия вариант е частната кухня,която е на светлинни години от държавната и ще преценим,но...има време до тогава.

За захранването да кажа.Започнах с ранни моркови и картофки на ХИП на обяд.Доста добре ги понесе Бела,даже й се усладиха.След това на Гербер,Бейбилов,Ганчев смесените.Пробвах и домашно приготвено,но ги отхвърли тотално.Може би като свикнат на един вкус и другото се отхвърля..Преценете с какво да започнете домашно или в бурканче.На плодовите леко се мръщи защото са по киселки,но вече имаме любимо ябълка и банан на Бейбилов.Тях давам към 16 часа.Преди 4 дни вечер дадох и оризова каша на ХИП.Тя е толкова безвкусна,че направо й се сгаждаше.Добавих малко плодово пюре,но същият резултат.Вчера купих на Хумана бананова с пробиотик,много й се услади,страхотна е.

Педито ми каза,че трябва да храня само 5 пъти.Следобяд да давам кисел от нишесте и пюре с намачкан плод  Shocked Дори ми спомена вече за месни пюренца.Аз само кимам и се съгласявам  ooooh!

Мирчо,честит рожден ден на патерица   bouquet

Севде,честита количка.Страхотна е!Със здраве да возиш принцесата  Hug

Усмихнат ден от нас   bouquet

# 317

Вчера бяхме на консултация.6840гр. и 62 см.Отново нямаше Пентаксим,дано не се забавим много с тези ваксини  ooooh! Забравих да взема бележка за детската кухня,много съм зле.На 08.10 ще се записваме,защото се чака 4-5 месеца.Другия вариант е частната кухня,която е на светлинни години от държавната и ще преценим,но...има време до тогава.

Бележка от лекаря ти трябва едва когато ти излезне реда за кухнята - сега подаваш само молба.

# 318
Момичета как точно се прави компреса със зелеви листа? Изчетох доста неща ,но малкия си и ска внимание и не мога повече да се ровя във форума. Благодаря  bouquet

# 319

Бележка от лекаря ти трябва едва когато ти излезне реда за кухнята - сега подаваш само молба.

Значи да не ходя сега за бележка.Благодаря за пояснението  Hug

# 320
  • Sofia
Хайде сега всеки с проблема си  Mr. Green Zlatna_g (Злати), какви лекарства даваш на Габриелка? Как е тя?
Моето Крисе се разсополиви вчера  Cry През нощта се измъчи милото - секретите се стичаха към гърлото, кашляше и се стряскаше. Отделно, че едва дишаше, та два пъти дърпах сополи с помпата  Crazy Бях й повдигнала матрачето, да не я давят  Cry Като сложа физ.разтвор и издърпам с помпата, се успокоява, храни се, поспива и после пак започва да се дави. Сега каточели е по-добре, няма секрети, не кашля и спи спокойно  Praynig
Направо не знам на толкова малко дете какво да давам  ooooh! Помня, че някои давахте витамин С, ама какво друго  newsm78
Аз смятам, че комбинацията от ваксина, ничещи зъбки и вятър от последните 2-3 дни направо ни разказа играта  #Cussing out
KikiNiki, кака го даваш тоя Осцилокоцинум - разтворен във вода ли?
Спири, ти ли писа за Гербер по 55 стотинки  Shocked То направо да ни пратите кашони от Варна  Mr. Green В Кауфланд гледах малките по 1.20лв.  Confused
Севде, честита количка  Peace Аз на Слънчева съм я виждала на снимки и много я харесвам - много свеж цвят е нейната  Peace

Друго не се сещам - всички страдаме от деменция май  Mr. Green

А, desex, Нели, я ни пусни на всички сметката си и да вземем да си ти пратим паричките  Peace

# 321
Аник,Злати,дано Крисето и Габка се оправят бързо  Praynig
И мен Стокето много ми харесва,но ми изглежда мн тясна иначе е много фешън  Peace
Днес времето изглежда много гадно - духа вятър,мрачно е......  Confused ама ще излезем че беба иначе ще се вкисне  Whistling
Спири,дай насам един кашон пюрета.Много са евтини наистина - учудващо защо  newsm78

