) и сега сервизи, застрахователи, хич не ми е скучно.
Но, ако се разберете нещо ще си синхронизирам ангажиментите.
Нямам претенции за място ...където кажете там.
Ние сме мобилни поне докато колата ми не влезе в сервиза, но първо колата на мъжа ми трябва да излезе от там.

трябва да се отслабва 
и круши 

Лошо е сте лежали по болници с беби надявам се всичко да е разминало вече

Прекрасен ден желая на двете ни рожденнички! 

Не съм гледала прогнозата за днес, но вчера времето беше много хубаво целия ден, макар и облачно и леко ветровито. Бебетата трябва да се каляват, така че ще съм навън.
Ако прецениш, излез, ако не ти се разхожда, ела у дома на гости. 
Сега вече ще имам време да прочета всичко за това захранване, защото ми е много по-логично, естествено и лесно, в сравнение с историите по пюретата.
Сега поредната ми нова количка е в багажника на Яриса и за да излезем на разходка, слагам Криси в слинга, багажа на рамо, крачим активно до колата и нататък ви е известно. Само не знам като има сняг как ще се справям... 
И в резултат на това, ще превърна колата ми в паметник на мира... да краси синята зона.

хаххаха http://www.mustela.fr/fr/main.htm#/gammes-produits/dermo-pediatrie
Направо не знам какво ще правя, като ни омалее този кош
Вечер заспива много рано - снощи нямаше 20.30ч., но няма начин да я задържа будна до по-късно - очите й се затварят 
) са на градина, че то не се знае докога
Като решиш, че вече не става за навън, чакаме да се присъединиш към някоя срещичка 
)
Вчера пък забравих да честитя на нашата банда 5-тото месече
И Габи до доста голям плюеше по-големи бучки храна, а и до ден днешен ако нещо е по-твърдо или хрупкаво, отказва да го яде 
Препоръчани теми