Първо зъбче ще расте, на Майското дете! №7

• 34 410
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
Добро утро!
Честито на всички рожденнички, които празнуваха през последните 2 дни! Честито на месечинковците!
Болничките да се оправят бързо!

Емо има зъбче. tooth
Вече има почти всички признаци и мисля другата седмица да започвам захранването. В крайна сметка реших да е с картоф.
Аз в петък бях на дипломна защита и вече официално мога да се похваля, че съм със степен Магистър Grinning  umnikuu

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 09:40 от ~Magi_TM~

# 361
  • Sofia
Добро утро от нашата сополива банда  Mr. Green
Маги, да ти е честита Магистърската степен - вярно да ти служи   bouquet на Емо - честит зъбак  Heart Eyes

За чорапогащниците - аз взимам 1 размер по-големи от нашата дължина. Криста в момента е 62см, а аз й купих чорапогащник - 76см (по-малкият размер беше 60см). Някои се свиват при пране (еле пък сушене в сушилня  Mr. Green), а и с тия памперси на дупетата, по-добре да е леко дългичък, отколкото къс  Peace

# 362
Добро утро, момичета!

Маги ТМ, честито дипломиране и първо зъбче на Емо!  Laughing

АниК, не знаех това за капките! В аптеката, където ги приготвиха казаха да се държат на тъмно, не споменаха за хладилник или за ограничение в дните на ползване  Thinking

Лилка
, моят ден беше 12.09., чаках да ми дойде, но имах едно на ум. После дълго не казвахме на никой и само съучастнически се споглеждахме с мъжа ми. Кумата ме надуши де  Heart Eyes но чакаше да кажем официално. На лекар отидох доста късно, за да чуя сърчице  Hug и ей го на сега - спи върху мен  baby_neutral

Момичета, може ли да им стане нещо на бебчетата от толкова целувки и милувки  Laughing

# 363
Здравейте и от нас  Hug
Момичета много да се пазите и вие и бебчетата,Тук в Разград има бум на някакъв грип който  е много опасен и заразно било пълно.Симптомите са повръщане и Т.Имало много малки деца и дори бебчета.Една моя позната вчера ги изписали.Бебето е на 6 месеца.Ужас направо - пази Боже  Praynig
Дудунски,как си днес  newsm78
Крисчана,Аник,Злати - как са днес бебоците?Надявам се да са по-добре  Praynig
Лилче,днес е един малък празник за теб значи  Party
Маги - честито зъбче на Емко   bouquet
Жасминче и Ади започна да се нахранва много по-бързо отлколкото преди,но мился че е нормално нали вече са "големи"  Wink

# 364
  • София
Здравейте и от мен!

Габриелка вече не кашля, но сега пък ни тормози запушено носле. Дано бързо й минава, че и храненето е една мъка, защото не може да диша и се ядосва, плаче, аз се измъчвам...

Вижте какво намерих http://september2008.multiply.com/journal може някои от вас да са чели точно това, но на мен ми се сори много полезно. Нали съм на Вие със захранването  Blush

tedunmedun, едва ли на бебенцата ще им стане нещо от целувки и прегръдки. По-скоро ние сме застрашени от тотално пристрастяване към тях  Mr. Green И аз не мога да се наситя на Габриелка. Много често й казвам, че ми е като дрога.  Crazy

~Magi_TM~, честито ти дипломиране! Много професионални успехи!   bouquet Ах, че хубаво имаме си още едно бебе със зъбче!  tooth

# 365
Привет Hug
Най-напред честито на всички които днес празнуват.Да са живи и здрави.  bouquet
Бързо оздравяване на всички болнички.Много е лошо времето наистина и трябва много да пазим мъниците.
Маги честито дипломиране и зъбче на малкия бонбон. Peace Hug
Ани ,Славче благодаря за инфото.Ще търся 1-ца.  bouquet Hug
Тедунмедун да ти кажа колкото по-малко целувки около устичките толкова по-добре .По принцип зъболекар ми каза че не бива да се целуват по устата защото може да им се прехвърли бацил и в последствие да развият кариеси.Освен това си ходят и други микроби по устата които могат да ги заразят.
Елче мерси още веднъж.  bouquet

# 366
Mira_sm, аз по устничките и по ръцете дето ги лапа никога не целувам  Naughty
Но бузки, вратле, косичка,  краченца, коремче....  Heart Eyes
Знам че се предават бацили, и даже забранявам да му говорят от близо свекитата, не че ме чуват де  ooooh!

# 367
Добро утро  Grinning

Маги, честито ти дипломиране   bouquet и честито зъбче на Емо  Hug

Еlche, питах в темата "Къде в Пловдив?" за пюретата и ето какво ми отговориха момичетата http://biznes-bulgaria.com/firma/4322-tim-2001-ood-plovdiv?p=listing , ще го посетя следващият път като сме в Пловдив  Peace

Злати, полезно инфо за захранването  Peace Hug
Като видях номинациите в тази страничка, се сетих да питам: Славче, събрахме ли вече инфо за всички майски бебоци, за да си направим и ние статистиката   Thinking

Момичета, грахка не е писала от много време, някой знае ли нещо за нея?  Rolling Eyes

Дано Емо Усмивката познае, че следобед ще се пооправи времето, та да излезем на разходка, сега е приятно като температура, но прикапва от време на време  Confused

Отивам да сготвя някакво манджори набързо и после пак съм на линия  Hug

# 368
  • Sofia
АниК, не знаех това за капките! В аптеката, където ги приготвиха казаха да се държат на тъмно, не споменаха за хладилник или за ограничение в дните на ползване  Thinking

Ееех, мила, и аз не знаех, ама колко неща научих покрай Габирел  ooooh! Ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101473.0;wap2 Освен тези, които се разтварят или забъркват по рецепта, и всички антибиотични капки са така - Бивацин, Тобрекс...
Мачкай, целувай сега, че като пораснат има опасност да започнат да се дърпат  Mr. Green Моят Габи още ми е глезанчо  Heart Eyes
Нашата педка каза да слагаме на Крисето Тобрекс - съгласна съм с нея. Секретът ни е като ластик  Crazy Ще давам и Вит.С. Аз също се лекувам. При нас е като хрема, но доста познати се оплакаха, така че също мисля, че е някакъв вирус  #Cussing out
Злати, слагай капки, тегли сополчето и тогава храни  Peace Малко по-изправена я дръж  Hug Крисето засега хапва  Praynig Praynig Praynig Обаче пък хърка като мечето Ръкспин  Confused

Много ми е интересно как ще го дам това витамин С  newsm78

Да, Грахчето се губи  Thinking
оф, и аз ПАК ще готвя  Crazy

# 369
  • Под кленовите дървета
Елче, права си - може защото бързо се нахранва. ХАреса ми твоята схема за захранване и аз въвежда постепенно. Вчера дадох пюре тиква+картоф - ми то много гъсто беееее ooooh! И го разредих с кърма и стана. Плодовите досега не съм разреждала, ама зеленчуковите явно трябва.

Ох, бързо да оздравяват дечицата, че като слушам Shocked

Харесах бодита с дълго ръкавче в Мадър Кеър - 7 за 12.50 Simple Smile

# 370
добър ден Simple Smile

честито зъбче на дребния и дипломка на Маги   bouquet

болните - бързо да оздравявате  Hug

направих си една маска с кисело мляко, зехтин, водка, жълтък, вит. А и вит. Д (ползвах Деавита  hahaha ) и сега чакам да мина 2 часа да мия косата. после ще излезна за малко да се видя с една от приятелките ми - заминава да работи в швейцария и ще ми липсва  Sad

снощи имахме гости до 01.40 и сега едвам гледам.... дребния се събуди в 02.00 да яде и така до сутринта още 2 пъти  Crazy

дано се оправи следобяд времето и да можем да изведем дечицата  Praynig

# 371
  • София / Сливен
Чести юбилей със закъснение на didka.
Честито дипломиране на Magi M
Честити и първи зъбчета на малчовците.
Да се похваля днес Данислав яде каша с лъжичка и си отваряше сам устичката толкова съм доволна дано не е само временно.
verive четох че слеобед даваш кисел колко време след захранването го въведе като заместване на още едно млечно хранене, ние вече втора седмица се храним с пюрета на обед.

# 372
Привет мами и от нас !!! Честито на всички месечинки!!! Да споделя за хремата на Нори - все още от време на време я мъчи - давам половин ампула вит С  с лъжичка  и кърма , а другата половина в нослето / но не мисля, че в нослето има ефект/! Пробвахме и сребърна вода и физ. разтвор, и капките за очи, които и изписа педито, но ето факт е - вече 2 седмици сме така и най- вероятно ще отложим ваксината в понеделник!!! Във форумите четох за екстракт от лайка - няколко капки в нослето - някой от вас Майски мами пробвала ли е това лекарство?

# 373
Мира.см, виж ги колко са дълги на място чорапогащниците ... защото мойта мадама е 66см и без никакъв проблем 2 от чорапогащниците, които й купих вчера с размер 0 са й големи ... тези с размер 1 са термо , та за тях може и по големи Wink прецени на място ...

Маги, честита диплома Simple Smile и честито зъбче на мъника Simple Smile

Десекс, уви въпреки много ми молби все още има майки, които не сам и дали данни за бебчетата, също така мноо нови се включавт те първа (дори една от мамите ми писа, но още не съм я добавила  Blush)

Ох, отивам да се обличам за разходка Simple Smile ще пиша после Simple Smile

# 374
  ~Magi_TM~  честито ви зъбче бебчо е чакал да се дипломираш за да го изкара като подарък.Честита ти диплома и дано ти донесе успехи занапред.И на нас май ще ни излиза-днес я видя една позната, а как се лигави ще имате зъбче  много са ви бели венците готови сте-а аз нали не разбирам да видим. Rolling Eyes
  tedunmedun ,аз гочаках на около 16 .09 .09 г цикъла ама нали знаех че няма да стане нормално при липса на овулация,запушена тръба и много други подобни, ама явно Господ си знае и затова тогава въобще не съм си и помислила ама как се навих да направя тест незнам,защото все като реша да си направя и на другия ден ми идваше и някакси не исках да се разочаровам отново на едната чертичка и затова с 10 дена закъснение направих тест.
  xybavelka,браво на вас,добре се справяте ,напредвате .
  Оф пишете за целувките -направо моята шишка я побъркавам от целувкинавсякъде,дали да не ги намаля че пишете: "колкото по-малко целувки около устичките толкова по-добре"
  При нас е адски задух много горещо няма слънце (прокрадва се за наколко минутки),но направо се усеща много тежко ще вали.Нямам си и присъщия за Бургас вятъре може е  поизлязъл вече,следобед се усилва.

Общи условия

Активация на акаунт