# 322
 Mr. Green момичета не съм аз с информацията за Гербер.На мен ми каза Слънчева,може би тя е писала и тук.Ние естесвено се възползвахме.Накупихме доста Laughing.Жената от магазина беше казала, че е просто има промоция,бяха си в срок на годност просто всичко ок.Незнам обаче докага е авантата.В магазина беше до изчерпване на количествата newsm78

# 323
Здрвайте и от нас.
Вчера бяхме на ортопед, всичко е ок. Казаха, след като проходи пак.
Вече си яде както трябва 150мл. до 180мл., дано да си е качила нормално този месец.

Оф, щях да питам нещо, но забравих. ooooh!

# 324
  • Sofia
Абе аз помня, че Слънчева писа преди време, но бях запомнила, че промоцията е в Кауфланд и затова им се загледах онзи ден  Rolling Eyes З'то точно тогава обсъждахме промоцията на Хъджис там  Grinning

# 325
ани, аз съм разболявала бебе на 18 дни (мартишко) - давах му по предписание на неонантолог - вит. С и калциев глюконат ампула.

# 326
момичета, помагайте  #Crazy направо оплешивявам - косата ми пада на кичури  Cry Crazy Crazy когато тръгна да се реша - топки коса при всяко минаване на гребена. такова нещо за пръв път ми се случва  Sad

# 327
момичета, помагайте  #Crazy направо оплешивявам - косата ми пада на кичури  Cry Crazy Crazy когато тръгна да се реша - топки коса при всяко минаване на гребена. такова нещо за пръв път ми се случва  Sad

2-3 супени лъжици зехтин (ако ти е дълга косата и повече),бадемово масло,витамин А.Аз сложих и от стимуланта за коса  на Икаров.Количеството да стане колкото да си намажеш хубаво корените и колкото може цялата коса.Завиваш с найлон и кърпа и седиш 2 часа.Загрява и е малко кофти но от 2 намазвания ми спря косопада.Яд ме е че не започнах веднага,а изчаках доста време,мазах се с ампули и др глупости.Доста ми оредя косата  Tired
От кърменето бил косопада...но не смятам да спирам  Peace

# 328
момичета, помагайте  #Crazy направо оплешивявам - косата ми пада на кичури  Cry Crazy Crazy когато тръгна да се реша - топки коса при всяко минаване на гребена. такова нещо за пръв път ми се случва  Sad

2-3 супени лъжици зехтин (ако ти е дълга косата и повече),бадемово масло,витамин А.Аз сложих и от стимуланта за коса  на Икаров.Количеството да стане колкото да си намажеш хубаво корените и колкото може цялата коса.Завиваш с найлон и кърпа и седиш 2 часа.Загрява и е малко кофти но от 2 намазвания ми спря косопада.Яд ме е че не започнах веднага,а изчаках доста време,мазах се с ампули и др глупости.Доста ми оредя косата  Tired
От кърменето бил косопада...но не смятам да спирам  Peace

Ох, не съм сигурна че е от кърменето ... щото моята почна да пада ама много яко точно когато спрях да кърмя  #Cussing out

Тамън изчетох всичко и нашичката се събуди ...айде ще пишща после ... ма май след разходката де Wink

# 329
Севде, честито ви ново возило! Много е готина, точно като за Каролина  Flutter
Ани, дано й мине бързо на Крисето хремата  Praynig
Нати, и аз съм така с косата, направо ме е страх като почна да се реша  Shocked
Слънчо, как си?

Пловдивчанки, , казаха ми, че в някакъв склад продавали много по-евтино пюрета, склада се намирал някъде зад магазин Нева, на Карловска /не Карловско шосе/, ама само толкова разбрах, някоя от вас, ако има повече инфо, моля да сподели  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт