Първо зъбче ще расте, на Майското дете! №7

• 34 410
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
verive четох че слеобед даваш кисел колко време след захранването го въведе като заместване на още едно млечно хранене, ние вече втора седмица се храним с пюрета на обед.

Предполагам,че мен имаш предвид  Laughing
Не съм давала кисел,педката ме кара да го давам,но аз се въздържам засега. И не замествам млечно хранене.Пюрето го давам като добавка към кърменето.  Peace

# 376
Здравейте и от нас.Радко пиша,но на последък нямах време и да ви чета SadАхсен беше болничка-някакъв вирус хрема и сълзящи очички SadСега ще се върна да чета какво сте си писали,хвърлих един бърз поглед само и видях чуденката на Ани за витамин С-на Ахсен и изписаха витамин С на ампули давах и ги с лъжичка и нашата си го харесваше  LaughingСега сме уж добре да чукна на дърво дано да продължим така,че идва време за ваксина PraynigХайде отивам да чета  Grinning

# 377
Люси, Ева, bubbolina, Freya_na, cvetinkaa, ElI, Mentha, Cybella, galia85, отново отправям молба да ми пратите на лична или да напишете тук мерките и/или имената на вашите бебчета, за да оформим първа страничка и да направя статистиката (докато мъж ми си е вкъщи, че да имам време)

# 378
Момичета, наистина ли са увеличили цената на Памперс?
Вече няколко майчета ми казват, че от 23лв. ги взимат вече на 29лв.

И исках да попитам от какви други пампи сте доволни, че на мен все ми седи влажен тоя Памперс?

# 379
  • Под кленовите дървета
~Magi_TM~ честито ви зъбче и честито дипломиране Simple Smile
Аз давам или пюре или каша с малко пюре на едното хранене - или в 14 или в 17, зависи колко е гладен. Избягвам да давам като умира от глад, защото иска само кърма тогава. По-скоро гледам да е леко изгладнял за да запозная с нов вкус. Днес опита пюре от банани на Хип - ужасна гадост, ей...Аз мислих че ще е хубаво, но...

# 380
  • Sofia
kapchica, на мен позната ми каза да капя лайка в нослето, но аз не смея, з'то лайката е силен алерген  Rolling Eyes
Нат, в наше село слънце огря, ама и дъжд валеше през това време  Mr. Green Crazy Много шантаво ми се видя. Сега поне само вали, да не ни е яд, че не става за разходка. Моите втори ден не са си показали носа навън Confused Габи само до аптеката и пазара ходи с татко си  Confused Rolling Eyes

Пфу, само се надявам на Крисето да не й е така зле на дишането, както на мен - направо ми иде да се гръмна  ooooh!

# 381
Baby Love® , аз вече преполовявам втори пакет /от 104бр/ на Хъджис и съм доволна, имах два-три пропуска, но май аз не бях "монтирала" пампите както трябва  Peace

Славче, 'що не им пишеш лс на тия мами, че не се знае дали въобще следят темата и може и да не видят  Rolling Eyes

И тук грее слънце и дъждец вали  Crazy Дано да се пооправи малко това време, докато дребосъчка се събуди и да излезем  Rolling Eyes

# 382
Привет от нас!

Времето е много кофти и студено и си седим вкъщи с Белла. Нашия тати е на работа през целия уикенд, а Кари е при свекитата, така че аз общо взето скучая  Rolling Eyes От следващата седмица почват лекциите в университета, така че сега последно релаксирам  Mr. Green

Много кофти за запушените нослета  Tired И на Белла така й се е случвало. Да препоръчам това цък  За бебета над 3 месеца е, маже се по гърдичките и като вдишва бебето, се отпушва нослето  Peace Също така се сещам, че може да се използва капка ментово масло като ароматизатор, ако имате  дифузер за етерични масла  Peace

За памперсите в Бг пробвах няколко марки. Да си призная, само Памперс ми попиваха като хората, въпреки че и тези Пуфис не бяха лоши  Peace

Аз мляскам Белла само по бузките, ръчичките и коремчето  Peace А онзи ден целувам Кари и тя каза "Ухх, че ми е гадно"  Joy Така че от сега да си наваксам с Белла  Mr. Green

Лек ден от нас!

# 383

Славче, 'що не им пишеш лс на тия мами, че не се знае дали въобще следят темата и може и да не видят  Rolling Eyes

Десекс, ще видя когато имам малко повече време да ги диря и да им пускам ЛС ... сега съм се замотала с едни моркови  ooooh!

За памперсите ... при нас още са си по 23 лева , дори ги намялават от време на време в Билла за по 21 или в Карфур Simple Smile Досега Памперс са ми попивали най-добре , в момента сме с Пуфис също съм много доволна Wink Бяха 17 лева 82 броя ... доста добре ми звучеше.... но Пуфис 3 не миришат така хубаво като Пуфис 2 Sad

# 384
  • Под кленовите дървета
Аз съм най-доволна от Памперс. Пуфиса ни докараха зачервяване Sad Либеро също.

# 385
на мен памперс ми смърдят много - все го проверявам дали не е наакан  Mr. Green пуфиса ми допадат най-много от евтините памперси  Simple Smile иначе за нашето дупе най-добри са хъджис и либеро  Laughing

замислих се и аз за захранването (дано устискаме до 6 месеца) и съм забравила кога може да се даде спанак  newsm78 щото си мисля за разхлабващи храни за малкия неакащ господин  Mr. Green

# 386
Ах какви са тези болести..Бързо оздравяване на всички бебоци.

Дудунски, Ани и на вие бързо да оздравявате. Ани, аз се престраших и капвах на Борис като беше с хрема лайка и Витамин C, или лайка и малко мед, е само тава ни оправи, са 2 дни бяхме без сополи( аз не вярвах че ще помогне) Heart Eyes

Хайде и аз да се оплача от цяла седмица ме мъчат бъбреци и май и песъчинки са тръгнали, днес съм по добре но утре ще посетя лекарката Sad пиех една билка много хубава за бъбреци пък дали от нея не тръгнаха да се чистят newsm78
А и БОРИС  го мъчат венците и постояно е кисел и иска да е гушнат и е веселба( сестра ми и майка ми са болни, мъжът е нощна вече 3 седмица и ми иде да  #Cussing out #2gunfire).

За памперс ще ви кажа колко парички са утре, днес мъжът преди работа трябва да е купил.

Лека вечер на всички Heart Eyes Heart Eyes

# 387
  • пловдив
 Здравейте, Крисчана, сега прочетох, че Йоана е болничка, не се тревожи само, дано бързо се оправя малката сладуранка, случват се такива неща, тепърва ще ги преживяваме така че бъди смела и вярвай, че всичко ще е добре - да нацелуваш Йоанка и бързо, бързо оздравяване!
 Моята коса поголовно пада, цялата къща е в коса, но аз чакам да мине от самосебе си. През бременността косъм не ми падна от главата, но сега оле боже ooooh!
 Момичета, аз съм малко притеснена и моля за инфо - бебо не се обръща още, спи само по гръб и не иска да се обръща, нито от корем по гръб, нито обратно, не е ли вече време да се обърне, нали в четвърти месец, пък той е на пет?
 Иначе ние от както ядем пюрета, а от няколко дни и каша, нещо го закъсахме с млякото, това диване иска да яде само от лъжица, плюе биберона, а за лъжицата отваря уста и яде, сякаш само това е правил newsm78
 За памперсите, за пореден път пиша, че съм страшно доволна от Пуфис и си ги ползваме, вече купувам 4-ка и мисля да си караме с тях.
Лека засега от нас Hug Hug Hug

# 388
На болничките бързо оздравяване.
Относно памперсите най съм доволна от Памперс. От пуфис и от Хъджис се беше обринал доста.

# 389
  • Пловдив
И ние сме в отбора на сополивите бебета  Cry Каката почна да смърка в петък и ето днес Бела цял ден ми разказа играта... Горката беше много жална, така плачеше... сега спинка и се надявам да изкраме спокойно нощта  Praynig Praynig Praynig
Аз пръскам морска вода, дърпам с аспиратора и пръскам Еуфорбиум спрей или кърма в нослето...
Всички болнички да оздравяват бързо  Praynig Praynig

Пловдивчанки, , казаха ми, че в някакъв склад продавали много по-евтино пюрета, склада се намирал някъде зад магазин Нева, на Карловска /не Карловско шосе/, ама само толкова разбрах, някоя от вас, ако има повече инфо, моля да сподели  Laughing

Да, знам го - ще те заведа  Laughing, че едва ли ще успея да го обясня  Embarassed Взимала съм едно време с Кики оттам пюрета

b]Змей, Бръм, Ники започна да хапе, а още уж няма зъби. Много боли на едното зърно - на по-даващата гърда. Като захапе и виждам звезди по бял ден. Обаче не виждам зъб newsm78 Не знам с какво хапе, но здраво хапе. Опитах да сменя позата, захапката да оправя - нищо не върши работа. Какво се прави в такъв случай? Да върна ли силиконовите зърна?
И втори въпрос - вече не ми тече и другата гърда, не са твърди и понякога усещам как чувам гълтане първите три минути, после не. Дали кърмата намалява? Ники пък не изглежда гладен, може ли за три минути да се нахрани? newsm78
[/b]

Жасминче, хапе с венците, нищо, че няма още зъби доста боли - имам спомени  Laughing Кали също ме хапеше така няколко месеца преди да й поникне първия зъб, но за няколко дни я отучих.
Всеки път като почнеше да хапе, аз махах зърното от устата й и със строг тон, гледайки я право в очите, казвах "НЕ". После пак давах гърда, ако хапе, пак махах и така... Но се отучи и после със зъби никога не  ме е хапала  Peace Peace
За нахранването - абсолютно е възможно и за 2-3 минути да изсуква гърдата - много са силни вече и им отнема малко време  Laughing По-важни показатели за количеството са видът му и памперсите  Hug
Пиши за Мадъра кое си харесала

За памперсите - днес взехме от Метро Памперс 4 - 140 бр за 44-45 лв  newsm78
Аз ще си поръчвам Хъджис 4 от Мадъра 168 бр горе-долу за тая цена

Общи условия

Активация на акаунт